Ne ülke kaldırabilir ne insanımız Allah korusun. Stres yapmadan takibe devam hareketlilik normale göre fazlalaştı izlemek lazım.
Posts by Bluser55
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Palanci İlerleyen saatlerde samsunun batısı için risk var mı?
-
Taflan da 30 dk dır inanılmaz yağıyor sesine uyandım yağmurun
-
Aga hem Fenerli hem de muhalifiz daha ne olsun? Hepsinde yıllardır kaybediyoruz. Son ruh halim
;
Abi her şey aynı ama sen yine iyisin şampiyonluk hatırlıyosundur birkaç tane ben 2014 ten başka şampiyonluk hatırlamıyorum yaşım gereği
-
Senide banlasak 18 yıldan başlar. İşimiz var seninle Fatih.
Ne güldüm ya Allah iyiliğinizi versin
-
ReisciFatih Abi ben daha fazla dayanamadım sana başarılar diliyorum ben rakip tarafın olan özdağcı Karkolik Erdi nin yanına geçiyorum
-
Ab merkezi Samsun a mı konumlanmış yoksa o bir radar hatası mı ?
Valla klasik Samsun boşluğu oldu yine hata değil
-
manitacılık sezdim ben burda
yiğit reis gibi olmasın sonra
Eyvah eyvah
-
Teşkilatta kendi dengime göre hayatinda hiç çalmamiş saf ve benim gibi kalbi temiz insan göremedim henuz.
Abi tövbe de teşkilat adı üstünde (ak)parti nası konuşuyorsun sen
-
Taflanda sürekli gök gürlüyor henüz yağış yok. Aksiyon bekliyoruz
afetsiz sıkıntısız bir şekilde geçiririz umarım
-
Forumdaki muhalif arkadaşların yavaş yavaş doğru yolu bulup Reise yönelmesi gözlerimi yaşarttı. Reisin kıymetini bir gün hepimiz anlayacak ve zamanında onu eleştirenler ne kadar büyük bir yanlışa düştüğünü fark edecek diye hep söylemiştik. Böylece forumda muhaliflerin azalmasıyla beraber yaşanan tartışmalar zamanla bitecek ve hepimiz Reise biat etmenin dayanılmaz zevkini tadacağız.
Başta buna öncelik eden ReisciFatih hocama teşekkürlerimi sunuyorum.
Ne? Biri reis mi dedi canına kurban
-
İsim olarak elim gitmedi ismimi değişmeye ama böyle bir destekte benden gelsin
-
ReisciFatih Abi kardan adam akımından sonra yeni bir akıma öncü oldun ben diyeyim
-
Ekonomi konusu bazen amacından sapıp gerginliklere sebep olsada bence büyüklerin güzel fikir çarpıştırdığı küçüklerin bir şeyler öğrenebildiği bi yer. İkili diyaloglarda hepimizin biraz daha duyarlı olmasıyla sorunların üstesinden çok rahat gelinir bence. Ben de konunun uzun süre kapalı kalmaması taraftarıyım takdir sizlere kalmış..
-
Bu milli güvenlik meselesi olduğu için yazıyorum merak ediyorum amacım siyaset vesayre değil yanlış anlaşılmasın. Seçimleri geçirdik Suriyede kara harekatı başlar mı sizce yakın zamanda?
-
Günaydın hf
-
Galatasaraylı tüm forumdaşları tebrik ederim. Biz fenerliler ekrana ekmek banacaz yine mecbur
-
çok sağlam kapattı hava güzel yağış var takır takır ses yapıyor doluyla karışık mı acaba
-
Düşündüğümü erdi abi çoktan yapmış bile
-
Ekonomi konusu açıldığında bluesky~ 50 tane zam haberi üst üste atınca
Aykut
External Content www.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.