Hocam Kar Kristalleri hocamızdan sonra sizden böyle nağmeler okumak iyi olur .😄
Biz ancak onun getir götürünü yaparız, o başka bir seviye.
Hocam Kar Kristalleri hocamızdan sonra sizden böyle nağmeler okumak iyi olur .😄
Biz ancak onun getir götürünü yaparız, o başka bir seviye.
O tepemizdeki morlukları istiyorum valla gözüm onda kaldı. -8,-12 kurtarmıyor en az -16 istiyorum. Bu kış böyle bitemez bitmemeli.
Bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı.
Bir ihtimal daha var, o da yağmak mı dersin.
Son bir defa yağ benim için.
Arkadaşlar güzel bir sistem var mı ilerleyen haftalarda bol karlı şöyle 2017 gibi.
O güzel sistemler o güzel atlara binip çekip gittiler
Karın sulusuna, modellerin keyfine kaldık.
Israrla 15 sistemi diyorsunuz 15 inde sistem gelmez.Gelecek olan sistem 20 ve civarında olacak.
Aynen öyle ay ortası artık dönmez. 20 ve sonrasına bakacağız. Onun potansiyeli yüksek, bize gelir mi bu şanssızlığımızla zor gibi ama Allah'tan umut kesilmez.
Hemen yağdı geçti çıktım dışarı beklemedeyim
Ya ''ooo fena başlamış'' diyip diğer odanın camına bakmaya gidiyorsun. Gidene kadar durmuş oluyor.
Hocam model takip etme sen sana iyi gelmiyor. Eski usul akışına bırak sabah uyandığında şaşkınlıkla dışardan biriken kar yığını görürsen mutlu olursun😀
Takip etmeyince de olmuyor ki be hocam kar sevdası böyle bir şey. Modeller de sağolsun Fenerbahçe gibi. Süründürüyor ama bırakamıyorsun da.
ecm çok kötü...
İşin kötüsü başta efsane gösterip sonra adım adım yavaş yavaş bozup bizi süründürmesi, umutlandırıp utandırması. Ben ümidi kesmeye başladım belli oldu artık ay ortası yalan oldu ay sonuna Allah kerim. He bazı arkadaşlar kızabilir daha vade uzun değişir falan diye de, arkadaş olumsuza dönünce değişmiyor işte kaç kere yaşadık. Şanssızız yapacak bir şey yok vermeyince mabud neylesin Sultan Mahmud.
Sen de mi ECM yapma bunu.
Artıolarak diğer seneryolarıda yanına çekmiş diyagram iyi değil berbat duruyo malesef
Hiçbir seneryoda sistemden iz yok...
Bozmaya başlayınca zaten istikrarlı bir şekilde öyle gidiyor. Bir kere de tersi olsa şaşarım.
GFS birkaç güncellemedir maalesef ay ortası sistemini vermiyor, baharı getirmiş yine. Şu modelin şu değişimlerine uyuz oluyorum. Ecmwf ne diyecek bakalım.
Okmeydanı orta kuvvette karlı, çatılar hafif tutmuş. Ama çabuk eriyor.
Sanıyorum gece 12de beri 13 adet 4.0+ deprem olmuş ama sanırım buna da alıştık iki gün bilen bilmeyen herkes fikir belirtti bakıyorum bugün hiç kimse yorum yapmamış. Tabi illa 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünün etkisi vardır diye düşünüyorum. Bu vesile ile hayatını kaybedenlerin ailelerinebit kere sağ baş sağlığı kalanlara allahtan sabır diliyor yüce raabime bir daha böyle acıları milletimize yaşatmaması için niyaz ediyorum.
Biz her şeye alıştık alıştırıldık hocam ne utanma ne hesap sorma kaldı. Şimdi 6 Şubat'ı unutmadık unutmayacağız diyorlar ama çoktan unuttuk. Artık sadece yıl dönümünde hatırlanır. Sonra diğer büyük deprem olana kadar gider böyle. Başımıza ne geliyorsa hak ediyoruz.
sistem analizi hatırlatma.
gün içerisinde önemli bir yagis beklemiyoruz. Akşam saatlerinden itibaren iki yakada da dün akşama benzer geçişler, anlik örtüler oluşabilir.
Hocam hiç tatmin etmedi ya. Hadi çok bir şey beklemedik zaten de şöyle bir kartopu yapacak kadar kar bile yağmadı çoğu yere. Ay ortasındaki büyük balık da çok oynak kaçıyor habire. Böyle bitirmeyiz umarım kışı.
Buradaki yere 3 aydır sürekli kar yağıyor.İnanılmaz bir yer.Her hafta mutlaka yağıyor neredeyse.
Arkadaş ne yerler var ya geriye sarıp izledim ne güzel yağıyor. Biz de havada kar tanesi sayıyoruz.
Burada da güneş var. Sözde MGM'ye göre bugün ve yarın karlı idi ama alakası yok. Sistem bizim için bu kadarsa hiç bir şey anlamadım ben. Ay ortası da bir veriyor bir vermiyor. Bu şekilde kış bitmez inşaallah.
Sonunda burada da biraz iri taneli başladı çatılar hafif tutmuş. Umarım bu başlangıç olur, kış bitmeden şöyle eski sistemler gibi sağlam bir sistem alırız.
Bize böyle bölgesel 5 dakikada biten kar değil saatlerce yağan sistemler lazım. Ona da siklonik mi diyorduk volkanik mi her neyse o lazım.
gfs gece ecm ye benzerse forum çöker demedi demeyin 😂😂😂
Malzeme vermeyin yine dalga geçme hazırlıkları var.
1 hafta sonra ağlama duvarına döner forum
Sen de kına yakarsın.