Bir adam seni niye sevmez:))
Reis yüzde 100 başarı sağlamamız mümkün değil illaki var sevmeyenler ancak bizim gönlümüz sevenede sevmeyenede açık önemli olan gönül kırgınlığı olmasın üç günlük dünya birbirimizi kırmaya gerek yok
Bir adam seni niye sevmez:))
Reis yüzde 100 başarı sağlamamız mümkün değil illaki var sevmeyenler ancak bizim gönlümüz sevenede sevmeyenede açık önemli olan gönül kırgınlığı olmasın üç günlük dünya birbirimizi kırmaya gerek yok
Abim, önemli olan senin sağlığın, sevdiklerinin duası ve Yaratıcı'nın şifası ile inşallah sağlığına erkenden kavuşursun. Biz hep buralardayız, sohbetlerinizi ,tahminlerinizi izlemeye devam ediyoruz.
Sizi bir süre daha kendi kendinize bırakıyorum ancak sonrasında dönmeniz için sizi rahat bırakmayacağımı bilin sizlerle dostluğumuzun iyi olduğunu bilen birçok arkadaştan telefon ve mesaj alıyorum onlarada söylediğim gibi konunun biraz daha soğumasını bekliyorum forum oldukça kalabalık ve bilinki benide sevmeyen arkadaşlar var ama ben beni sevenler için buradayım sizde biraz daha kafanızı dinleyin ve sizleri sevenler için her türlü muhabbetin içinde olun bekliyoruz sizleri
Orasa Abdullah üstadım, geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Güzel kardeşim çok teşekkür ederim bu attığın mesaj beni çok mutlu etti
Abdullah abim gecmiş olsun, rabbim şifa ihsan eylesin.
Teşhis olarak ne dediler, aynı ağrı bendede var, özellikle gece yatınca çok şiddetleniyor.
Tayfunum teşekkür ederim valla baya uğraştılar benimle sağolsunlar sonuç olarak kas ağrısına bağladılar ben bu aralar hem bedenen hemde psikolojik olarak yıprandım bedenen yıpranmam kendimle ilgili psikolojik olarak kendimi bir arkadaşımın sorunlarının tam içinde bulmamdan kaynaklı sanırım ikisininde etkisi var ancak göğüs ağrısı şakaya gelmez hızlı tarafından doktora görünmeni tavsiye ederim
Orasa bsşkanımın hepinize selamı var.Durumu gayet iyi.Sporu fazla kaçırmış:))
eyvallah reis herşeyin fazlası zarar
Abdullah abi çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
İyiyim hocam çok şükür kalp sandık değilmiş sizin nezdinizde herkese tekrar çok teşekkür ederim artık yaşlılık vuruyor bize heralde bu aralar yorulduk biraz
dostlar çok teşekkür ederim bizi baya etkileyen göğüs ağrısı şikayetimiz oldu haliyle hastaneye başvurduk çok şükür daha iyiyim kolumda serum vardı ve monitöre bağlı olduğumdan sizlere hemen cevap veremedim iyiki varsınız hepinize teşekkür ediyorum
Düştük ama yıkılmadık😔
2001 ya da 2002 olabilir. Lise sonda ya da 2'deydim. Samsun'un Alaçam ilçesinde yaşıyorduk. İlk başta bir 10/15 cm cıvık bir kar ile başlayan ufak bir sistem devamında birkaç gün sonra harika bir sistem gelmişti. Yanılmıyorsam pazar gibi başlayıp çarşambaya kadar süren, salı gecesi zirve yapan bir yağıştı. Çarşamba günü sabah ilçe pazarına köyden gelen birkaç traktör ve köylü vatandaşı görünce bizler de onlar da çok şaşırmıştık. Biz şaşırmıştık çünkü babamla ilçe merkezindeki evin önünde 100 cm'e yakın ölçmüştük. Burada 1 m ise köyler ne haldedir diyorduk. Ama köyden gelen vatandaşlar köylerde bu kadar kar olmadığını, karın yolda ilçeye yaklaştıkça kendilerini zorladıkkarını söylemişlerdi. Mesela kendi köyümüz de ilçeye çok yakındı. Rahmetli dedem bahçelerde 130 cm ölçüm yaptım derdi.
