Geçmiş olsun arkadaşlar.Bazı yerler baya etkilenmiş.
Posts by kuzeyin_oglu
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bakım değil hocam benim aynı bahcenin içinde bile farklılıklar var bakıyorsun bahçenin bir tafafında findık çok bir tafafında az bir tarafında orta bakım olsa aynı bahçe her yerine aynı bakım aynı gübre atıldı soğukla alakalı olduğunu düşünüyorum rüzgar alan yerlerin daha etkilendiğini az rüzgar alan yerlerin daha az etkilendiğini düşünüyorum hatta aynı ocakta ön tarafta kalan 2 dalda hiç fındık yokken arkada kalanlarda çok iyi fındık olduğunu bile gördüm
Yine doğru tespit.Bence😂
-
Nasılsınız kıymetli bölgedaşlarım hayatınız nasıl gidiyor? White Tiger28 Orasa kuzeyin_oglu bu sene fındık ne durumda olur üstadlar? Allah bilir orasını orası ayrida siz yaşamış görmüş adamlarsiniz eski Topraksınız.
Hasoo dur bakalım biz daha 18 e yeni girdik.Fındık işine gelince trabzonlular pek anlamaz bence işin ustaları burda😂
-
Biz masayı kurduk hocam Vehbi toprağım kuzeyin_oglu reisim artık işi gücü bırakıp koyun yaymaya gidiyoruz birde Arda Alper sınavı kazanamazsa bizim yanımızda çalışacak🤣🤣
Akıllı adam reisim.Baktıki zaten yaylalardan inmiyoruz.Fuzuli mazot yakıyoruz.Kuzu etine o kadar hesap ödüyoruz.Çalıştığımızı dağda bayırda yiyoruz.Bari masrafı çıkaralım diyerekten elini taşın altına koydu kurtaracak bizi koca yürekli başkanım😂
-
O zaman kuzeyin_oglu ümit kardeşimle bizim çay bahçesi işi olur. 🤣🤣
Başkanım seninle kahve bahçesi bile yaparım.Sen iste köyü kolombiyaya çevirelim😂
-
Lan Mayıs bitti güneşi göremedik 😀
Kerem hortum diyor.
Biz hortum olduk Kerem kardeş 😀
Yosun tuttu yerler 😀😃
Hani Aralık-Ocak ayında şakasına bu gidişle Mayıs 15 e kadar kombi yakarız demiştik ve gülmüştük ya.Hah o tuttu galiba fatih hocam
-
Toprak çok şükür kendimize göre bir yaşantımız var çayın yanında yenen bisküvi gibi yaşıyoruz bu hayatı🤣
Benzetme sanatına bakarmısın yaa.
-
Kısa bir istanbul yapıp geldik zabaha kadar burdayık🤣
Trabzona gelemiyorsun ama maşallah metropol metropol geziyorsun başkanım
-
DoquKaradeniz28 Orasa kuzeyin_oglu Arda Alper ekip ses verin arada
Ne oldu bunlara abi ya
-
Orasa Arda Alper kuzeyin_oglu DoquKaradeniz28 arkadaşlar bu konuda göremiyorum sizleri , herşey yolundadır umarım
Buralardayız Herşey yolunda abi sıkıntı yok evelllah:)
-
Kerem ben şehir merkezine uzak değilim köyde bugün 2 kere gök gürültüsü duydum 🤣
Başkanım bende köydeydim normalde bende duyardım ama bir ara uyuyakaldım o ara gerçekleşmiş olabilir.Yoksa arda abime de söyledim geçen.Orduda olan gök gürültülerini genelde duyarım
-
Bu sabahki manzaram bayramınız mübarek olsun
Bu arada tepelere gece kar yağmış🙄
Başkanım bu vesile ile tüm forumdaşlarımızın ramazan bayramını kutlar,Mutlu huzulı sağlıklı bayramlar dilerim:)
-
bugün malûm saat bire kadar calışıp üç gibi köye geldim hiç durmadan yağan bir yağmur var kafamızı dışarı çıkaramadık
Bir ramazanın daha sonuna geldik mevlâm yenisine erişmeyi cümlemize nasip eylesin inşallah
Bayramımız mübarek olsun herkese hayırlı bayramlar dilerim
Vehbi toprak boğazlar açıldı çaya devam artık unutmadan söyleyeyim biryerden yayla patatesi tohumluğu siparişi verdim patates ticaretine başlayacağım🤣 kuzeyin_oglu reisimde çaylık işini hallederse üç beş seneye zengin oluruz🤣🤣
Başkanım sen varken çay işinden para kazanamamız sıkıntılı olabilir.Ona ticari göz ile bakmayalım o senin ihtiyacın
-
Tüm abilerim,kardeşlerim,dostlarım.Kadir gecemiz mübarek olsun…
-
Reis bu adama büyük saygı duyuyorum adam çayda son nokta ben bu abi kadar içemiyorum😂
Sen yine de bir araştır başkanım.İllaki bir akrabalık çıkacak
-
Orasa başkanım yoksa??
-
kuzeyin_oglu reisimde kayıp bu aralar DoquKaradeniz28 balonda yok🤣 Palanci sınav sorularının arasında kaldı muhtemelen birde sevgili komşum her gün gorüştüğümüz Arda Alper birgün siyah birgün gri çantasıyla görüntü vermeye devam ediyor
Başkanım buralardayım.Ben kendimi kaybetsemde sen beni kaybetme
-
Ramazanda forum bir başka duyguymuş,bunu da yaşadık.Hayırlı sahurlar:)
-
Ordu'da güzel bir oraj geçişi oldu uykumdan uyandım gökgürültüsü yüzünden 🙃
Peki Arda abi Orduda olan gök gürültüsünü ben nasıl duydum ya.Benide uykudan uyandırdı
-
Yeni slogan, eski ama hep geçerli slogan. Korkma Martın kışından kork abrulun beşinden
Tayfunum bak deli gibi gecenin 3 ünde 5 inde fındık dallarında geziyorum bıraksın yakamızı tamam