Seni silecek silgi var mı Abdullah abi, kırılırım.
Az geride duruyoruz, etliye sütlüye karışmadan
Ben seni iyi bilirim onun için rahatça yazıyorum ne sen bana nede ben sana kırılma şansımız yok yanlış birşey yapmışsak yanlışlıkla yapmışızdır bilerek birbirimizi kırmayız latife peşindeyiz
Bende geride duruyorum ama bu osman varya osman beni rahat bırakmıyor çadır bile süpürttürüyor reisim olmasa elime süpürgeyi vermişti
4x4 ü sattım çadırı yeniledim başkanım rahat ol😂😂İdarelik de arabamız var.Hiç sıkıntı etme.Hamsi ızgarada yaparız,kuzu pirzola da yaparız.Gelirken osmanı,tayfunu da tut kolundan.Bekliyorum:))
Osman Akkaya da sıkıntı yok her türlü izin alabilirse gelir🤣🤣 ama DoquKaradeniz28 tayfun bizi sevmiyor artık sanırsam. Onu getiremeyebilirim olmadı hep beraber biz ona gideriz besbelli bir kuzu keser bize🤣
Başkanım benim için sıkıntı olmasa da burdaki gençler için çabalıyoruz.Bizde genç olduk.Küçükken Sokak lambasına bakmaktan miyop olduk.Kıyılara gelsin de gençler sevinsin yeter😂
Bu kadarı bana yeter ben yine uzaktan bakmaya çekiliyorum bir şifre meselesi var şifreyi kırabiliyormuyuz bakalım belki yılbaşında cıngılbens (cahil demeyin özellikle böyle yazdım) eşliğinde çadırda hamsi ızgara yaparız
Bişeler görebiliyorum ama Neyi gördüğümü bende bilmiyorum başkanım
Senin için sıkıntı yok zaten tepelere az kar yağsın atla arabaya hop tepedesin bu gariban ne yapsın bırak tepeyi evden çıkamıyor bu arada gerçekten patlar o yarın akşama kadar süresi var ben patlatamazsam Osman Akkaya patlatır
Sistem tarihleri çok iyi bu yıl. Konu, ne zaman sistem gelir değil, hangi sistem sahile yeterli soğuğu getirir 20 Aralık sonrası mı, 20 Ocak sonrası mı.
Çek ordan yılbaşına bir yarım metre kar gerçi ben şifreyi verdim 26/28 4/6 dedim ama 4/6 biraz kayabilir bizde şifreyi değiştiririz
Kendi adıma bir fikrim var bu akşam için ama dedimya kendi adıma birde bu sene ortası yok ya en iyisi olacak yada hiç olmayacak buda benim düşüncem hayırlısı bakalım