Posts by Elturcohasan89
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Evdekilerle konuştuk;
Psikolojimizi sağlam tutmamız lazım.
Bunun da en güzel yolu: Evet yine deprem *olabilir* ama olana kadar evde depremi konuşmayalım, sürekli avizeye bakmayalım.
Deprem olduğu zaman da *daha da artacak, şiddetlenecek* diye aklımıza kötü olasılıkları getirmeyelim, önlemimizi alıp sarsıntı geçene kadar pozisyonumuzu alalım. -
PergamoN hocam artçılar ne güzel durağanlaşmıştı hatta sabah-öğlen hiç olmuyordu neredeyse niye böyle oldu şimdi köpeklerde sürekli havlıyor ayrı bir gerilim var
Burada da köpekler havladı, Yakuplu.
-
Bir ipucu verdi mi hocam artçılar yoksa bir kaç gün daha beklemek mi lazım? PergamoN
-
Bu depremi 2019 depreminden farklılaştıran noktalar nedir?
Yüzeye mi çok yakındı, şiddeti mi fazlaydı, süresi mi uzundu, farklı fay hatları üzerinde miydi?
Neden bu kadar çok hissettik acaba? -
Karayel çok güzel duruyor rüzgar bütün yüksekliklerde uyumlu hi şekilde karayele dönüyor.
Eğer daha erken döner ve yağış geç girerse, kartpostallık görüntüler görebiliriz
Unutmamak lazım karayel ciddi bir değişken.
Hocam acaba rüzgarın çok yatık olduğunu mu hesaba katmamıştın?
-
Kütle gelişimleri başladı muhtemelen 8-9 gibi kuzeyden girişleri gerçekleşir. Olmazsa da GFS kazandı der kapatırız bu bahsi.
Rüzgar yönünden dolayı İstanbul’un en doğusu bile ucundan yakalayacak gibi, Kocaeli-Sakarya taraflar çok şanslı.
-
Beylikdüzü 70kmleri zorluyor hamleler.
-
Soğuk atak olması kış ayında olduğumuzu göstermiyor ki hocam. Bahsedilen tarihte kış bitti. İlk bahar ayında bu mevsime göre çok sert bir atak geliyor.
Tarihe göre değil, gelen son verilere göre yapılmış bu paylaşım.
-
Yarın için maks 10, min 8 derece vermiş mgm beylikdüzü için.Fakat yarın gün içerisinde 15 ile gece 12 arasını 5 derece göstermiş, nasıl iştir anlamadım..
-
Biz hala atvde reklam izliyoruz 😂😂
Mourinho herhalde burnunu sıkmış Okan’ın.
-
Ofsayt kuralları yeniden yazılıyor
-
-
4. Katta oturuyorum, bir çok yöntem denemedim fakat karıncaları evden uzaklaştıramadım, öldürmek ya da süpürmek istemiyorum.
Sadece şunu merak ediyorum, 4. Kattan aşağıya karıncaları atsam ölürler mi yoksa hayatta kalırlar mı bilen var mı?
-
-
Memleketim Yahyalı’da yollar tutmaya başladı.
-
Tem Bahçeşehir kar yağışlı / ibb kameralar
-
Sarı kütle dibimde, rüzgar hızlandı, gök gürlüyor ve yağmur taneleri pencereye hızlı hızlı vuruyor.
-
Tekirdağ üzerinden kütleler gelmeye başladı. -
Sıcaklıklar da kırpılmış sanki ilk zamanlardaki gibi 20-25 derecelik bir düşüş yok. Bugün 20 derece yarın 9-10.
20-25 derecelik sıcaklık düşüşü dün ile yarın arasında değil miydi hocam?
Mesela Şile dün 30-31di, yarın 8 derece gösteriyor, 22/23 derecelik bir fark var gibi.