Hissedilir deprem diye de haberlere düşmüş 6.8 derinlik olsada 1.9 nasıl hissedilebilir valla anlamadım
Posts by Bluser55
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bunlar harbiden jeoloji bilimini kirletiyor 2045 e kadar deprem olmaz diyen fakat daha dün başka faya sıçradı diye halkı paniğe sevk eden gece uyutmayan Ahmet Ercan bugün en fazla 6.7 lik deprem olur olursa demeye başlamış
Maraş depremi sonrası bir yerde saha incelemelerinde rezil olmuştu diye hatırlıyorum. Naci görür ve celal hoca çok popülist şener üşümezsoy keşke dedikler gerçek çıksa ama söylediklerini söylemek için normal bu işleri bilmeyen biri olmak da yeterli doğru düzgün araştırması yok. Kaale alınacak en bilindik ramazan ve cenk hoca kalıyor geriye. Diğerlerinin dediklerini demek için ekstra bir şeye gerek yok burdan rastgele biri bir şey bilmeden sallasa da aynı şey olmuş olur.
-
Ramazan hoca afad'a kızıyor. 6.2 sonrası 5.9 hemen arkasına artçı olamaz o zaman 6.2 13 saniye sürmez daha uzun sürerdi afad eksta +15km daha kırıldığını iddia ediyor mümkün değil zaten aynı büyüklüğü kandilli 4.7 ve emsc 4.6 veriyor daha uyumlu 5.9 mantığa aykırı peşpeşe bu kadar kısa sürede iki kırılma yaşanırsa 13 saniye sürmezdi diye belirtti.
Teorik olarak 6.2 ye 5.9 artçı da mümkün değil bildiğim kadarıyla yanlışsam düzeltsin hocalarımız ama.
-
6,2'lik depremde İstanbul'da hiçbir yapının çökmemesi beni biraz umutlandırdı. Çünkü bilen bilmeyen birçok kimse 6'lık depremde bile İstanbul'da çok bina yıkılır, İstanbul çok kötü durumda falan yazmıştı ama çok şükür bir şey olmadı. Tabi bir 7,5'luk bir depremle karşılaştıramayız ama yine de sevindirdi ne bileyim. Ya da 7,5'luk bir depremin gücünü hiç yaşamadığımdan bana öyle geliyor.
Hocam bu büyüklükte depremin bile sıkıntısız atlatılması çok sevindirici fakat 63 tane 6.2lik depremin enerjisi 7.4 1 tane depreme eşit. Yani kıyas kabul etmez. Allah korusun herkesi.
-
Vehbi abi herkes fındığın cenazesini kaldırmaya çalışıyor 😄 Bülent abi de fındığı söküp yerine kaju dikecekmiş
Son cümleye kadar tebessümle okuyordum çayı püskürttüm saol abi
-
Sığ bir deprem sanırım etki alanı böyle geniş olduğuna göre
1999 depreminde merkez üssüne 4 km uzaklıktaydım yani merkez üssünde sayılır
7,4 depremini yaşadıktan sonra bir süre psikolojik destek bile almıştım
Çok zor günlerdi , depreme karşı ayrı bir hassasiyetim oluştu 99 depremi sonrası
Aynen abi derinlik 5.7 büyüklük 4.6 olmasına rağmen samsunda iyi hissettirdi tedirgin etti. Allah beterinden korusun cümlemizi
-
Derinlik az saniyelik sürsede Samsun’da bile korkuttu geçmiş olsun hisseden herkese.
-
Tokat erbaadan da hissedilmiş umarım büyük bir deprem değildir
-
İlk defa bu kadar hissettim
-
Samsun sallandık
-
Az daha zorlasa dümenden tutacak. Nisanın ortasında Atakumda tövbestfurullah dedirtiyor adama.
-
Atakum mimarsinan 40 rakım görsel şov var
-
Vehbi Vaay Abi hoşgeldin sefalar getirdin
-
Nefesine kuvvet abi
Bluser55 sen ne yapıyorsun keyifler nasıl kardeşim
Çok şükür aynı devam abi. Sensiz yoktuk sen geldin keyifler de tıkırnda
-
kuzeyin_oglu Ümit abi sen de hoşgeldin çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir
-
Aykut53 KRAL GERİ DÖNDÜ
Hoşgeldin abi
-
Berat.16 Kardeşim o konuda da saygın yoktu ayrı fikirlere orayı bıraktın şimdi her yerde peşinden mi kovalıyorsun insanın. Zorla tartışmaya yer mi arıyorsun mübarek gün sıkıntın ne
-
Cümleten Kadir gecemiz mübarek olsun abiler kardeşler
-
Atakum mimarsinan görsellik yağıyor
-
Ecmwf 24-25 ine yeni bir sistem denemesi yapabilir bu arada ay sonu denemesi de yapmış
Özellikle 24-25 inde senaryolar -5e kümelenmiş
Ağabey bundan sonra kapanışı yapalım artık 24-25 i 30u Nisan 10u gelmesin linç yemeyeceksem