Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Tete çıkarken yuhlandı. Aynı geçen senelerde bize olan olaylar. Galatasaray stres yapmaya başladı, üstelik fikstürleri de bizimkinden zor.Aradaki puan farkı biraz açılsın stres daha da büyür, bizim geçen senelerde yaşadığımızın aynısını yaşarlar.

    Galatasarayın kötü oynadığı sezonlarda bile bu kırılganlık olmaz pek. Şampiyon olacaksa ilk iki de bitirir sezonu. Mayıs ayına önce girip şampiyonluğu vermez. Ya da altıncı bitirir 😁.Ortası olan bir takım değiliz.

  • Fenerbahçe maçında Djiku’nun yumruk atmadığı yakın çekim görüntüsünde belli oldu. Hala bunu nasıl savunabiliyorsunuz? Sivas maçında yere düşen adamın eline çarpan topu penaltı olarak sayarsanız daha 250 tane penaltınız verilmemiş olabilir uğraşma bende sayarım. Hatay maçı için haklısın pozisyon penaltıydı. Kastetmek istediğim şu bizim şampiyon yapmacaklar algısına girmeniz inanılmaz saçma sizin lehinize çalınan çok kararda sayabilirim inan bana. Geçen sene hakederek şampiyon oldunuz, bu sene Fenerbahçe hakederek ezici oyunla lider. Görünen o ki şampiyonda olacağız. Olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok.

    Bizi şampiyon yapmayacaklar demedim, Fb’nin oynadığı oyunu da hiç bir zaman küçümsemedim.


    Dikkatimi çeken konuları dile getiriyorum ve getirmeye de devam edeceğim, siz algı dersiniz ben gerçekler derim.


    İstemiyorum ama ben de sizin şampiyon olacağınızı düşünüyorum.

  • Bitiricilik konusuna laf yapsanız haklısınızda oyuna laf yapmanız saçma olmuş sanki

    84a72609e6ee.png

    b93af.png

    😳😳 dostum her iki maçtaki her iki takımın da gol beklentisi, net pozisyon ve RCS topla buluşma istatistiklerine bakabilir misin rica etsem birinin deplasman maçı olduğunu göz önünde bulundurarak? Güçlü oyunun göstergeleri bunlardır çünkü salt şut sayısı ya da topla oynama falan değil.

  • Galatasaray şu an makineye bağlı yaşıyor büyük ihtimal Trabzon fişi çeker bırakın hakemdir şudur budur abi dökülüyoruz.

    Bende Trabzonda kayıp bekliyorum ve fişi çekme konusuna katılmıyorum.Bu ligde daha çok sular akar.Tabiki eleştiride haklısınız.Fakat hepimiz biliyoruz ki Galatasarayın şampiyon olması için efsane top oynamasına gerek yok.Gs belli bir standardı yakaladı mı yetiyor senelerdir.Şuan için standardımızın cok altındayız.Üstüne birçok eksiğimiz var.Ve kazmalık yapan topcularımız.Biraz uzun sürdü bu sene ama zamanla düzelecektir.Sene sonu da göreceksiniz.

  • Galatasarayın kötü oynadığı sezonlarda bile bu kırılganlık olmaz pek. Şampiyon olacaksa ilk iki de bitirir sezonu. Mayıs ayına önce girip şampiyonluğu vermez. Ya da altıncı bitirir 😁.Ortası olan bir takım değiliz.

    Bir konu var ki ben buna çok şaşırırım. Galatasaray sezon ortası yönetim değiştirir, hemde krizle, şampiyon olur. Hoca gider hoca gelir şampiyon olur.

    Bunlar Fenerbahçe de yaşanır 7. bitiririz. Galiba Galatasaray kriz yönetmede emsalsiz

  • Bu sene Galatasaray'a içimde istemsizce antipati oluştu. Adamlar her kazandığımız maça bir bahane buldular.5 atıyoruz size açık oynuyorlar diyorlar. 7 atarız bizde kapalı oynadılar derler.Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi kaç tane şut çektiler Konya maçında bunları kendileri gole çeviremedi,biz çevirdik maç 7-1 oldu olay bu. Hele Icardi'nin pozisyonu... Sanki adamı öldürmüşüz gibi, kendi hatasına gözünü morarttı.Galatasaray resmi hesabı da çıkıp sanki adamı Djiku dövmüş gibi açıklama yapıyor.Gaziantep maçında kaleciye para vermişiz de Dzeko kaleciye para hareketi yapıyormuş da saçma sapan şeyler.Kimse kusura bakmasın ama bu yapılanlar rezilliktir.Her yendiğimiz maçta hakem bize avantaj sağlıyosa,her maçta şike varsa 10 senedir bu takım nasıl şampiyon olamıyor merak konusu.


