Geçmiş olsun Rabbim bizleri afetlerden korusun inşAllah.
Posts by HasanBugra
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Vehbi abi herkes fındığın cenazesini kaldırmaya çalışıyor 😄 Bülent abi de fındığı söküp yerine kaju dikecekmiş
Abi ne alem adamsın ya dmfmxmsmsöa 😂🤣
-
-
-
-
Tüm bölge ahalisinin Ramazan Bayramı mübarek olsun
-
Orasa Abi doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin
-
-
-
-
-
Endeksler nötr daha değişik güncellemeler görebiliriz..
-
GFS gittikçe güçlendieiyor vade yaklaştıkça daha farklı şeyler de görebiliriz. Aktif bir azor var yenileyip üsten tekrar bir sistem bile indirme olasılığı var ilk haftadan sonra ayın 11 13 gibi
-
Hocam hiç abartı değilde kışın şöyle bir azor göremedik
ayın ilk haftası daha net snoptikler görünecek gibi tamda tahmin ettiğimiz gibi ilerliyor süre.ç Nisan ayı kış tekrar kendini hissterecek.
-
-
DoquKaradeniz28 Tayfun abi değişen bir şey yok modeller şimdilik farklı kafada olsada ayın sonundan itibaren değişik güncellemeler görebiliriz.
-
Yaptığımız üst atmosfer ve kutup verileri analizleri sonucu belirlediğimiz Nisan ikinci hafta denemeleri yavaş yavaş başladı. Süreci yakından takibe devam.
Bu arada artık mevsime uygun havalar olsun diyenler, mevsime uygun havalar bunlar zaten. 20 nisana kadar 700 rakım üstünde, 20 mayısa kadar da yaylalarda zaman zaman kış benzeri havalar normaldir arkadaşlar.
Çok ekstrem bir durum olmazsa 700 rakım altında kar durumu sona erdi.
Ay sonu da Balkanlar üzerinden batı bölgeleri etkileyebilecek soğuk ve yağışlı bir sistem görünüyor hocam bunu Söylemiştim 2 gün önce itibariyle onuda göstermeye başladı modeller. Nisan ikinci haftasını en net Nisan'ın ilk hhaftalarında gelecek olan güncellemeler ile göreceğiz gibi duruyor NAO nun seyiri ile pw nin son darbesininden ülkemizde etkilenebilir. SERT Soğuklar zonal rüzgarların doğuya dönmesi ile beraber Sibirya tarafında toplanıyor Bakalım bu soğuklar nereye inecek :).
-
Bu nedur 😂😂😂
-
Benim attığım snoptikler değil onlar niye güncelleniyor haa direk indirmeden siteden sürükleyip attım ondan galiba?
-