Canik 100 rakımda yaklaşık 50cm vardı arabanın üstündeki karı akşama doğru temizlemiştik üstünde olan tek gecede yağan kar miktarı
Posts by ^SiberianCold55^
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ahada böle sayıyorum 🤣
Samsun istemiyor yağmasını arada özüne dönüp rahatlıyor
-
^SiberianCold55^ hocam dediğiniz saatlerde tekkkeköy ve içleri içinde geçerli mi
Bütün samsun sahil için geçerli
-
Hocam özür dileyerek sormak istiyorum ikindi gibimi başlar radar dolmaya
Veriler Akşam 8-9dan itibaren diyor
-
Öğlen saati eksi dereceyiz samsunda dün biri kar erir demişti zor
Erime illahaki olur tahminen mola vereceğiz gece ve sabah verilen yağışlar sınırlı alandaki tutarsa 15-20 daha en az ekleyebiliriz tutmazsa da yapacak birşey yok olumsuz bir tablo yok görünüyor gece kar sağanakları ile uğraşmamız lazım
-
Saat kaç gibi görünüyor yağışlar hocam.. Merkez benim mekanı ikiye katladı inşallah bize de ekmek çıkar 😂
Ekmek çıkar ya icon da yağışları karaya sokma çalışması yapmış veriler güzelleşti ab ecm gibi çok doğulamazsa daha iyi olacak zaten
-
Son Veriler Samsunda bu gece 2017 vs 2025 kapışması var diyor
-
^SiberianCold55^ hocam samünün ilerisine çıkılır mı kaç cm vardır ?
Bende şuan 30cm devirdi yağışta çıkılmaz öğlen mola versekte veriler doğruları diyorsa gece ve sabaha kadar 50cm devirebilir samü de şuan zaten 40-50cm olabilir
-
Ya radar neden 2017 ye benziyor dedik ondokuzmayıstan gelicek diye de kalp dayanmaz bak samsun
-
Yarın son verileri yine görmek lazım farklılıklar var
-
Son verilere göre Samsun merkezin şansı yarın devam ediyor gözüküyor dek bombardımanından ne kaparsak ovalar çok iyi ama merkeze de kütle geçeceğini düşünüyorum bulut tepe yüksekliği 5km zorluyor rüzgar hızlı kütlelerin ondokuzmayıs kuş cenneti altından bu hatlardan geleceğini düşünüyorum atakum büyüsü de bozuldu eritmesin kütleleri
Bluser55
-
Samsun 1 saat daha yağsaydı öyle 2017yi geçiyodu
50-60cm oldu 2017 de arkadaşlar şu cm hesabını abartmayın merkezden arkadaşım piazza yakınlarından 15cm kar ölçtü bu değer baruthane tarafında 25cm dır ben canik 100 rakımda da kendim 25cm ölçtüm genel olarak 15-30cm kar kalınlığı oldu merkez hatlarda
-
Arkadaşlar dediğimiz alt seviye dönüşü sayesinde alt seviyeyi denk getirdik şimdi rüzgar biraz hızlanıp yıldızdan karayele dönecek kar kesmeye başlayacaktır sonrası Allah kerim 15-30cm arası kar kalınlıkları oldu herkes tatmin olmuştur diye düşünüyorum 25cm ölçtüm canik 100 rakımda baruthane tarafı daha iyi aldı yağışı
-
-
Gol mü Samsun?
Piazzadan ilerisinde tık yok gol olup olmamasını 10 cm eklerse anlarız
-
Musallat olan türden yağışa benziyor 3 4 saat deniz beslemesiyle sarsa bize beklediğimiz gibi alt seviyenin oyunları bunlar
-
Akşamdan itibaren muhtemel senaryo
-
Samsun merkez için bu akşam 9 gece 3 arası rüzgar bir nebze nefes veriyor bu arada oluşumları kovalayıp koy dolacak mi bakacağız
-
Tekkeköy
Tekkeköy ve canik genel olarak merkezden ayrışabiliyor ama fark olacağını bundan sonra pek düşünmüyorum çınarlık havalimani hattı fark edecektir
-
Samsun Merkez,Atakum İçin Sistem Bittimi ^SiberianCold55^ Abi Bişey Bekleyelimmi
Sistem bitti demek hem ayıp oluyor hem olmuyor gibi yazık gerçekten 15-20cm beklentim vardı atakum ve merkez için en azından o değerleri görsek mutlu edecekti bu geceden ve pazar günü olacak dek bombardımanından birşeyler kapmak umudumuz