  • Bunu anlatamıyorum işte. Kendi Galatasaray'lı arkadaşlarım da böyle. Galatasaray top mu oynuyor? Yahu Galatasaray daha ne yapsın. Her maç minimum 20 şut çekiyor zaten 40 şut mu çeksin? Şutları orta sahadan ceza sahası dışından kafalarına göre çekseler vallahi hak vericem tamam dicem siz haklısınız. Bütün şutlar kale dibinden geliyor yav kale dibinden. Kerem her maç %100 2 tane kaçırıyorsa, Tete kaçırıyorsa, Mertens boş kaleye atamıyorsa bu kötü futbol mu demek? Beceriksizlik, başka bir şey değil.

    Valla ben kendi takimim Fenerbahçe yi izlerken acayip zevk aliyorum nasil city,madrid , Münih oyunlari ile zevk verirse Fenerbahçe de bu sene zevk veriyor oynadığı futbolla ama Galatasaray i izlerken bunu göremiyorum şahsen Galatasaray maclari sanki tek farkla bitecekmis gibi hep Fenerbahçe maçlarıda farka gidecekmiş hissiyatı veriyor hep,takimda o kadar lux varki cengiz mi oynasin irfanmi oynasın king mi oynasin batsuhai mi oynasin hangisi yedekte kalsin,o kadar kaliteli ayak var ki hâlen de transfer edilmeye devam ediliyor,bu haliyle şampiyon olamazsak sittin sene şampiyon olamayiz zaten

  • Valla ben kendi takimim Fenerbahçe yi izlerken acayip zevk aliyorum nasil city,madrid , Münih oyunlari ile zevk verirse Fenerbahçe de bu sene zevk veriyor oynadığı futbolla ama Galatasaray i izlerken bunu göremiyorum şahsen Galatasaray maclari sanki tek farkla bitecekmis gibi hep Fenerbahçe maçlarıda farka gidecekmiş hissiyatı veriyor hep,takimda o kadar lux varki cengiz mi oynasin irfanmi oynasın king mi oynasin batsuhai mi oynasin hangisi yedekte kalsin,o kadar kaliteli ayak var ki hâlen de transfer edilmeye devam ediliyor,bu haliyle şampiyon olamazsak sittin sene şampiyon olamayiz zaten

    Hocam aynı görüşteyim. Ben futbolumuzu beğenmemize rağmen ''tek farkla bitecek'' gibi hissediyorum zaten. Sizinle aramızda ki en belirgin fark, BİTİRİCİLİK. Siz bulunca atıyorsunuz, biz 20 tane bulursak 1 tane atıyoruz. Konya maçında, ilk yarı 5 tane isabetli şutunuz var ve 5'i de gol oldu. Bu sadece en yakın örnek. Bunu hatta şu görselle dahada netleştireyim. Galatasaray, lig de pozisyonları gole çevirme olarak 20 takımdan 14. sırada. En temel sebep burda yatıyor. Galatasaray kötü oynamıyor, Galatasaray bulduğu pozisyonları değerlendiremiyor.

    7ccf0da663ec8.png

  • Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 2. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)


    "Bütün ümidim gençliktedir." - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

    (1881-193∞)


  • En ufak temas yok diyenlerin izlemesini tavsiye ediyorum. Daha nasıl faul olması gerekiyor? Tek açıdan, tek görselden pozisyon yorumlanmaz. Aynı Sivas maçında olduğu gibi.

    7f94ec07684e40bdaaa826.jpg

    • Offizieller Beitrag

    Galatasaraylilar bizi şampiyon yapmayacaklar diyor. Fenerli dostlar Allah'tan korkun 9 sene olamadık, biz ne alaka diyor. Bu durumda geriye tek ihtimal kalıyor.

    Beşiktaşı şampiyon yapacaklar :hfyeni (18):

    Aykut53 mevzu size patladı geldiğimiz sonuç bu bro idare et :hfyeni (18):

    Bana göre penaltınız penaltı değil. Ama verdi yapacak birşey yok. Şimdilik böyle devam seneye Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz. ^^

  • Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 2. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)


    "Bütün ümidim gençliktedir." - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

    (1881-193∞)