herkese iyi akşamlar, bu tahminlere nereden bakıyorsunuz? Mesela İstanbul için mart ortası kar yapabilecek sistem ihtimali var deniliyor. Bu ihtimallere hangi siteden bakılıyor?
Posts by Cgrdmrr
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
hocam bu paylaştığınız şey tam olarak ne demek yani? Bu fotoğraftan ne anlamam gerekiyor tam olarak
-
Arkadaşlar merhaba. Ben martın ilk yada ikinci haftası Fethiye’de Likya yürüyüş yolunda 7-10 gün arası kamplı yürüyüş planlıyorum. Hava durumu açısından kendimi ayarlamam lazım. Uzun vadeli tahminlere filan nasıl bakabilirim? Bu konuda beni aydınlatabilecek varsa çok sevinirim
-
Bu sistem itü maslağı vurur mu arkadaşlar?
-
kasıma girdik ağaçlar yemyeşil halen, bu havalar can sıkmaya başladı
-
Maslaktayım Göktürk tarafında muazzam bi yıldırım şovu var her 1 dk da ışık atıyor
-
Maslakta oturuyorum, karşımda ki bulutlar şov yapıyor her 2-3 dk da bi Şimşek atıyor 😎😎
-
Yarın ya da perşembe denize girmeyi düşünüyorum adalar da sizce gidilir mi? Güneşlenip biraz bronzlaşmak istiyorum hava durumu bulutlu diyor da o emin olamadım
-
Çiçekler açmaya başladı
-
açıkçası benim İçin bu kış bitmiştir, kış dediğin soğuk havalar olur, kasvetli günler olur, akşam işten çıkınca suratına çarpan o soğuk rüzgar olur, sigara molasından titreyerek ofise girdiğin günler olur, yemişim mart ayında yağacak karı. Bulutlu gün sayısının güneşli gün sayısından az olduğu kışa kış demem ben mart ayında süper bi sistem alsak bile bu kış benim için vasat bi kıştı. Doğru düzgün üşüdüğüm gün sayısı 5-6yı geçmedi.
-
İTÜ Maslak çok fena bi rüzgar var çatının direkleri bile sallanıyor ağaçların çatırdamasının sesleri bile duyuluyor
-
Geçen sene vorteks’i istiklal caddesinde bekledik bu sene de kar yağışını istiklalde bekliyoruz hadi bakalım bu geçen seneden 😎😎
Streamable Videostreamable.com -
Sarıyer Yeniköy çok sağlam fırtına çıktı 20-30 dk önce
-
Arkadaşlar bugün yağış var mı ona göre spor ayakkabı giyeceğim ayakta çalıştığım için botlar çok yoruyor
-
Herkese iyi akşamlar benim implant dişim vardı da jelibon çiğnerken yapışkan olduğu için dişime yapıştı çekerken de dişim de beraberinde çıktı geri nasıl yapıştırabilirim bunu? Dişçiye gitmek istemiyorum psikolojik olarak bi travma yarattı bana
-
Biraz alakasız olacak ama kombi çalıştığında basıncın hangi değer aralığında olması gerekiyor?
-
kafama gökyüzünden bişey düşüyor arkadaşlar tam olarak nedir bu şeyin adı
-
iPhone hava durumu 10 gün yağmur yok diyor eğer doğruysa sıkıntı büyük hem de çok büyük
-
Herkese merhaba. şubat ayı için Muğla- Antalya’nın yağış durumu nedir arkadaşlar? Özellikle Fethiye- Kemer arası.
-
Havaların böyle giderse ağaçların çiçek açma ihtimali var mı? Yoksa biyolojik olarak onlar da baharın geldiğini filan hissedip mi çiçek açıyor. Merakımdan soruyorum çünkü bayadır güneşli hava hakim. Mesela Fethiye’ye ocakta gitsem bile yeşeren ağaçlar çiçekler vs vardı