Posts by Orasa
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu akşam balkonumda zamlı çayımı yudumlarkenki manzaram😲
-
en düşük 19.8
en yüksek 30.9
-
öncelikle sıkıntı çeken tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bu sel durumlarıyla bu sene sık karşılaşmamız olası duruyor mevlâm beterinden korusun
-
Abim daha dur, ittifak yok, henüz anlaşamadık Fatihaltinay55 hocamla. İleride yol kazası yaşamak istemiyoruz. Vehbi kardeşimin de yarışmada yer alması en büyük dileğim. Kendisine büyük saygım var.
Birşeyler teklif et asgari puanı 500e çıkaracağım falan de🤣🤣
-
Hocam hosgeldiniz
Vehbi abi yok dünden beridir. İnşaallah tahmini kaçırmaz
Hoşbuldum hocam ben bulurum şimdi toprağımı kesin ben haftaya istanbula geleceğim diye hazırlık yapardır🤣🤣 sonuçta beni ağırlayacak çay stoğu lâzım ona🤣🤣
-
Vehbi toprak ittifaklar kuruluyor sen nerdesin hangi ittifaka dahilsin ben yarışmaya kendi logomla giriş yapıyorum🤣🤣
-
Yine doğru tespit.Bence😂
Biz bu saçları değirmende ağartmadık reis🤣🤣
-
Abdullah hocam burdada rakımı yüksek yerlerde pek fındık yok orta ve sahil kesimlerde iyi görünüyor bu yıl bişey dikkatimi çekti bahçeden bahçeye fındıkta farklılık var buda büyük bir ihtimalle ya bakımından ( gübre ,ilaç vs ) yada kesim ve budamayla alakalı diye düşünüyorum.
Bakım değil hocam benim aynı bahcenin içinde bile farklılıklar var bakıyorsun bahçenin bir tafafında findık çok bir tafafında az bir tarafında orta bakım olsa aynı bahçe her yerine aynı bakım aynı gübre atıldı soğukla alakalı olduğunu düşünüyorum rüzgar alan yerlerin daha etkilendiğini az rüzgar alan yerlerin daha az etkilendiğini düşünüyorum hatta aynı ocakta ön tarafta kalan 2 dalda hiç fındık yokken arkada kalanlarda çok iyi fındık olduğunu bile gördüm
-
Nasılsınız kıymetli bölgedaşlarım hayatınız nasıl gidiyor? White Tiger28 Orasa kuzeyin_oglu bu sene fındık ne durumda olur üstadlar? Allah bilir orasını orası ayrida siz yaşamış görmüş adamlarsiniz eski Topraksınız.
Hasan ben kuzeyin_oglu reisimdende küçüğüm 13 yaşındayım fındık işini pek bilmem🤣🤣 ama sorduğun için bir cevap vereyim keşke White Tiger28 bülent hocam gibi geçen seneye göre çok diyebilseydim ama geçen seneye göre çok olan ot. Ot istiyorsan bol bol ot var bu sene 3 kere ot biçeriz gibi bizde bülent hocamın ora gibi değil 4/5 çeşit fındık var bizdeki isimleriyle kara fındık zayıf yağlı fındık gayet iyi palaz seyrek çakıldak aslında iyi görünüyor gibi ama havalar soğuk gittiği için geç doğmuş daha kendini pek gösterememişti geçen hafta gezdim bahçeleri geçen seneye göre bir tık az olur gibi düşünüyorum ama tabi bir 10 gün falan sonra bir kere daha görüp ona göre yorum yapmak daha doğru olur
-
Asgari ücret ve sigorta var mı 🤨
6 sene deneme süren var 6 sene sonra seni beğenirsek sigorta + asgari ücret + öğlen yemeği bizden ama beğenmezsek tekrar 6 senelik deneme sürecin başlayacak😃
-
Akıllı adam reisim.Baktıki zaten yaylalardan inmiyoruz.Fuzuli mazot yakıyoruz.Kuzu etine o kadar hesap ödüyoruz.Çalıştığımızı dağda bayırda yiyoruz.Bari masrafı çıkaralım diyerekten elini taşın altına koydu kurtaracak bizi koca yürekli başkanım😂
O iş bende sıkıntı yok bana 1 sene kadar müsade edin seneye hepinizi miamiye tatile götüreceğim 🤣
-
Orasa Abdullah hocam bayramdan önce mutlaka görüşelim malum ara baya açıldı. Gençlerden fayda yok zaten ne varsa ihtiyarlarda var 🤣
Hocam durumu şöyle özetleyeyim ben ayın on üçünde istanbula gideceğim allah izin verirse Vehbi toprağım çay ısmarlayacakmış🤣 bir hafta kadar kalacağım sonrasıda malûm bayram 13den önce bir ayar yapabilirsek sizinle sohbet etmeyi bende çok isterim hatta katılmak isteyen olursa bir çay partisi yapabiliriz
-
Oh oh negüzel bende yayladan geçerken yanınıza uğrar artıkın bi çayınızı içerim hemide gara demlikte şu odun ateşinde olan 😂
Çayda sıkıntı yokta elin boş gelme bülent hocam gelirken ekmek kıyma tavuk falan getir🤣🤣
-
Bunu biliyorum toprak hatta denedim olmadı🤣🤣
-
Ordu'da bir süredir görsel şölen var. Şimşekler yıldırımlar çakıyor. Kütle sağlam, bakalım neler olacak...
Yağış başladı şu sıralar ama bir müddet balkonda şimşeklerin dansını izledim fenaydı gerçekten
-
Bu koyunlarda Vehbi oktar hocanında parmağı varmı yoksa ikiniz bir olup çambaşını fethemi çıkacaksınız.aklımda çeşit çeşit sorular geçiyor🤔
Biz masayı kurduk hocam Vehbi toprağım kuzeyin_oglu reisim artık işi gücü bırakıp koyun yaymaya gidiyoruz birde Arda Alper sınavı kazanamazsa bizim yanımızda çalışacak🤣🤣
-
Hayırdır Abdullah hocam göçü
Yaylaya attın galiba 😄
500 koyun aldım hocam yaz kış yayladayım artık🤣🤣
-
Yayladan selâmlar 😲
-
Bende geldim demeyeceğim çünkü hiç gitmemiştim hep buradaydım🤣🤣