Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
Reis yüzde 100 başarı sağlamamız mümkün değil illaki var sevmeyenler ancak bizim gönlümüz sevenede sevmeyenede açık önemli olan gönül kırgınlığı olmasın üç günlük dünya birbirimizi kırmaya gerek yok
Başkanım benim çok güzel bi sözüm vardır.Bizi sevmeyen sürsün kendi bisikletini 
-
Sizi bir süre daha kendi kendinize bırakıyorum ancak sonrasında dönmeniz için sizi rahat bırakmayacağımı bilin sizlerle dostluğumuzun iyi olduğunu bilen birçok arkadaştan telefon ve mesaj alıyorum onlarada söylediğim gibi konunun biraz daha soğumasını bekliyorum forum oldukça kalabalık ve bilinki benide sevmeyen arkadaşlar var ama ben beni sevenler için buradayım sizde biraz daha kafanızı dinleyin ve sizleri sevenler için her türlü muhabbetin içinde olun bekliyoruz sizleri
Bir adam seni niye sevmez:))
-
Orasa
Abdullah abim gecmiş olsun, rabbim şifa ihsan eylesin.
Teşhis olarak ne dediler, aynı ağrı bendede var, özellikle gece yatınca çok şiddetleniyor.
İhmal etme kardeşim.Baktır.İçin rahat etsin
-
Beklediğimiz üzere diyagramda aşağı yönlü hızlı bir ivmelenme de başladı.Güzel gelişmeler.
-
soçi bırakmaz yakamızı aha da yazıyorum buraya 
İşte bu gerçek korku filmi:)
-
240.saatten yoroz korkusu😂
-
Kıpırdanma seziyorum:))
-
Orasa bsşkanımın hepinize selamı var.Durumu gayet iyi.Sporu fazla kaçırmış:))
-
Aaa mesajım yok.Baba mesajı çalmışlar
Nasıl oldu bu iş ya:)
-
Etkili bir sistem göremiyorum?
Bizde bulmaya çalışıyoruz işte.Bizimkide iş 😂
-
Gem i görünce üzülmedim ama gem olmasa bir tık üzülürdüm hocam

Orçun sevinmek sizin tercihiniz tabi.Ben sevinirim mesela.Ama üzüleceğim en son nokta bir GFS güncellemesi olur 
-
Ne oldu şimdi GFS güncellemesine mi üzüldünüz. 
-
Onlar demişse mutlaka doğrudur
Biz demişsek dream’dir masaldır hayaldir
Abartı yada halüsinasyondur hahaha :))
Demek çakma hesaplarla dream ,sistem ciddiye bağladı mı;gerçek hesaplarla camoonnnm😂😂
-
Nasipten öte köy yok.Ne çıkarsa bahtımıza.Arkanıza yaslanın,güncellemelerin,heyecanın tadını çıkarın:)
-
Cold.EFso Başkan bizim bu meteoroloji camiası bişeler ima etmeye başladı. Azor skandi diyor.larSibirya diyorlar.Kuzeydoğu koridoru diyorlar.Allah Allah Nerden çıkardılar böyle şeyleri anlamış değilim.Du bakalım
-
Yusuf kardeşim,Bize lazım kafkaslardan inen kuzeydoğu rüzgarlı bir top.Bknz ocak 2017😂
-
Soçi yorozdan rizeye kadar gömmüş

Kuzeydoğudan inen soğuk hava batılı rüzgarla doğuya doğru taşınırken,kuzeybatıya çıkıntısı olan her yeri gömüyor işte.Bu görüntüde karadeniz kıyılarının en kuzeyi ve batıya bakan yüzü olan zonguldak,bartın,kastamonu,sinop her zamanki gibi rekor 
-
Bu haritalarda deniz üstü kar ne kadar büyükse karaya okadar kar yağma ihtimali artiyo doğu karadeniz kıyıları sanki sıcaklıknsıkıntısı var gibi samsun boslugu şaşirtmadi. Bati karadeniz bildiğiniz gibi soğuk ve yağiş cakısıyor
Bunları en az 120.saatte görürsek o zaman değerlendirmemiz daha mantıklı.Şimdilik havada kalır.
-
kuzeyin_oglu Gem'i görelim bide 
hahahahhahaha.Bu Akşam GEM çokomelli 😂
-
Modeller Sistemleri böyle böyle getirir.Güzel gelişmeler.Bozmadan devam İnşallah.