![]()
Osman Akkaya çatı çökecek.Biz mi temizlicez senin mekanı anlamadım ki
Maşallah ne güzel yağmış neresi burası 😁
![]()
Osman Akkaya çatı çökecek.Biz mi temizlicez senin mekanı anlamadım ki
Maşallah ne güzel yağmış neresi burası 😁
Atatürk köşkü yoğun kar yağıyor ne güzel birikim olmuş
Yagis haritalarında Trabzon da dünle bugün baya güzel yağış görünüyodu ama adam akıllı yağış alamadık şaşırtıcı
Uzungöle çok güzel kar yağıyor keşke sahile inse
Arkadaşlar yağış beklenilenden az gibi geldi bana radar verimsiz Trabzonun yüksekleri için günün devamında biseyler olacak mı ?
Allah rahmet eylesin
Doktora gitmedim ne olduğunu bilmiyorum. Dün bir odun tasidik bu hale geldik kış eziyeti yaktı bizi 😅
Aynı benimde sırtımda nefes alırken batma oluyor kar yağacak diye odun stokladik mahvolduk
Cfs verdiyse kesin gelmez
İki yüksek basınçcın birleşmesini geciktirdi.Azora da baskıyı artırdı aslında.O lanet dönerken de kimseye çaktırmaz😂
Tüm modeller kendi çıktılarını savunmaya devam ediyor bakalım kim kazanacak
Sana daha bişe olmaz serhatım😂Bende şimdi olayları yerinde incelemeye gidiyorum.Bakayım durum nedir:))
Bizde şimdi zigana için yola çıkıyoruz
Yaratık dedim ama site çok benziyomuş
parmakla çizdim demiştim
Asası olan yaratık gibi bisey
kış lastiğin warsa ziganaya ivme otelin oraya gidebilirsin zehir hüseyinin oralar yol buzlu ise dönüşte riskli olabilir aşağısı uçurum allah korusun dönüşte 2 viteste gelin ne gaza basın ne frene
Teşekkürler
Herhalükarda dikkatli olun kardeşim.Özellikle Kar da buz da çok daha dikkatli olun.İyi eğlenceler.
Teşekkürler dikkat ederiz
Uzungöl,hıdırnebi vb yerlerin yağışı ve birikimi farklı olur.Uzungölde manzara sosyalleşme vb gibi avantajlar iyidir.Ama zigana başka bir boyuttur.Karasal ve sert havayı iliklerine kadar hissettirir.Yük derecede don vardır.Dikkatli olmakta yarar var
Teşekkürler hocam ailecek gidip eğlenip bi yemek yiyip döneceğiz
Dağlarımızın her bir yeri ayrı keyif şahsen benim istikametim eski Zigana geçidinden geçip zehir hüseyinin orda yukarı tırmanıp Kurt boğazı devamında Hanzarya dön çakırgöle devam Taşköprü üstten devam mis mis
Benim amacım güzel kar yağışı görmek ama yolda da çok sorun yaşamamak . Uzungol yollarını iyi biliyorum ama zigana yollarına çok hakim değilim
Tonya erikbeli sazalanına gidin yolu iyidir kar olur
Teşekkürler arsinden gideceğiz orasi baya uzak olur bize