İşte hocam senin o lise ikiye gittiğin sene ben askerdeydim şimdiki gibi iletişim nerede arada bir konuşuyorduk evle
Hocam sene 2001 aynen dediğiniz gibi olmuş hatta burda şehir merkezinde 1hafta elektrikler kesilmiş dediğim gibi ben askerdeydim bizimkiler hem o zaman telefonla görüştüğümüzde hemde arasına anılarında anlatırlar tam olarak 2001 şubatı
Kışlık odun keserek yapardık bir ara sporu , hey gidi günler hey
Onuda yaptık bitirdik be toprak🤣🤣
Yok abim anlatim dedim ya 🤣
Arada görüyorum seni balkonda yoldan geçerken falan 😂
Haydi ben çıktım dışarı biraz koşalım🤣🤣
Vay başkanım hayırlı uğurlu olsun.Bensiz spor hemi
Reis beni o gördüğün halimden eser kalmadı sporla bozdum kafayı hem kafamı dağıtıyor sıkıntıları unutuyorum
Orasa yav abim sorun bende değil bizimkiler gelmişken tadını çıkaralım cart curt tarzı birlikte zaman geçirelim diyorlar arkadaşlar yazıyor buluşalım diye onlarla da buluşamıyorum senle alakası yok yani. Mimarlık derslerimde hocalar biraz rahat davransa devamsızlık hakkında haftaya Çarşamba gününe kadar kalmayı düşünüyordum da malum branş dersi olunca sıkıntı oluyor. Nasip olursa uzun bir vakitte buluşacam ama
Yav kardeşim birşey demedik olanı anlattık 🤣🤣 olurda vakit bulursan buralardayım balkondan kafayı uzat orada çay içen bir adam görüyorsan işte o benim🤣🤣
Saolasın abi beynimi yaktım biraz buna benzer bir şeyden bahsetmiştik üzerinde düşününce iyice yandı beynim.
Çokta kafanı karıştırma kıyıların 50cm kar alıp iç kesimlerin çok daha az kar aldığı sistemler mümkündür ben şimdi spora gidiyorum döndüğümde yılbaşında kar yağarmı onu konuşacağız
Çocukluğuna inmek gerekebilir toprak , sorunu öğrenmek için
İneceğim toprak gerekirse bebekliğine bile inerim🤣🤣
Arda ile içemediğin çayı babası ile içersin belki toprak
Orduya gelince Boztepen aşağıya yuvarlayacam seni arda
Ya arkadaş çayın parasınıda ben vereceğim nedir bu çocuğun sorunu anlayamadım afedersin tükürsem balkonuna düşüyor bir görüşemedik🤣🤣
22 aralık 2021 sisteminde sahillerde 20 cm kar yoktu ama dereli gibi yerlerden fazla kar almıştı sahiller diye biliyorum
Evet yaşanmıştı bu ve olmayacak birşey değil olası bir durum
Artık bir cezayı kesmek zorundayız toprak
Bunun yaptığına korsan bir eylem denir
Şimdi evden çıkıyorum toprak ardalara gidiyorum babasına olanı olmayanı herşeyi anlatacağım 🤣🤣
Toprak , ok yaydan çıktı artık, dinliyorum
Saat 3te yanına geliyorum dedi bende bekliyorum dedim sonra birden gelmiyorum dedi sonrasıda var birde dalga geçti inşallah yakında geleceğim abi dedi🤣🤣
Öyle bir şey 2021 Ocak ayında mı ne olmuştu dek ile kar almıştık Boztepe'de kar yokken abim 😂
Sen burdamısın hala. Vehbi toprak bu bugün ne yaptı biliyormusun. İfşa edeyimmi seni arda🤣