Bundan sonra zikrettiğim her tarih, rakımı 1000 üzerine doğru. Haziranı bilmem ama Mayıs'ta 1800 üzerine kar var
Nisan serin bol yağışlı geçsin kafi. Bir kerede böyle bir şey gelirse tatlı niyetine tamamdır
Bundan sonra zikrettiğim her tarih, rakımı 1000 üzerine doğru. Haziranı bilmem ama Mayıs'ta 1800 üzerine kar var
Nisan serin bol yağışlı geçsin kafi. Bir kerede böyle bir şey gelirse tatlı niyetine tamamdır
Bundan daha öfkelisi var burda, nadiren güney rüzgarıyla yağar, şu an güney rüzgarıyla döktürüyor
Kaç cm oldu orası?
Çok güzel kar yağıyor 2022 ile kapışıyoruz resmen
Dün en son sen 22 demiştin öğleden sonra radar fena değildi sanki
İnan o mevzuyu bende anlamıyorum. Radar doluyor sivas bayburt erzincan kar yağışlı gümüşhane çok bulutlu. 20cm üstü kar çok zordur memleketimde 30cm üstü kar en son 2018'de yağdı. Burada dağlar soğuktan da yağıştan da vergi alır. Ayrıca dün sıcaklık 3 dereceye çıktı eridi bayağı geceki yağış olmasa 10cm falan olabilirdi kar kalınlığı.
Orası ne kadar oldu
Mgm maksimum 22cm ölçtü dün öğlen biraz eridi ama gece yine ekledi 20cm devam.
Aralıkta ocakta yağmayan kar martta yağdı. Sıra nisanda
Gümüşhane Süleymaniye rakım 1450m.
Tek gecede 22cm 3 yılın acısı çıktı şükür 35mm yağış düştü ayrıca yükseklerde en az yarım metre vardır
İhmal mi yoksa harbiden türkiye yıldırım konusunda riskli bir ülke mi bilemedim çok şaşırtıcı
700m rakımlı kürtün 5 derece gümüşhane 11 derece soğuk vadiden içeri sokuluyor gel bahtımın kar beyazı
Mgm wrfsi bile 70mmden fazla yağış veriyor. Vay be yarısı yağsa tamam bu iş
Standart çatı araba ve ağaçları süsleyen mart karı bekliyorum konumum adına. 2022 mini versiyon gelirse bu kışı kötü hatırlamam. Yükseklerdeki kar örtüsü çok zarar görse de hala duruyor ve üstüne sağlam bir örtü daha geliyor sağlam bir sıcak gelmezse yaylaların karı uzun süre bizimle kalır ve ben çok mutlu olurum
Mart 20 için mi konuşuyoruz ocak 20 si için mi sibirya falan nedir
cemre muhabbetine inanan var mı cemre düştüğünde 35 40 cm vardı kıyılarda daha yüksek olan yerlerde var ama martta öyle bir sistem gelmez tabii,bence de bahar geldi yakında 20 derecelere çıkacağız
Cemre düştüğünde -17 dereceydi memleket bu yıl düşerken dondu Bahar geldi cemre düştü derler ya o manada dedim. Cemre düşmesi olayı benim için sadece laf baharın geldiğini gösterir yoksa cemre nedir nasıl düşer inan bilmiyorum
Bahar geldi cemre düştü artık. Ama sabahları kırağı don devam
Bu senenin favorisi Artvin'dir ne eksik ne fazla
Orayı unutmuşum artvinin sahili bile geçti bayburttu
Bayburtun kasımda aldığı kar bende yara bıraktı yağış bakımından muazzam miktarları kaçırdım
Bu sezonun efsanesi Bayburt olmuştur. Kasım sonundan bu yana kar örtüsü 20cm'in altına inmedi. Bugünde 5cm kar almıştır 40cm'i geçmiştir.
Bugün tatlı bir kar yağışıyla güne başladık şuan durdu diyebilirim. Cemre gelemiyor havada asılı kaldı
Gidişat diyorki Nisan ilk haftaları bile kar görebiliriz
Özlenen nisan karı
Nisanda yağışı bol hafif soğuk gelsin 1800m de bir gece kalırım güzel veda ederim sezona