Abi hayırdır ne oldu çok geçmiş olsun
Posts by Bluser55
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
Kış tahminimiz yayında ! Youtube'da beğenip, yorum yapmayı lütfen unutmayın :)
İzlemek için buraya tıklayın...
-
-
Ne oldu şimdi GFS güncellemesine mi üzüldünüz.
Gece karadeniz kıyılarına -16 ları sokup buz devri güncellemesi yapacağına gram endişem yok
-
Fener bu sefer inönüde kazanır.Fener için o sene bu sene.
Bjk 1-2 Fb
Güzel totem hocam
Ben de karşıt totem yapayım bari 4-0 kaybederiz diyorum fenerli olarak.
-
İyi geceler😂
İyi geceler de abi bu güncellemeden sonra nasıl uyuyacağız
-
Kardan mı
Şimdilik güneşten afrika atağından diyeyim de nazar değmesin hocam ılıkçı değilim aman yanlış tanımayın
-
Aralık mı ,kapandı mı?Anlayamadık şimdi.Aralık kaldıysa çek kapansın bedooo
Nazar değmesin diye totem abi, bir nevi ılıkçı söylemi de diyebiliriz
-
Aralık kapandı.
-
External Content www.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Hocam çayı bilgisayara püskürtüyordum az kalsın
Bu arada hocam gfs gece güncellemesini konuda takip edelim vaktin varsa dün gece geldin uğur getirdin bu akşam ecm paylaştın 23-24 kışının en iyi günceli oldu belkide. Uğurlu geliyorsun
-
Atakum kuru soğuk üzgünüm seneye artık
Senenin ilk totemini de yaptın adıma teşekkür ederim
-
kuzeyin_oglu DoquKaradeniz28 Karadeniz hattı ECMWF Ens'i görmesin:))
Heyecanlanırlar şimdi.
Gemileri çoktan yaktık hocam
-
3 dk sonra başarılı
-
Bluser55 Hocam 2016 yılbaşı efsanesi.Köydeydim.(1200 mt)
Yukarılarda kar örtüsü çok cılızdı.
Rakım düştükçe kar miktarı ciddi seviyede arttı ve komik gelebilir,aşağı inerken tekere zincir taktık.
Böyle şeyler olur ve sibirya uyanmışken bunu yaşayabiliriz.
İnşallah hocam baba sistem özledik gerçekten. Ben biraz da git gide sertleşen sistemler değil de direk baba sistem olsun istiyorum onun peşindeyim şöyle 850si sınırda falan kalmasın, sağlam 500ü olsun sıcaklık -li derecelerde tipi buz sarkıtları 0 rakım 1m birikim falan çok şey istemiyoruz
-
Soru çok göreceli bedo.Çünkü yüksekler için genelde zaten örtü alır.Örnek vermek gerekirse,temmuzda da ağustos da da yüksek kesimlerin bazı yerleri örtü aldı.Rakım kasımda 1000 metrelere kadar düştü.Gelen ilk güçlü sistemden bahsediyorsan zaten genelde yüksek rakımla kıyılar arası örtü olması açısından 12 saat bilemedin 24 saat vardır..Genelde sistem girmeye başlarken kademeli olarak soğuma başlar.500 hpa da 850hpa da ısı kademeli olarak düştüğü için kıyılar en son örtüye kavuşur.Ama sistem gümbür gümbür safkan bir sibirya ise direk örtü ile başlaması muhtemeldir:)
Saolasın abi beynimi yaktım biraz buna benzer bir şeyden bahsetmiştik üzerinde düşününce iyice yandı beynim.
-
Kış daha yeni başlıyorken gelen ilk sistemde hem sahillerin hem yükseklerin aynı anda örtü aldığı bir sistem varmıdır acaba merak ediyorum. Bi teorem vardı ismini kullandığımız (unuttum adını) bu olay o teoreme göre olmuyordu acaba o teorem bu sene sağ kalacak mı, inşallah kalmaz
-
Aralık Sonu çok arada derede en kötüsünden ilk kar olarak kısa bir sistemde olsa görsek bir atraksiyon olsa Samsun tahmini yazmayı özledim Atakum Yağmur İlkadım Canik kar 200 rakım üstü 50cm
(Siklon) Opsiyonel
Vay atakama canik savaşı diyorsun he, o sene bu sene. Bu sene atakamanın senesi
-
Doğuya meyleden batı sistemi olacağını düşünüyorum. Ay Işığı~ sistemi bodoslama bekliyoruz o sistem buraya gelecek!.
-
Uyananlara günaydınlar bana iyi geceler
-
Yarın gece tekrar buluşalım burda bu sefer azorun yolunu temizleyip gelecem
Bekliyor olacağız
-
Egosy Eline sağlık kardeşim güzel güncelleme oldu.
-
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bağlantıyı az daha geç koparabilse daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Lanet olası parazitler bir dursa.
Ana fikirde ısrarcı olması güzel gerisi çorap söküğü gibi gelir umarım.