Gfs en sıcak senaryoyu çıkarmış en tepede siyah gene sırıtıyor😂😂 moral bozmak yok hâlâ bir sürü senaryo var
Posts by Giresunun sefiri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Teşekkürler Hasan'ım Allah siz gençlere de uzun ömürler yaşlar versin inşallah benim doğduğum gün sistem geldiği gün olacak
Doğum gününüz kutlu olsun Bol karlı yıllara hocam Osman Akkaya
-
Modelleri terk etmeyin öndeyiz 😁
-
Ecm öğlen iyi gelmis
Atar mısınız
-
Şu kullanıcı adiyla ilikci da oldum arkadaş 😁😁
Sen artık bıkmışsın orası nette ılıkcı olman biraz absürt olur😂
-
Abdullah Abi benim ironi yaptığımı biliyor dünkü çocuk değiliz
Burdaki kişiler artık nasıl bir bıkkınlık varsa modele göre yorum yaptığı için gerçek sandım bende Dünki çocuğum muhtemelen yaşım kadar efsane sistem görmüşlüğünüz vardır saygılar
-
Hepinizi tek tek ifşa edeceğim
Bu ne yaman çelişki tutarlı olun arkadaşlar 🤣🤣
Günlük model değişimine göre onların da modu değişiyor hocam😁
-
Senaryolar artıyor basınç dizilimi güzelleşiyor herşey yolunda o sistem inecek bu kadar!
-
-
Gfs sendeyiz bu gece
-
Orda parazit olmasa gene indircekti balyozu vurcaktı ama
-
Global fırıldak sistem
-
Ülkeye girişler kapandı direk bırak sahil yolunu
-
heyacan yaptik kardesim kusura bakma
2-3 gün sonra umutları yeşerten bir güncelleme lazımdı güzel oldu herkes kendine geldi🙂
-
Şimdiden bölge tartışmaya başlamayalım ana fikir güzel önce kesinleşmesine bakalım sistemin sonra neresi etkilenir ona bakarız
-
Yarın Eco da gfs de efsane verir şaşmaz bir sıcak bir soğuk taktiği uyguluyor ama yemezler😁😁
-
Takın gözlükleri
Hayırlı olsun. Her sabırda bir mükâfat vardır.
2 yıldır dediği hemen hemen her tarihde bir soğuk oldu ama yeterli değildi sanırım bu yıl efsaneyi yaşatacak hocam bize
-
Ecmwf Türkiye soğuk savunma sistemini çalıştırdı heralde
-
İyi akşamlar Havalimanlarında hava durumu bildiren o işle uğraşan hangi üniversite bölümü oluyor bilen hocalarım varsa söyleyebilir mi
-
Ayın 20 si bizim olacak inanın 😁