nabiyon gfs
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ulan şaka maka bahar gesin hava ısınsın oh mis vs dedim gfs akşam günceli delirdi,He gfs he daha dur fındık püskülleri açtı bahar gelsin artık bu sıcaklık devam etsin:)
-
Gfs beğenmedim çöp 👎🏻
-
Gfs bölgemize yaramaz yersiz serinlik yavaştan giresun ordu samsuna doğru şanslı giresun doğusu tırtıngen
-
Gfs bölgemize yaramaz yersiz serinlik yavaştan giresun ordu samsuna doğru şanslı giresun doğusu tırtıngen
Önemli olan bu değil gibi sanki ama
-
Yahu kardeşim benim bak böyle güncellemede bile bunu diyemezsin önce sistem gelsin sonra bakalım nereye vuruyor
-
Tekrar edelim, bitiren arkadaşlara saygı duyuyorum. Benim için yeni başlıyor
Size selam değerli dostlar
Şubatlar bizimdir tayfunum ben hiçbir sıkıntı görmüyorum bu ısınma bize lazımdı ama ısındık diye baharda gelmedi kar yağar yağmaz orasına tekrar bakarız bundan sonraki süreçte üşürmüyüz evet üşürüz hemde iyi üşürüz. ben kaçar mr için hastaneye yolculuğa çıkıyorum Allah izin verirse geldiğimde yorumlarız.
-
Bakalım gelecek mi ama soğuklar bizim bölgeye giremiyor pek yine şaşırmadık belki de gfs şaka yapıyordur
-
eklemeden yapamadım bu gfsnin gösterdiği kalbinize inmesin diye yumuşatılmış hali içine yumoş katmış bunun😂😂
-
Bakalım gelecek mi ama soğuklar bizim bölgeye giremiyor pek yine şaşırmadık belki de gfs şaka yapıyordur
Orçub Şaka değil GFS herzamanki 240.saatten soğukların Orta karadenize kadar gelip doğu karadenize girememe öngörüsünü tutturur.Nokta atışı hep.Bunu her sistemde yapar.Dün soğuklar ispanyadaydı ama olsun.😂
-
sankı gfs kontrolde iyi gelecek gibi bilemiyore
-
sankı gfs kontrolde iyi gelecek gibi bilemiyore
O diyor ki Karadeniz sistemi var ama hayal görüyor ikiside bence
-
Şuan önemli olan fikir batılı vermesi iyi İtalya'da görsek tam yeri
Edit:Tabi ben kışı kapattım ya yine dayanamadı ondan veriyor
-
Şubat 20'den sonra işler bizim lehimize dönüyor gibi. Tekrardan soğuk tarafa geçiyoruz. Bekleyelim bakalım neler olacak.
-
3 gündür arazide çalışıyorum, fazla aktif olamadığımın sebebi bu. Ayaklarım donuyor toprak buz gibi. Sonunda bu akşam bel ağrısı vurdu ölüyorum. Şu an kışa nokta koyulamaz, doğaya aykırı.
Ha, sahili yükseği coşturacak sistem gelebilir mi, mümkün ama garanti değil, ona bakacağız artık.
Kış bitti denemez ama, diyeni soğuk fena çarpar
-
Uzun vadede Senaryo Ortalamasında Azorun,İzlandanın ve İskandinavyanın bu denli güzel olması…İnanalım mı:))
-
hocam bu paylaştığınız şey tam olarak ne demek yani? Bu fotoğraftan ne anlamam gerekiyor tam olarak
-
hocam bu paylaştığınız şey tam olarak ne demek yani? Bu fotoğraftan ne anlamam gerekiyor tam olarak
Bunlar modellerin bilgisayar çıktıları.Mesela GFS modeli tahminlerini 30 adet senaryo ve 1 adet ana çıktısı ile modeller.GFS Akşam güncellemesine özel diyor ki 240.Saat itibari ile Azor iskandinav iş birliği ile coğrafyanıza sistem inme ihtimali oldukça yüksek gözüküyor.Ve bunu 30 adet senaryo ortalaması ile desteklediği için olasılık ihtimali de yükseliyor.Tabi vade yaklaştıkça da böyle sürmeli.
-
TRABZON ANLIK auf InstagramYalıncak mevkiinde deniz sezonu açıldı! #deniz #sezon #anlik #trabzon #hava #durum #haberwww.instagram.com
-
-