1 gün sonra şiddetli mide bulantısı karın ağrısı kusma yaşayınca gelen o pişmanlık...
Posts by Snow28
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
kış mevsimi için her kafadan ses çıkmaya başladı benimde ufak çaplı yaptığım incelemeler sonucunda bu kış bizim için bir dönüm noktası olacak çok değişik şeyler göreceğiz diyebilirim.yağış anlamında hiç ummadığımız yağışlar görme olasılığımız çok yüksek bildiğiniz üzere denizlerimiz bu yaz haddinden fazla ısındı basınç yerleşkelerindede değişikler olacak gibi duruyor.kısacası bu sezon önemli bir değişiklik olmaz ise güzel ve aksiyonlu bir kış bizleri bekliyor diyebilirim.şimdilik bukadar.kasım ayında önümüzü çokdaha net göreceğimizi düşünüyorum şuanlık gelişmeler olumlu yönde inşallah böylede devam edecek gibi görünüyor.
Abi kombileri ne zaman yakmaya başlarız 😂
-
Bi süredir geceler serin geçiyor Allah'ıma şükürler olsun
-
10 yıldır her yaz samsundayım ben hiçbir yaz bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum. Hiçbir veri vs bakmıyorum ama kalıcı bir değişiklik yaşıyoruz yıl yıl değişebilecek bir şey değil atmosferin dengesi çok şaştı.
Bu sıcaklar her yaz vardi bence insanlar anlık durumdan etkilenip böyle hissediyor
-
Şiddetli yağmurla birlikte sıcaklık 7 derece birden düştü serinlik var
-
Buraya mı geliyor hocam
Rüzgar çıktı fena. Az önce bu kütleden bağımsız bi kütle teyyaredüzü tarafını vurdu ama asıl kütle tireboludan gelen kütle
-
-
Perşembe gününden itibaren hem Afrika hem Basra'nıın baskısıyla bölge geneli cehennem sıcakları yaşayacak. Sistem önümüzdeki hafta salıya kadar yani 4-5 gün etkili olacak. Bu yıl maalesef güneydeki basınçlar üstümüzde kitlendi kaldı Avrupa devamlı serin tarafta biz sıcak.
Sinop 28-30 derece
Samsun 30-34 derece
Ordu 30-32 derece
Giresun, Trabzon, Rize 28-31 derece dolaylarında gezecek.
Ancak ne zaman Afrika ve Basra aynı anda saldırıya geçse Sochi devreye girdiği için Doğu Karadeniz bulutluluk ve yağış açısından bir nebze daha şanslı bir hafta yaşayacak. Yağışlar zaman zaman Orta Karadeniz'e de etki edebilir. Sıcaklıklar çok yüksek seyredeceği için deniz de iyice ısındığından hiç beklenmedik yağışlar yaşayabilirsiniz tedbirli olun!
Yağmur yağmadığı sürece hava bulutlu olacağına güneşli olsun daha iyi. Bulutlu boğunuk havanın kahrı çekilmiyor
-
Köydeyim güzel yağıyor
-
geçmiş olsun hisseden herkese. Denizdeki fay hattından kaynaklı deprem
-
Deprem oldu hisseden oldu mu
Hissettim. Merkez üssü Espiye herhalde ama açıklama gelir az sonra
-
uzun zamandır aktif değildim bölge sorumlusu kim şu an? Değişmiş sanırım gördüğüm kadarıyla
-
Bu hava ne zaman düzelecek bari geceleri yatabilcek kıvama gelse
1 hafta öncesine kadar pencereyi kapatıyodum geceleri 2'den sonra
-
Eskiden sadece kar sevdam vardı ama artık coğrafyaya ve hava olaylarına ilgi alanım biraz genişledi. Dağların yapısından tut da rüzgarlara kadar her alana ilgim var artık. Karadeniz coğrafyası coğrafi gözlem olarak ilginç bi bölge olduğu için bi karadenizli olarak şanslıyım
-
Her zaman derim buranın asıl yazı temmuzda başlar diye ve 1 haftadır yaz kendini gerçekten göstermeye başladı ama bizim için sıcaklıktan ziyade sıkıntı veren nem tabi ki
-
Çok fena yağıyor şu an
Evet aynı zamanda kütleler doğudan geliyor arada oluyor öyle
-
Arkadaşlar konulardan bağımsız ben kpss ye gircem. Coğrafyam iyidir . Şimdi şu soruya bakıyorum. İlkbaharda yağış en fazla iç kesimlerde olur diyorum. Adana Trabzon Hatta erzurum da elendi çünkü erzurum yağışları daha çok yazın alır. Geriye Konya ve diyarbakır kaldı. İki ilde ilkbaharda yağışlar alır diye düşündüm. Kışın da akdeniz ab li sistemlerden bol yağış aldığını düşünüyorum. Bunlar hemen hemen ortak. Lakin benim bildiğim konya daha soğuk diyarbakırdan. Konyanın kışın sıcaklık ortalaması 4-5 dereceler olması gerekirken diyarbakırın 8-9 derecelerde diye düşünerek diyarbakır dedim ama cevap konya diyor. Cevap mı hatalı yoksa ben mi. Görüş bildirim lütfen.
Cevap bence diyarbakır olmasi lazim çünkü konya ve diyarbakır ayni karasal iklim özelliğine sahip yağış rejimi aynı olur ama diyarbakır daha sıcak
-
Geceleri pencereyi saat 2'den sonra kapatıyorum çok şükür öyle bunaltan bi hava yok geceleri. Hatta akşamları sahilde otururken de üşüyorum. Yazın gidişat iyi şimdilik
-
Fön var. Gece 2 sıcaklık 32 derece
-
Tüm ülke kavrulurken bölgemizde aşırı sıcaklar yok. Sadece bugün biraz sıcak olacak ama yine de Türkiye'nin en serin yeriyiz