Mutabakat tamamdır hayırlı olsun😇
Posts by gfburakkk
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ecm akşam diyagramı atılmış mıydı? Gönderebilir misiniz ya da alıntılayabilir misiniz?
-
Açıkçası benim öngördüğüm sinoptik böyle bir şey değil.
Nasıl bir senaryo bekliyorsunuz hocam?
-
Bayrampaşa Gaziosmanpaşa Eyüp tarafları Mart 2022 sisteminden kalma Kargrad olarak belirlenmişti bu arada çünkü bir şekilde yolunu bulur karını alır😎
-
Selamlar dostlar 4-5 günlük bir sistem olacak İstanbul ve Karadeniz olarak 2 günü size yoğun 2 günü bize yoğun olsun, günün sonunda da hepimiz mutlu olalım😎 selamlar, sevgiler
-
Dostlaaaar baya bir süre giremedim siteye çok sayfa birikmiş rica etsem biri detaylı özet geçebilir mi😎 pozitif bir özet o belli ama biraz detay edinelim😊
-
En en en çok arzuladığım olay uzun süreli bir sistem yaşamak. Şöyle bir üç dört gün kısa molalar veren sıkı kar görmek istiyorum. Ya eskiden neydi ya sabah bi kalkardık caddeden arabalar geçmiyor yol bile bembeyaz olmuş bir gecede 15cm birikim olmuş..
-
Ecm öğlede soğuklar güçlenmiş ve daha fazla güneye iniyor. Şimdi bu haliyle batılarsa var ya bu sefer GSF ECM’ye benzesin diye bekleriz. At yarışına döndü iş GFS bir boy farkla önde şu anda ama n olacak belli olmaz😂
-
Baya ciddi bir iyileşme bu arada..
-
Ecmwf ara güncelleme atabilecek var mı?
-
Bu ne trend böyle ya sabaha UKMO ve ECMWF de uyarsa eğer, bu gidişle ben bile batılayacağım😅
-
Peki Ecmwf ısrar ederse doğulamaya kime güveneceğiz? Bir düzelmedi gitti namussuz.
O geçen devreleri yaktı ya hala kendine gelemedi onu yarın akşam yola getiririz diye düşünüyorum 😅
-
Ortalamada gözle görülür doğulama var malesef.
İyi yönden bakarsak modelin kafası hala çok karışık öyleki avrupya bile gönderdiği seneryolar var.
Güzel güzel Avrupa desin bazıları bazıları da Kafkasya falan desin ki orta yolu bulup direkt bize gelsin😎
-
Bu gıdım gıdım da değil topyekün batılamış😎
-
Güncelleme güzel olunca sadece pozitif insanlar var ne güzel
İş artık sen varsan biz de varıza döndü hocam aman diyeyim kendine iyi bak dikkat et güzel beslen 😅
-
hocalarım hayırlı akşamlar 22 sindeki görüntü ne demeye çalışıyor biri açıklayabilirmi
İstanbul’un o güzel kış sezonları vardır ya hani işte o günlerden biri diyor ☺️ yemeğe otur kalk bi camdan bak +15 cm görebilirsin diyor 😎
-
Kastettiğim şey tam olarak şuan geçen güzel güncelleme gibi olanlarıydı. Mesela nerde şuan ilk kötü çıktıda foruma deli gibi negatiflik yağdıran arkadaşlar? Güzel bir güncelleme çıktı oluştu şuan. Nerdesiniz?
Derinleşen İzlanda’yla birlikte oluşan kara delikte yok oldular şu an ULL halini alıp jetler nereye sürüklerse oraya gidiyorlar 😅
-
Kendisinin blog yeri mevcut. Açmak isterse açar hocam ben birşey diyemem.
Evet evet hocam biliyorum teşekkürler
aslında kast ettiğim tüm tahminci rütbeli hocalarımızın, modların, bölge sorumlularının ve belirli başlı kişilerin yazabildiği geri kalanların sadece okuyabildiği bir sayfa.. bu sayede hem en doğru bilgi ortaya çıkar, hem herkes için geliştirici olur
-
Göreceksiniz gece güncellemesi daha iyi gelecek sistemin girişi Zonguldak civarından olacak ve güneybatılı ülkeye yayılacak.
Hocam lütfen rica ediyorum ayrı bir sayfa açalım kendilerine ve benzer diğer tahmincilere ve yorumculara, çok mesaj birikince arada kaynıyor göremiyoruz Aykut53
-
Allah niğmetini yağmur unu kar ını beğenmeyen I isyan edenin üzerine taş yağdırır
Sistem 🐦 kuş oldu diyenlere ebabil kuşu nu gönderip pişmiş toprak attırır
Ne verirse bereket versin isyan yok arkadaşlar
Amin inşallah zaten ne kadar dövünsek isyan etsek değişmeyecek ama yazdıklarınız biraz konudan alakasız olmuş☺️ sonuçta biz istediğimizi temiz kalplerle getireceği faydalarla istiyoruz. Sanmıyorum miktarı beğenmeyince başımıza taş yağacağını.. kamera icat edildikten sonra o işler bitti gibi. O taşlar mümkünse kar miktarı beğenmeyene değil, çoluk çocuk demeden zulmedene yağsın.