Her geçtiğimiz kışı bir öncekinden daha kötü yaşıyoruz acı ama gerçek

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Giresun hâlâ yağmur şaka gibi
-
Giresun hâlâ yağmur şaka gibi
Trabzon merkez 1,9 derece ama gene yağmur yağıyor bakalım ne zaman kara cevirmeyi düşünecek her yere yağdı bı buralara yağmadı
-
-
Her geçtiğimiz kışı bir öncekinden daha kötü yaşıyoruz acı ama gerçek
2023 ve 2024 kışı daha kötüydü
-
Beşikdüzü kar yağıyor sonunda
-
Sistem samsun için bitti arkadaşlar 2 kere güzel kar gördüm hasköyde
sabah bana kalırsa akşamdan daha iyi yağdı bu hikayede olan yine atakuma oldu merkez de 100-150 mt de ince örtü oldu sabah sürpriz yağış iyiydi ne yazık ki Salıpazarı tarafı fos umarım ora da sabaha kadar en azından ince örtü çeker.
-
ECMWF ens doğu bölgelere bu vadeden -8 -9 sokmuş
-
Etme be hoca bir daha doldurmaz mı
Bir kere sulu görebildim sadece yağış olmadığından adam gibi yukarı da çıkmadım
-
Etme be hoca bir daha doldurmaz mı
Bir kere sulu görebildim sadece yağış olmadığından adam gibi yukarı da çıkmadım
Zor deniz üstü boşaldı yağışlar içeri sokuldu
-
Zor deniz üstü boşaldı yağışlar içeri sokuldu
Şu an alaçam hattına olan gibi ani oluşumlar olucaktır gece boyu en azından ben öyle düşünüyorum
-
Sulukar başladı hiç yoktan iyidir
-
Kadraj Üstü | Göktuğ Karaca auf Instagram: "Hani Derlerya "Unutulması zor olan gecenin sabahı yaklaştıkça insanı üşüme tutar..."diye bu üşüme bundan yaklaşık tam 2 yıl önce 06.02.2023 saat 04.17 geçe yaşanan 6 Şubat depremindeki o sabaha erişememezlik…kadrajustu am February 5, 2025: "Hani Derlerya "Unutulması zor olan gecenin sabahı yaklaştıkça insanı üşüme tutar..."diye bu üşüme bundan yaklaşık tam 2 yıl…www.instagram.com
İşte kış budur
-
20 cm devrildi burada gün boyu neredeyse yağış hiç durmadı yarına yarım metre olur diye düşünüyorum
Maşallah neresi hocam?
-
Giresun gol
-
300 rakım evime 5 dakika araçla
-
Atatürk köşkü yoğun kar yağıyor ne güzel birikim olmuş
-
Trabzon Bostancı’da kar yağışı var rakımı bilmiyorum. ama 150 vardır siye tahmin ediyorum yani kalkınmadan arabayla 5dk yukarı çıktığımda kara ulaşıyorum bakalım aşağılara iner mi
-
La o değil de ben tipiye yakalanmışken arabadan inip Orasa başkanımı aradım.Başkanımın karanlıkta yüzünü göremedim.Sesi de fırtınaya karıştı zaten.Adamı uyurken uyandırdık da anlamadık mı ne yaptık
-
Samsun tatilde olmadı püüü
-