Toprak tek başına savunuyon Orduyu 😂😂 kaleyi düşürme devam böyle 😂
Posts by Orasa
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Orasa toprak ısınıyon mu ? Bol bol güneşlen
Toprak en serin yer yine benim olduğum yer
-
Sağlık sıhhat afiyet yerinde olsun da gerisi önemli değil toprağım,
Sağlığımız iyi çok şükür
-
Orasa toprak nerelerdesin ? Herşey yolunda mı? Bi sesleneyim dedim
Eyvallah toprak idare ediyoruz iş güç devam
-
Vehbi burada neler oluyor
-
Abi orda saat kulesi vardı soldaki yoldan geliyorduk değil mi ormandan çıkıp senin kulubeye gelecektik galiba öyle birseydi neyse sen heidiyi yolla ya da pederi beni alsın
Anlaşılan senin oğlan çizgi filmlere başlamış bende bir aralar çok izliyordum heidi rafadan tayfa ibi daha bir sürü tüm bölümlerini ezberlemiştim🤣🤣
-
Heidinin dedesinin kaldığı harman gibi
He heidinin dedesi benim amcam burasıda İsviçre alplerinin üst tarafı çeşmenin yukarısı🤣🤣
-
-
Toprak kolay gelsin
Bahçeye bakım önemli , Ocak diplerini iyice gez 😂😂
Ben hep amele çizmesi giyerdim garibanlık bizimki 😂😂
Bak çizme hediye belki inanmayacaksın ama hediye geldi. Yoksa ben çizmeyi nerden bulayım gariban adamım ben. Benim giydiğim sadece kara lastik başkası olmaz🤣🤣
Şuna bak gıcır gıcır maşallah 🤣
-
emeksiz yemek olmazmış Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sarı çizmeli mehmet ağa bahçede🤣
-
Toprak,
Madem kuzineyi yaktın , fırına beyaz patates at çayla birlikte güzel olur, hem gevremezsin 😂😂
O bugünün konusu değil yarının konusu🤣🤣
-
Toprak ,
Çok şanslısın şu güzelliğe çok yakınsın , tadını çıkart
Mayıs 7 si gelmeden ısınamazsın yaz gelmez toprak 😂
Toprak balkonda kuzine evdede kalorifer var ikisinide yaktım bu akşam öyle bir ısınıyorum ki resmen gevredim🤣🤣
-
evet yine geldik baba ocağına çiçekler yeşillikler güzel gözüksede bu sene bir türlü ısınamadık güneş göremedik
-
Baba toprağı Ordu ya geçmiş olsun , Rabbim büyüklerinden esirgesin
Orasa toprağımla hafta sonu telefon da konuşurken ,Deprem nedeniyle İzmit'ten komple ayrılma ve memlekete Ordu'ya yerleşme ilgili de konuşmuştuk.
Kader ,ecel , ölüm öyle bir şeyki , Ordu da bile korktuğun tedirgin olduğun şey karşına çıkabiliyor.
Rabbim afetlerden cümlemizi muhafaz eylesin.
Valla biraz önce hafta sonu yaptığımız konuşma geçti aklımdan büyüklükleri küçük olsada artık bu bölgedede depremler meydana geliyor. şöyle eskileri düşünüyorum başka yerde olup hissettiğimiz depremler oluyordu ama bölge bazında deprem hatırlayamıyorum. Allah tüm ülkemiz adına beterinden korusun diyebilecek birşeyimiz yok
-
Ünyede deprem olmus ama hissetmedim ben hisseden var mı
Deprem konusuna yazdım hissettim kısa ama sert vurdu
-
4.1 ordu fatsa olarak girildi
-
Konumumda bir deprem oldu ama merkez üssü nere bakmadım
-
White Tiger28 Bülent hocam yeni yaşın sana mutluluk getirsin doğum günün kutlu olsun
-
Vehbi Abim sağolasın iyiyiz şu havalar iyi olsa daha da iyi olacağız 😀 Bülent abi giderken bana da haber ver
Habermi versin haber verse ne olacak ya çatın uçar ya ağaç devrilir sen gelmezsin🤣🤣🤣
-
Ve aleyküm selam vehbi hocam hamdolsun iyiyiz hocam sizleri sormalı yakınbir zamanda başkanımın çayını içmeye gidecem osmandan zaten hayıryok yine ne varsa başkanımda var 😊😊
Her zaman başım üstüne ama bu hafta gelme hocam yarın akşam köye çıkacağım nasipse pazar günü döneceğim