Arkadaşlar ışınlanacak kütle bir anda giderken bir kapı açılacak hoppp ünye sahile
Gece gece valla çok güldük inşallah gfs de güldürür
Arkadaşlar ışınlanacak kütle bir anda giderken bir kapı açılacak hoppp ünye sahile
Gece gece valla çok güldük inşallah gfs de güldürür
O kütle unyeye nasıl gidecek ya yay çizerek geliyor saat geçtikce deniz üstünde etkin kütleler gorucez
Hocam bende anlamadım ama egeli reis diyorsa vardır bir bildiği
O kütle deniz üzerinde oluşan bir kütle. Rüzgar yönü müsait değil. Karaya çıkma ihtimali zayıf. Samsunu es geçip ünyeye doğru etki edecektir.
Eyvallah kral rotayı çizdim
Bluser55 döndür şu gfs yi
Gfsye küfür Allaha dua devam gece takip
Tüm hayallerim yıkıldı en azından görsel sağlam görürüm dedim artık radar bile dolmaz
Gidip en uç negatif senaryoyu mu modelledi bu manyak veriyle alakası yok modelin
Olumsuzluk yapma ılıkçı
Kardeşim senin yaptığın olumsuzluk değil şu şu var olumsuz durum bizim açımızdan sistemin gelmesini beklemiyorum ya da engeller var dersin buna kimse bir şey demez. Sen bir güncelleme önce güzel sistem gelecek her şey süper diyip bir sonraki güncelleme her şey hayaldi diyorsun güncelden güncele uçlarda yaşıyorsun sorun bu kimsenin kimseyi ılıkçılıkla nitelediği yok bizde mucur sisteme üzülüyoruz her şey güllük gülistanlık diyen yok.
Bize sistem gelmeyeceği zaman tek güncelde belli oluyor
Şu diyagrama bakılırsa güzel sistem gelecek gibi
O zaman geleceği zaman da belli oluyor
Bizim sistem işi hikaye olacak gibi
Tek güncelle gelmediği gibi tek güncelle hikaye de olmaz
1 derecede tutmayan ama sağlam yağan kar bile çok mutlu eder bekliyoruz umarım yağış daha erken girer
KutupEkspresi Durumlar nedir tutma var mı
Bu gece ne olacak çok merak ediyorum 850 çekilene kadar belki görsellik bir şeyler görürüz
Modelin tutarlı olması için inatla göstermediği bir sistemin gelmemesi ve gösterdiği yere gitmesi gerekli basınç alanlarını çok değiştirmeden. Gösterdiği sisteminde gücünde aşırı fark olmayacak kadar orta vadeden getirmesi lazım. Bu dediklerimiz hiç bir modelde olmadığına göre oyna devam biz genel kanıya bakarak kovalamaya devam edeceğiz
atakum 40 rakım sulu kar geçişi oldu 5 dk önce
Şu laps diye dalmasını görmeyi bile özlemişiz
Etme be hoca bir daha doldurmaz mı Bir kere sulu görebildim sadece yağış olmadığından adam gibi yukarı da çıkmadım
1.4 derece ha gayret keşke yağış kesmese
Çok şükür kar yağıyor gücü yetersiz olsada
Yok aga sorun bende ben anladım
Bu yağış ne zaman yoğunlaşacak Samsun -Ordu sınırı için soruyorum
Bir kaç saate yoğunlaşması lazım