Çok soğuk ya. Kar yağsa da değse
Posts by Snow28
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ne yaptı ne etti yine istanbula güzel kar yağdı
Yok yağmadı medya abartısı
-
-
Şimdi kuru soğuk çekme zamanî
-
Giresun merkez şehir içinde beyazlama yok ama şehir merkezinin yükseklerine doğru beyazlamalar başlıyor. Mesela ben 20 rakımdayım arabaların çatıların çimenlerin üstü beyazlamış bide etrafımız da yeşillik çok var daha belirgin görebiliyorsun beyazlamayı
-
Her geçtiğimiz kışı bir öncekinden daha kötü yaşıyoruz acı ama gerçek
2023 ve 2024 kışı daha kötüydü
-
-
Herkesin isyanlarda gezindigi Ocak ortasında yaptığım değerlendirmede dedim ki, Kasım ve Aralık sistemleri sonrası sistem alamadık ama, zehir gibi soğuk var, totomuz donuyor, ısınma hiç olmadı bu sene, zaten la Nina danda beklenen budur. Ama Karadeniz la Nina filan dinlemez, pat diye yağışı yakalar, efsane oluruz.
Niye dediğimi herkes anlamıştır.
Gelelim bu güne. Büyük balığı, balinayı takibe başlamadan, 12-13 Şubat ikinci hamleyi takibe alalım. Önce yemeği yiyelim. Tatlı keyif işi
Geceleri fena soğuk oluyodu gündüzleri sıcaklık 12'nin üstüne çıkmıyordu gayet normal bi kış oluyor şu ana kadar
-
Snow28 hocam espiyeden gelenler geceye kadar güçlenip gelir mi?
Bilemiyorum
-
Hep Giresun yer Samsun bakardı bu sefer roller değişti gibi azıcık idare edin
-
Ay ortası sistemi gelirse bari sistemden önce havalar biraz iyi olsun ılık bahar havası hasreti basar bana yoksa
-
Yahu yine veriler değişmiş, oyuncak olduk iyice
Son Gfs verilerine göre ordu ve Giresun'da saat 21-22 civarı yağış şiddetini artıracak.
Gece yarısı itibariyle de kara dönme var.
Geç olsun da güç olmasın moduna girdik
-
Sistemin ekmeğini samsun yedi. Samsun haricinde hiçbir yere böyle kütleler vurmadı
-
Yok abi rakım sistemine umut bağlamayacaksın bundan sonra en az -10 girmediği sürece hiçbir sistem için umutlanmicam
-
Allah aşkına nasıl bi radar bu ya iki kar görecektik iyiki
-
şu an güçlü bi yağış kütlesi yok. Hava 2,9 derece güzel kütle yakaladın mı sıcaklık 1 dereceye belki 1'in de altına düşer akşama doğru bi şeyler gelişir inşallah
-
Giresun 2,9 derece. Yağış artarsa kar yağar zaten akşam oluyor
-
Giresun sahil için kar bekleyenler arkadaşlar. Bulancak MGM sıcaklığına baz alsınlar 300 rakımda istasyonun konumu. Oranın 0 derece altına gerilediği zaman sahillerde kar anca gözüküyor yıllardır gözlediğim.
Şu an 0,5
-
Hayaller -16 hayatlar -7
-
Sistem denizden geldiği için kütle alan yerler yağış alıyor. Haliyle sahillerin ilk açılışı yapması normal İlerleyen süreçte güneyli kütleler de olacak o zamanı bekleyin.
Bizim burada tam tersi şu an. Yüksekler coşuyor sadece