Son haftalarda ki en iyi futbolumuzu oynadık. Azcık şans yanımızda olmuş olsa, doğru tercihleri yapabilsek 7-8 çok rahat olurdu.
Posts by HerroYaMerro~
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şu pozisyonda top dümdüz kaleye gidiyordu, yön değiştirip direkten döndü. Derin Galatasaray fizik kurallarıyla bile oynuyor artık.
-
Kerem şu pasları atarken kafanı kaldırmayı ne zaman öğreneceksin acaba. Icardi'ye inatla önüne top atmaya çalışıyor. Şu adamın ayağına atsana topu, dakika olmuş 80, adamın hali kalmamış hala defansın arkasına Icardi'yi kaçırmaya falan çalışıyor.
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Tek başına yok etti. Şu adamı zamanında almayarak çok büyük aptallık yaptık. 23 ikili mücadele, inanılmaz bir sayı.
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
Hocam okanin yerinde torrent olsaydi aşaği yukari tablo böyle olurdu. Forvete bak icardi. Ofansif orta sahan mertens. Kerem gibi yerli oyuncun var. Nazar değmesin abdulkerim ile nelsson var. Boey gibi anahtar oyuncu var. Torreira gibi savaşçi oyuncu var. Eytli gomis 5maç aldirdi bize😂Yani bu başari bence yildiz oyuncularin. Okanlik bişe yok. Sevemedim bi okani nedense.
Hocam iyi de futbol zaten yıldız topçularla oynanır. Bu mantıkla bakarsak Guardiola hoca falan değil o zaman. City'nin teknik direktöre falan ihtiyacı yok o halde, kendi kendilerine de oynayabilirler.
-
Okan hoca değil ki korkusundan bir şey diyemiyor ben gördüm bunu yazdım daha ilk yarıdan oliviera çıkmalı diye çıkarmazsan yersin öyle golü hocanın oyun görüşü sıfır jesustan daha beter
Yapma be hocam. Okan Buruk'u sezon başında bende beğenmiyordum fakat çok iyi toparladı takımı. 17 maçlık seriden sonra taraftar olarak kırılganlık başlamış herkeste. Oyuncu değişikliği konusunda kesinlikle katılıyorum bu maç özelinde sınıfta kalmıştır.
-
Galatasarayın muslerayı derhal göndermesi lazım bıktık her sene aynı hatalardan ya
Hiç uyarmıyorlar mı çok merak ediyorum. Her defasında baskı yiyen adama top çıkartıyor. Vur arkadaş şu topa vur gitsin. 1 değil 2 değil sürekli kaç senedir aynı şeyi yapıyor. Bıktım hakikaten.
-
Beşiktaş'lı arkadaşları tebrik ederim. Yediğimiz 2.gol de Oliveira kadar Muslera'da hatalıdır. Verme kardeşim şu topu artık baskı yiyen futbolcuya. Adam arkasını görmüyor, bütün sahaya sen hakimsin baskı yiyen topçuya pas atıyorsun. Aynısını Trabzonspor maçında Torreira'ya yaptılar ona verdin orda da golü yedik.
-
Uzun top oynamayı kesmemiz lazım. Her attığımız uzun topu Beşiktaş karşılıyor. Adekugbe şaşırtmadı zaten 1 kişi eksik oynuyoruz.
-
Redmond karşısında Adekugbe'nin oluşu sıkıntı. Kerem'in geri dönüşleriyle o boşluğu umarım kapatırız. Beşiktaş'ın bütün hücum aksiyonları çok büyük olasılıkla soldan gelişir.
-
Welinton oynarsa işimize gelir. Defans anlamında çok zayıf. Kırmızı kart görmeye bile çok müsait bir oyuncu.
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
Pozisyon bile olmayacak yerden yaptığı müdahaleye bak. 1 değil 2 değil her seferinde aynı şeyi yapıyor. Galatasaray maçından sonra direkt olarak kadro dışı bırakılması lazımdı bu adamın.
-
5 senedir aynı konuşmayı yapıyor zaten. Hala Ali Koç'a destek veren Fenerbahçe'li insanları görmek çok tuhaf.
ben kabul etmiyorum HerroYaMerro~ ya sen
Ali Koç gibi bir başkanları varken, vizyonsuz Erden Timur'u istemek saçmalık. Ben inanıyorum Ali Koç ile başarı gelecektir. Sabretmek lazım!
-
Her şey bu kadar net aslında. Yarın Ali Koç çıkıp Galatasaray hakkında konuşsa yine alkışlayıp destekleyecek milyonlar var. Adam manipüle yaparak çok güzel uyutuyor taraftarı.
Arda'nın bu denli yükselişini hocaya bağlıyorum. Eylül ayında hocanın 1 tane açıklaması vardı, topsuz oyunda çok hızlı değil ve fizik olarak çok güçlü değil diye. Hocanın istediği duruma gelmiş olması lazım ki, son haftalarda sürekli ilk 11 başlıyor.
-
Ligin en az gol yiyen takımı Galatasaray. Savunma konusunda mı sıkıntısı var yani? Galatasaray'ın dün stoperleriyle dahil hücum etmesinin sebebi skordan ötürüydü. Ona rağmen ikinci yarı Karagümrük'e top göstermedi takım. Takım 17 maçlık seri yaptı, Fenerbahçe deplasmanı dahil bütün kritik maçlardan 3 puan aldı ve Okan hocanın mı ders alması gerekiyor anlamadım. Dün sadece şans yanımızda değildi bu kadar.
-
Gitsin hocam böyle adamlarla işimiz olmaz, tamam doğrudur sezon başlarında ipten aldı bizi de napalım yani, dediğiniz gibi böyle adamların Galatasarayda işi olamaz, sezon bitti zaten yönetim çeker bi forvet daha rahatlarız, o değilde icardi 11 başlasaydı keşke bugün, benim gözüme uyku girmez bu gece
Zaniolo, Gomis gibi hamle oyuncusu olması lazım. Hazırlık kampıda görmediği için fizik olarak inanılmaz yetersiz. Sonradan girdiğin de, yorgun defansa karşı daha çok iş görüyor. Bugün adamı haşat ettiler resmen. Her ikili mücadele de yerde kaldı. İcardi bencede ilk 11 başlasaydı daha farklı bir sonuç alabilirdik.
-
Gomis bunu ilk defa yapmıyor. Galatasaray, hiç kimsenin egosunu tatmin edeceği yer değil. Hocanın kararlarına saygı duymak zorunda herkes. Ne kadar Ronaldo bile olsan, yaka paça gönderilebiliyorsun mesela.