sen hangi siteden çekiyorsun .d
site ismi söylemek yasak büyük ihtimal ama illa birşey demem gerekirse bu işlerle uğraşan yurt dışında bir tanıdığın sitesinden çekiyorum kendisi sağolsun apikey verdi bana
sen hangi siteden çekiyorsun .d
site ismi söylemek yasak büyük ihtimal ama illa birşey demem gerekirse bu işlerle uğraşan yurt dışında bir tanıdığın sitesinden çekiyorum kendisi sağolsun apikey verdi bana
trabzona 85 cm de yağsa mgm şuraya yağışlı yazıyor
hiç kar yağışlı yazdığını görmedim. buna mı takıldınız diyceksiniz saçma ama sinirimi bozuyor her girmemde 😂
ne kadar saçma sapan bir api kullandıklarının kanıtı kendi apilerini kullanıyorlarsa bile geliştirmeleri gerek benim kendi hava durumu uygulamamda bile şuan kar yağıyor gözüküyor
Trabzon/Merkez
Çok kötü bir sistem şuana kadar. Sinop'tan Hopa'ya kadar olan sahil şeritinden belkide bu sistemi en kötü yaşayan lokasyon Trabzon Havaalanı ile Arsin arası. Bu lokasyonda 3-5cm kar anca olmuştur. Daha kötüsü varsa arkadaşlar söylesin. Kıyaslama yapalım. 2017 ve 2020 gerisi tırı vırı. Resimde arabayı görebilen el kaldırsın😄
trabzon merkez ile arsin arası olarak düzeltebiliriz belki
trabzon merkez mükemmel
trabzon merkez kar başladı
Trabzonspor Stadyumu Fena
maraton ayağına tüm sahil yollarını kapatmışlar sahile dönemiyor arabalar trabzonspor maçına gidemiyor millet
100 rakım orasi ve 1 saatten fazladır kütle orda sana laf anlatmicam ruzgar yonlerine bak anlar misin onlardan bilmem ben bisey yok derken aksama kadar belkide geceye sahiller 3 cm göremez.
hocam kaç dakikadır takip ediyorum ağzından 1 tane bile olumlu birşey çıkmadı hadi olumsuz olacağı varsa bile insan olumlu düşünür belki döner diye o da yok bazen gerçekler üzer evet ama bu kadar erken gemileri yakmaya değmez
Trabzonspor'un da maçı var bugün o da tehlikeye girebilir.
yerden ısıtmalı sistem var ama sanırım o sistem çim tohumunu koruyor sadece çok büyük etki etmez zemine
Trabzon merkez ses ver kaç cm oldunuz:)
daha mm yeni olduk
Kısır döngüye girdi ordan bir daha aşağı inip bir daha bulutlara çıkıyor
sonsuz döngü işte trabzon sürekli kar alıcak böyle giderse 30 gün sonra 5 cm alırız
Ortahisar'da kar yere paralel yağmaya başladı rüzgardan 😂
yağan kar geri bulutlara doğru yükseliyor
yoroz trabzonu ne savundu inanılmaz
trabzon merkez şuana kadar tozak dışında birşey göremedi
Mezosiklona yakın arkadaşlar video çekmeyi unutmasınlar yaptığı etki çok meraklandırıcı orda olmak isterdim
yoroz salsa çekicez
günaydın trabzon merkez beklemede
Bu Trabzon adamın keyfini çok kaçırıyor. 5 yıldır bekliyoruz bu zamana kadar hiç bir şey yolunda gitmedi.
rahatta kal hocam sabah 5-6 gibi yağış alacağız gün sonuna kadar windy üzerinden baktığımda sabah sıcaklıklarıda bir hayli düşük pazarteside alıcaz
trabzon merkez olarak uykumu hiç heba etmeden sabah 6 gibi saat kuracağım ucundan kütle yakalasa bile çok birşey bırakmaz sabah ki yağış için altyapı hazırlamış olur
trabzon batı tarafına sarı uyarı verdi doğu tarafı uyarlılık kütleler alıyor merkez bildiğimiz gibi gece döner ama mgm batırdı gerçekten