İyi geceler herkese, her iki konuda kapalı olduğu için buraya yazıyorum, süper ligin 1-2 hafta ertelenmesi gündemdeymiş galiba
1-2 haftaya durumlar daha kötü olacak bütün maçları seyircisiz oynatmak zorunda kalabilirler.
İyi geceler herkese, her iki konuda kapalı olduğu için buraya yazıyorum, süper ligin 1-2 hafta ertelenmesi gündemdeymiş galiba
1-2 haftaya durumlar daha kötü olacak bütün maçları seyircisiz oynatmak zorunda kalabilirler.
0213cd0f1c8e5.jpgAllah ibadetlerimizi kabul etsin
Sigara ile oruç açanlar varmış mekruh bir şeyle oruç açmasak mı
Her sene Ramazana baş ağrısıyla başlarım, bu sene 3. gün oldu bir şekilde gün içinde veya iftardan sonra sağlam başım ağrıyor...Bakalım ne zaman vücut alışacak:) herkese şimdiden hayırlı sahurlar
Bende de aynı durum var hocam. Sahurdan sonra ağrı başlamadan önce başımın her yerine buz tutuyorum dayanabildiğim kadar ağrı olmuyor.
Anlık
Yine mi Ankara boşluğu
Hoca 2022 2017 2004 dü görseydi kalp krizi geçirirdi heralde
Dalga mı geçiyor bizim Ocak-Şubat sistemlerini onlar Kasım'da alıyor
"Aynası paslı olan kötü huylarını görmez"
Bence seni üzmedi sevindirdi bunu duymak ama kusura bakma gömülecegiz
Kripto ılıkçı
Zorlukla sınandık ve sabrettik. Bollukla sınandık ve sabredemedik.
Hazreti Ömer (ra)
benim rüyamda ukmo kafkaslara atıyodu sistemi
Üstün açık kalmıştır hocam
O kadar aktivite varki yapılacak hele bi yağsın inşALLAH.🤲❄️
Sucuk ekmek - sahlep çay kahve - uygun bi yer bulup kaymak- hiç basılmamış yerlerde yürümek - ve en sevdiğim kar fotoğraf manzara çekmek.😄
Kazancı Yokuşunda ne kayılır nasip olur inşallah amin
Kar durumu baya bi yoğun
Hocam lazım ama harbiden
Okan gidene kadar forum kapalıymış
Bu gidişle net kamu yerleri ve okullar 1 hafta tatil olur.
Alkmaar'ı eleme ihtimalimiz daha yüksek
% 80'i görür mü acaba barajlar
Az maçını izlerken ulan dedim şu maçta yenilsek ama baba bir karlı sistem alacak olsak umurunda değil yenilgi diye düşündüm. Hasta gsli bana bunu söyletti, yerimde duramıyorum valla mgm kar ikonlarini görünce. Hayırlısıyla kuvvetlenerek gelsin inşallah
Derbiyi de kaybedelim +10 cm yağsın