- Official Post
Yeni yıl, yeni konu ve yeni umutlar. Bol 1000 sayfa devirmeli konu olsun.
Yeni yıl, yeni konu ve yeni umutlar. Bol 1000 sayfa devirmeli konu olsun.
Yeni sayfa hayırlı olsun
Yeni konu hayırlı olsun
Metrelerin konuştuğu bir konu olsun
Tüm sahil şeridinin kardan kapandığını göreceğimiz bir konu olsun.
Judah Cohen iskandinavya blokajından bahsetmiş modeller birleşiyor falan demiş bakalım belki ilerleyen günlerde güzel şeyler olur
1 Ocak 2016 bugun ne kar yağmış anilarda çıktı karşıma
2025 kışına merhaba:)
Bismillahirrahmanirrahim…
Bol soğuk ve karlı yıllar geçmesini Rabbimden niyaz ederim.Durgun hava döngüsünün kırılması ümidiyle..
Boşa geçmiş bi bin sayfa 😁
Arkadaşlar söyle bir fotoğraf arşivi karıştırdım 20 ocak ile 20 şubat arası kar fotoğrafları fazla. Güneşli günlerin tadını çıkarın. Bu kış güzel bir karlı sistem almadan kapanmaz.
Bu hiç bozmayan stabil şekilde gelen tek sistem diye hatırlıyorum 10 rakımda 1 m olmuştu
ah be kardesim hic sorma onu ne kardi be rize merkezde 70 cm kar olcmustuk ..
Modellerde fön üstüne fön görmekten gına geldi artık
Yeni sayfa hayırlı olsun.
Son 25 yıl içerisinde en efsane kışları 20 ocak - 10 şubat arasında yaşadığımı hatırlıyorum. Arada farklı tarihlerde oldu ama geneli belirttiğim tarihler arasında oldu. Umarım bu kış dilediğimiz gibi bir kış olur.
Konumuz hayırlı olsun bu sene beyaz hasretin güzel bir şekilde bitmesi dileğiyle.
Judah Cohen iskandinavya blokajından bahsetmiş modeller birleşiyor falan demiş bakalım belki ilerleyen günlerde güzel şeyler olur
Bundan bahsetmiştim zaten ayın ortasından itibaren İskandinav yb bekliyorum diye
Öğle gfs günceli aşağı bi şey inmesede avrupa bize yükseği yaylamış 15 inden sonra ama yeterli artık o yükseğin artık avrupadan dikine çıkıp üstten ne var ne yok indirmesi lazım, diri bi yüksek var ama
en azından 10 gün kafamız rahat bi şey inmeyeceği %101 garanti, devamı heyecanlı
11inden itibaren artık vorteks kuzeyimize toplanıyor az daha sabır arkadaşlar kocakarı ocağı girmedi daha