Böylesi daha iyi bence her şey mevsiminde güzel bahar gelsin
Posts by Orcnn
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Konumum adına kıyılarda görsellik oldu ama az yukarda cimenler beyazladı kıyılara yakın yerlerde herhangi bir birikim olmadı,neyse artık bahar gelsin ya her şey mevsiminde güzel
-
Trabzon Beşikdüzü rakım 10 hafiften tutmayan kar yağışı var
-
İcon baba fena bisiler gösterdi
-
Yalnız bu sistemin yağışları baya iyi
-
Gelse de gelmese de çok önemli değil bence 2020 den sonra en iyi birikimi gördük Şubat'ta
-
Bence batı odaklı bi sistem olur orta ve doğu Karadeniz pek etkilenmez rakım sistemi olur
-
ukmo kışı geri getirmiş resmen sahiller adına da
-
Valla Trabzon da hala soğuk var mesala dün güneş vardı güneşin etkisi yok gibi birşey sıcaktan hiç etkilenmiyoruz bakalım bir kaç gün sonra sıcak gösteriyor göreceğiz
-
Gelecekse -10 ve altı gelsin yoksa başka kapıyaaa
-
Bahar geldi cemre düştü artık. Ama sabahları kırağı don devam
cemre muhabbetine inanan var mı cemre düştüğünde 35 40 cm vardı kıyılarda daha yüksek olan yerlerde var ama martta öyle bir sistem gelmez tabii,bence de bahar geldi yakında 20 derecelere çıkacağız
-
Yavaştan bahar gelmeye başladı artık çok güzel kapanış yaptık 🦊🦊
-
Bu sezonun efsanesi Bayburt olmuştur. Kasım sonundan bu yana kar örtüsü 20cm'in altına inmedi. Bugünde 5cm kar almıştır 40cm'i geçmiştir.
Bu senenin favorisi Artvin'dir ne eksik ne fazla
-
Kıyılara kar yagacini pek düşünmüyorum ben Mart ayında yağarsa da tutucu olmaz bence 2022 Mart Trabzon için aşırı kötüydü öyle bi sistemde çok nadir gelir önümüzdeki kış inşallah Kafkaslardan güzel bi sistem alırız
-
Display More
gfs tam bizlik güncelleme yapmış nolur gelll
-
artvin merkeze ne kar yağmış bee ben bu kadarını tahmin etmemiştim
-
-7 , -8 yolda. Buz gibi yer sıcaklığının üstüne
-12 yok mu hocam
-
Ecmwf güzel sistem vermis yine kar takibi baslicak sanırım
-
Sistemin ilk giriş anlari çok değişik bir şeydi Sabah 6 buçuk 7 arasi sokaklarda tek başımayım
-
Martın 6 7 si gibi birşeyler söyleniyordu. Varmı bir gelişme onla ilgili
Martin ikinci yarısı büyük sistem ihtimali olabilir