Beiträge von DoquKaradeniz28

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Bu cümleleri kuranın ak parti üyesi olması ne güzel olmuş

    Şimdi bu değerli abimize bir sorayım bakalım. 2011 Fenerbahçe şike davası ile, 2013 yolsuzluk ve hırsızlık davalarının kaynağı aynı olduğuna göre, Fenerbahçe'yi şikeci olarak kabul ediyorsan, kendi partinin yolsuz ve hırsızlığını da kabul ediyorsun o zaman.

    Daha vahimi, Fenerbahçe ye şikeci yaftasını vuran şebekeyi dürüst kabul ettiğine göre, 15 temmuz darbe girişiminin düzmece olduğunu da itiraf ediyorsun. O girişimde can veren şehitlerin katili olduğunuzu da itiraf etmiş oluyorsun.

    Sonra gelip, milliyetçi Trabzon'dan oy istiyorsun öylemi?

    Fenerbahçe - Trabzonspor - Şike üçgeninden bahsedecek bir kişi önce şunu ayırt etmeli.

    Fetö diye bir terör örgütü var mıdır, yoksa birilerinin hayasızlıklarını örtbas etmek için uydurulmuş mudur?

    Eğer uydurulmuş ise, ve Fenerbahçe yaptığı şikeyi örtbas etmek için kullanmış ise, aynı taktiği kullanan partinin hala niye kalesidir Trabzon?

    İşine gelince var, işine gelince yok mudur?

    Ben gerçekten algılama sorunu yaşıyorum, insanları, ya da ona benzeyen şeyleri algılamakta güçlük çekiyorum.

    Umarım hakettiklerini bulurlar ve bu olay daha derin araştırılır.

    İşte buyrun Türkiye adaleti. Sahaya kaç kişi girmişse tamamı cezalandırılmalı ki caydırıcı olsun.

    Bu mantığa göre 10 kişi birleşip birlikte adam öldürsek, ilk hamleyi yapan iki kişi suçlu bulunacak demek ki.

    Adaletinizi yerim yer, partimizin adında olanıda yerim, canlarım benim

    Organize bir terör saldırısı olduğunu anlamak zor değil. Yıllardır birden çok takıma birden fazla kez şiddet gösterilen 40 bin kişilik stadyuma en büyük rakip gelmiş; sen passolig kontrolü yapmıyosun üstelik en can alıcı nokta ise üst araması dahi yok. Bunların yanı sıra çevik kuvvet bile göndermemişler. Bunlar basit detaylar mı? (Irkçı değilim Trabzon şehrinin provakatörler yüzünden kurban olduğunu düşünüyorum)


    Terör örgütü 2015'te kurşunladı; şampiyonluğunu elinden aldı ve çok iyi kadro planlaması sonucu olası Fenerbahçe tekelleşmesinin önüne geçti. 10 sene sonrası tarih tekerrür hem de daha acı bir şekilde. Yabancı oyuncuları bu saatten sonra nasıl motive edeceksin? Bir çoğu ben burada napıyorum dememiş midir? Otobüs kurşunlandığında öyle olmadı mı?


    Saha içi artık umrumda değil. O hatalı pas atmış bu yanlış değişiklik yapmış ne önemi var? Bu ülkede bazı şeyler değişecek, değişmek zorunda. 2011'de malum terör örgütüne karşı nasıl bir direniş başlattıysak aynı düzeyde bir direniş 2 hafta kadar yakın. Hakkımızda hayırlısı olsun.

    Tamamına katılıyorum. Bu olayların yarar getirmeyeceği iki camia var, Trabzon ve Fenerbahçe camiaları. Trabzonlu vatandaşların tez canlılığı kullanılıyor ve iki camia da kurban ediliyor . Mesele futboldan çok daha fazlası

    Şampiyonluk iddiası olmayan takımın taraftarı Almanya'dan sadece bir maç için gelmez. Sıradan bir memleket ziyareti esnasında maça gelmiş olabilir, eğer böyleyse sorun küçük.

    Yok, Almanya'dan sadece bu maç için geldiyse, onu gönderen vardır, buna dikkat edilmeli.

    Futbolcu sahada, taraftar tribünde olur. Taraftar sahada, ya da futbolcu tribünde ise, linç de edilse hak talep edemez. Haneye tecavüz gibi bir durum bu. Benim evime saldırganca gireni, ben, her tür eylemle etkisiz hale getirmekte özgürüm.

    Ha, adaletsiz Parti'nin adaletsizlik bakanına gelince, adalet insanın yüreğinde hissettiğidir. Sizin çıkarınıza göre kurguladığınız zırva yasalar değil.

    Sen önce, kendi Parti'nin lideri kaç kere adaleti ayaklar altına almış, onu incele bence.

    Ek olarak, abarttığımı düşünüyorsanız, bu haftaki olayın bir UEFA organizasyonunda gerçekleşse nasıl cezalar geleceğini hayal edin, birde şu an TFF nin vereceği cezalara bakın.

    Belçika'da yaşanan basit bir olaydan Fenerbahçe'ye gelen cezaya bakmak yeterlidir.

    Konu Fenerbahçe Trabzonspor meselesi değil, konu Türk futbolunun hali meselesidir

    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

    Benim olaya bakış açım şu,

    Trabzonspor bizden yaklaşık 30 puan geride, bu bizi mutlaka mağlup etme düşüncesinden burnuma pis kokular geliyor. Bir hafta önce küme düşmemeye oynayan Pendik'te aynısını yaptı.

    Kimse bana bunun temiz futbol anlayışı olduğunu savunmasın.

    Trabzon'da yaşananlar, 2032 de şampiyonaya ev sahipliği yapacak olan ülkemizi de epey zor durumda bırakacaktır. Ayrıca Fenerbahçe bir Avrupa kupasında mücadele etmektedir, moralini allak bullak etmek, türk futbolunu zerre umursamamaktır.

    Bence de, madem türk futbolu kimsenin umrunda değildir, Fenerbahçe ligden çekilmelidir .

    Ben takımımı amatörde desteklemeye hazırım.

    Nazım'ın dediği gibi,

    Sen yanmazsan, ben yanmazsam, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

    25 Mart itibariyle İtalya ve Balkanlar bölgesine sistem gösteren senaryoların sıklaşacağını ve bu senaryo denemelerinin ilk etapta batı bölgelerimizi etkileyen yağıslı ve soğuk bir sisteme evrileceğini düşünüyorum.

    Polar vorteks, son şarkısını söylüyor, artık dağılma evresine giriyor. Sezon sonu, bu la Nina ya benzeyen el nino senesinde tüm sürprizlere açık . Bol yağışlı bir Nisan ve Mayıs görmemiz ihtimali var. Herkese hayırlı forumlar