Doğudan batıya kıyı şeridi üstünden hareket eden yağış var. Şöyle hattı kışın göremedik 😅
Posts by North Şimal28
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ayaz olmasına bile gerek yok şuan yağan kar yükseklerde buz kesti bile.
-
Vehbi abi hoşgeldin yeniden
-
-
Aykut53 hocam hoşgeldiniz mutlu olduk ☺️
-
Sahilde araba camında sulu kar barız belli
-
Kardeşlerim…
Ciddi şekilde bacağımdan sakatlandım.
Ayağımı alçıya aldırmaktan son anda kurtuldum.
Tam onu hallettik derken birkaç gündür de diş ağrısı tüm yaşam kalitemi bozdu.
Bunlardan sebep bazı olaylara da vakıf olamadık yüzeysel bir şeyler öğrendik ama Aykut'un bu forumdan gidişini de günlerdir düşünüyorum.Hele ki bu şekilde gidişini bir yere sığdıramıyorum canımı sıkıyor.Ne bize ne bu foruma yakışmıyor…Geçmiş olsun hocam. Son satırınıza kesinlikle katılıyorum.
-
Mutlu yıllar dilerim Orasa
-
Önümüzde 10 günlük ısınan süreç olacak. Bu süreçte doğada bir çok şey hızlı bir şekilde canlanacaktir. Ay ortasından sonra soğuk bir atak olacak ama sahillerin iyi bir şansı olacağını düşünmüyorum ama havada kar olasılığı hala mevcut. Yüksekler zaten kar almaya uzun süre daha devam edecek gibi.
-
Eco kemik ısıtma zamanı geldi demiş 😅
-
Mart ayında sahillerde kar olma şansı artık eski yıllar gibi değil zor ihtimal. Havada kar anca olur diye düşünüyorum.
-
Bektaş kamera son durum rüzgar ile kamera boyuna gelmiş 🤩En az 3 metre yığma olmuş
-
Ben akşam 6 gibi kütlelerin girmediğini görünce fişi çekmiştim. Fena bir sistem olmadı ama potansiyelinin çok altında kaldı Giresun bunun en az 2 katini alabilirdi olmadı sağlık olsun 5 sene sonra alırız
Güneyli çok fazla hakimdi. Buda yaklaşan kütleleri eritti maalesef. Gün içinde de çok zor olacağını yazmıştım. Şu AB olayi tüm dengeyi bozdu yoksa daha iyisi olurdu. Kısmet artık daha iyi sistemler nasip eylesin Allah'ım.
-
Giresun merkez Bulancak için şahsen sistem sona ermiştir. Bu saatten sonra çok zor
-
Bu ortadaki boşluk hep oluyor radarda orada ne var acaba Trabzon'lu dostlar bilir.
-
DoquKaradeniz28 Osman Akkaya hocalarım bu rüzgar ne zaman dönecek? Radar müthiş rüzgar yüzünden kar alamıyoruz
Biraz zor gibi görünüyor MGM radar hareketli aç güneyli rüzgar hakim içeriye girmeyi izin vermiyor. Saat 6 dan sonrayı bir bekleyelim.
-
Giresun merkez Ordu çevresi için rüzgar yönü kötü pek düzelecek gibi durmuyor. Kar haritasında belliydi. Ucundan bir kütle yakalarsak ne mutlu.
-
Rüzgar yönü batıdan başlayrak düzelecek ve yeniden tüm bölgede kütleler kademeli olarak içeriye sokulmaya başlayacak. Bugün sistem tüm bölgede son filmini yapıp veda edecek. İyisiyle kötüsüyle her yerde tatminkar örtüler olmasada neredeyse 1 hafta her gün kar gördük çok şükür. Tabi beklentim daha büyüktü yalan yok. Allah'ım bölgemizde bundan daha iyi sıkıntısız sistemler nasip etsin. Umarım bu yıl güzel bir Mart sistemi ile kapatırız.
-
AB olayı tüm sistemi altüst etti yoksa bölgesel olarak daha iyi rekorlar gelecekti.
-
Burası uzun zaman birikimi. Koridor çatalı burası yaylada çok rüzgar alıyor yığma yapıyor.