bencede değil daha 1000 rakımda kar yok ama paylaşan kişi çok iyi bir insan öyle işlere kalkışmaz sonunda kar gördük yazmış
Sen iyi öğren.zaten sadece resimde gözüken tepenin kendisi 100 rakımdır okan
bencede değil daha 1000 rakımda kar yok ama paylaşan kişi çok iyi bir insan öyle işlere kalkışmaz sonunda kar gördük yazmış
Sen iyi öğren.zaten sadece resimde gözüken tepenin kendisi 100 rakımdır okan
he ya abi şaşırdım evinin önündeki yol imkan vermedim daha 1000 rakımda kar yok kar fotosu paylaştı 18.20 de
Yapay kar yağdırmadılarsa mümkün değil kardeşim Eskidir,başka bir yerdir,yüksek rakımdır.Vardır bişe yani
abi attığım fotoyu gördün mü nasıl oluyor vallahi trol mrol değil
Nerenin 100 rakımı okan rize mi
Ben önemserdim kendisini ama artık Asla
Bundan sonda GEM ve UKMO kaldı son kaleler
ECMWF bu sene facia abi. GFS delidir melidir ama GEFS ile dilinden anlarsan iyi fikir verir sana.GEMsiz kalma UKMO suz olma
Kral dedik baş tacı ettik ama kandırıldık Ümit kardeşim
Benim hiçbir zaman kralım olmadı.Beni bilen bilir:)
Haberinden İzmir’e iyi kar verdi süper bilgisayarlar
Hani oralarda kar görsün,oradaki karseverler arkadaşlarımız da bayram etsin dicem ama abi bu gereksiz model iyice saçmalamaya başladı
ECO ya ne olduysa veri aktarımını durduğu gece oldu.İzmire 40 cm kar ne la manyak.Neyse süper bilgisayarlarını onarsın öyle gelsin yoksa bir tutam adı var o da gidecek
Böyle bir geop.z500 basınç haritası çizen model benim kralın olamaz başkanım.Sonrasının önemi yok
O naletle benimde tuhaf bir bağım var, bir türlü kopamıyoruz. 384'te verdiği sinoptiği bile tutturduğunu gördüm, ama arşiv yapmadım ispat edemiyorum. Bize benziyor. Galiba gfs Karadenizli. Ne yapacağı öngörülemez
Bende şahidim o saatlerden sistem getirdiğine Bugünlerde de bir ısrarını görüyorum malum tarihlerde.Hele bi yaklaşsın bakalım:)
Uzun vadesine ( 4-8 arası) güvenmiyorum. Benim için Çarşamba ve Perşembe günleri için takip önemli ecmwf,yi. Anladın sen onu
Keskin bir dönüş yapmazsa,kralı tahttan indiririm.Gerçi ben herşeyine rağmen her türlü GFS ciyim tayfunum
Evet ECMWF hem kısa vadesi hem uzun vadesi önemli.Takip ediyoruz
Şu modelleri bi hizaya çekemedik ya dostum
Ne olacak bu hikayenin sonunda
Benim için olumsuz bişe yok ağabey.Güzel şeyler görüyorum modellerde şimdilik.Bozarlarsa bakacağız:)
Kardeşim, 3-5 fındık yapıyoruz yanacak diye hop oturup hop kalkıyorum
Bu ara örtülü bir kar yağması şart
Fıstık işlerini kuzeyin_oglu Ümit kardeşim yorumlasın
Fıstık işi sıkıntılı vehbi abi.Biz fındıkçıyız
Bülent abiyle Pirzola yicez anlamında paylaştım ne anladınız siz
Böyle gelirsem diyor sahil yollarını kapatırım aga diyor kendileri😄😄
O ısınmanın biraz daha gecikeceği kanaatindeyim yani şubatın 2. Yarısından açıkçası fazla beklentim yok belki ay sonu veya mart başı gibi hareketlilik kazanabilir.
Yok yok hemşerim askere gidecek ya kendini hedefsizleştiriyor,boşa çıkarıyor
DoquKaradeniz28 Ben bir maramara tanıdım hep.O da marmara kazım.Ada sahillerinde bekliyorummmmm
Bana 2020'yi hatırlatıyor, az sabredin, o sene 48 saat kala batı kazık yemişti dedim, adam Marmara sistemi hayırlı olsun dedi.
Model 48 saatide beklemedi kazık için, 100 saat kala attı, Karadeniz sistemine evirdi işi.
Sakal mı bıraksak diyecem de sakal da var, okutmak mı lazım acaba.
Ben uzattım ama okutmadım kardeşim.Yine de çok bi önemi yok sakalın
UKMO 168.Nereye varmak istemektedir:))