Bu da benden gelsin. 6 ocak 2017 maltepe. Marmara denizi donmuştu
Bu da benden gelsin. 6 ocak 2017 maltepe. Marmara denizi donmuştu
Ay sonu 500 sıcaklıkları çok dikkat çekici
Birkaç güne bozulur 😀
Mavi takım çok iyi ya
Galatasaraylilar bizi şampiyon yapmayacaklar diyor. Fenerli dostlar Allah'tan korkun 9 sene olamadık, biz ne alaka diyor. Bu durumda geriye tek ihtimal kalıyor.
Beşiktaşı şampiyon yapacaklar
Aykut53 mevzu size patladı geldiğimiz sonuç bu bro idare et
Oyun vasat,bitiricilik berbat. Fener bizden 2 gömlek önde. Delikanlı gibi. Ben de mutlu sona fenerin daha yakın olduğunu düşünüyorum . Yeter ki hakem hataları olmasın uzasın lig. 25. Hafta biteceğine son birkac haftada bitsin ki izleyelim. Yoksa dediğim gibi görünen o ki fb ciddi avantajlı. Bizim takımda bir problem var,takım oynamıyor. Taktiğimiz yok. Oyun planımız yok. Oyuncular potansiyellerini göstermiyor. Soru işareti çok...
Bariş alper kale önünde düşürüldü buna da vermediler:)
Lig harbi bitti ya. Artık izleyici anlaminda bein sportsu bizim taraftarlar izlemez. Bildiğin bitti lig. Cidden o şampiyonluk geldi fenere. Fark 4. Belki 5 olacak... Ama bitti lig.
Display MoreVe sezon sonu bir bakıyorsun şampiyon Galatasaray.
O zaman da slogan belli, herkesi yenip şampiyon olduk.
Galatasaray'lı arkadaşlar kusura bakmayın, artık çok itici olmaya başladı bu durum.
Geçen sene Fenerbahçe liderken tıpatıp aynı cümleleri duydum. Sezon sonu ise ne olduğunu hep birlikte gördük.
Üstte atılan faul videosunu defalarca izledim. Bana göre faul. Rakibin hakimiyetindeki topa rakibin ayağını iterek vurmak topa müdahale olmuyor. Erman Toroğlu jargonuyla konuşacağım, az futbolu bilerek konuşun. Beyazlı oyuncu pozisyonun olağan akışı ile devam etse kırmızılı oyuncunun ayağına basmak zorunda kalıyor. Basmamak için hamlesini kesince kırmızılı oyuncu topu haksız biçimde çalmış oluyor.
Sizin mantığınıza göre bir futbol maçında Galatasaray'lı oyuncu topa geliyorsa bırakıp kaçmak gerekiyor öyle mi
Rakibin ayağina en ufak temas yok. Alttan topa dokunuyor halil hocam. Rakibe temas sıfır.
İstanbulspor deplasmanında Fb’ye ve Gs’ye ayrılan bilet sayılarına ve bilet fiyatlarına bak kardeşim.
Gaziantep de öyle😄
Bunca hakem hatasının tek bir mantığı var.
Bizi asla şampiyon yapmayacaklar.
Lig bitecek var'dan lehimize çikan karar sayisi:0
2. Yari kayseriye penalti ve kirmizi kart jokerleri gelecek.
Demiştim size geçen. Gol iptallerimiz olacak diye. Attiğimiz gol savunmaya çarpmasa o da iptal olacaktı. Daha yeni başliyoruz. Kayserinin penaltilari hazirda bekliyor. Bi gelebilseler verecek hakem.
Geçen sene alanya maçindan beni bilen bilir. Boş yapmam. Atilla bu maça boşuna atanmadı.
Ben maçı izlemiyorum kendi psikolojim açısından anladığım kadarıyla hakemler yine aynı terane
Öyle deme ya büyükekşi galatasarayliymiş. Galatasarayin hakki yendiğinde evde duvarlari yumrukluyormuş. Demek ki birileri adamin evine kamera koymuş ki bunu biliyor ve anlatiyorlar...
Demiştim size geçen. Gol iptallerimiz olacak diye. Attiğimiz gol savunmaya çarpmasa o da iptal olacaktı. Daha yeni başliyoruz. Kayserinin penaltilari hazirda bekliyor. Bi gelebilseler verecek hakem.
Erdim ,
Yolun açık olsun
Sağol abim😄
Müminin tebessümü yüzünde,hüznü ise kalbindedir.
HZ. ALİ
20sindeki o yağış muazzam değil mi😎
Ne diyeyim. Umarım 2025 kışında konumum kar tanesi görür
Sana der konumum 1 metre ondan sonra dellenicen tabi
Düşünmek bile istemiyorum o sahneyi neyse acısını yazın çıkarırım. Yazın sıcakta onlar çalışırken ben şılaaak şılaaak yüzme videolarımı atarım. kar yağsa 2 gün. Ama 4 ay yüzme sezonu oluyor şehrimizde . benimki daha etkili olur