Bugün gün içinde yağış alacak mıyız radar dolu gibi?
Posts by Onurmakkonen
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Bi ince deprem hissettim. Bana mı öyle geldi anlamadım
Ben de onun için sayfaya girdim baktım yazan yok, şimdi Twitter'da yazmışlar, olmuş deprem.
-
Galata Kulesi'nin en yakın kıyıya uzaklığını bildiğim için bana da abartı geliyor lakin bu bilgiyi Erhan Afyoncu ve yanlış hatırlamıyorsam Celal Şengör'den duymuştum. Erhan Afyoncu Türkiye'nin en iyi tarihçilerinden bildiğiniz üzere. O yüzden ben inanmayı tercih ettim.
-
Olasi buyuk depremde tsunami riski muhakkak olacaktir, ozellikle fayin bulundugu bolgelerde sirtlarin olmasi heyelan riskinide getiriyor. Hatta Cenk hocaya sorulan soru uzerine suanda bogaz girisi icin yeni bir calisma yaptiklarini olasi tsunamide bogaza giren dalgalarin buyuyecegini beklediklerini soyledi, bogazin yapisi goz onune alindiginda dogru tespit, calismayida merakla bekliyorum..
1509 depreminde oluşan tsunami sebebiyle dalgalar Galata Kulesi'ne kadar vurmuş. Bu çok ciddi bir durum aslında.
-
Bir anda bu kadar sık aralıkta olması anormal veri veya olumsuz veri midir acaba?
-
Nerede oldu acaba
-
Deprem olmuş, hissetmedim
-
Ramazan hocam o sonuncusunu demeseydiniz keşke. Kesin olmasa da 6.2 lik ardından anaşok kısa bir süre içerisinde de gelebilir bilemeyiz dedi
Tam olarak böyle mi söyledi? Eğer söylediğini destekler nitelikte veriler yok ise bu cümle üzerinden umutsuzluğa kapılmamak lazım. 6.2'den büyük deprem, depremden önce de bir ihtimaldi, hala öyle. Eğer veriler varsa veya daha büyük depremi öne çektiğini düşünüyorsa Ramazan Hoca, o zaman sorun.
-
Dolaptaki tabakları dürttü saniyelik
-
Yorumumu siyasi algılamayın böyle bir niyetle söylemiyorum; operatör firmaları çok büyük boykotu hak ediyorlar. Halkın bir bütün olup bunları boykot etmesi lazım.
-
artçılar oluyor lamba durmuyor yerinde
-
Başlangıç noktasından ortaya gelene kadar çok korktum yıkıcı dalga gelecek diye
-
Buna ek olarak haliyle silinmeyen maillerin de benzer zararları var. Önemsiz mailleri silmenizi tavsiye ederim.
-
Bir üye olarak fikrimi belirtmek isterim.
Ekonomi ve siyaset konusu siyaset içermeden ekonomi konusuna çevrilebilir. Zam haberleri atılır, borsa vb bilgilendirmeler konuşulabilir. Tabii kimse rahatsız olmayacaksa dünya siyaseti de eklenebilir çünkü son dönemlerde çok hareketli ve ekonomiye etkisi büyük.
Futbol konusu ise sadece saha içi yorumlamalarına izin verilebilir. Yönetici düzeyindeki açıklamalar, camiayı hedef alan yorumlar yasaklanır ve sadece oynanan oyun konuşulursa bir sorun olacağını düşünmüyorum.
-
Osimhen aşırı tepki veriyor olay nerelere geldi
Hem maçı aldı hem maç sonunu rahat oynattı, istediğini aldı. Helal olsun.
-
Ofsayt kuralları yeniden yazılıyor
Vallahi kitleleri uyutma aracı başka bir şey değil.
-
Al1han Hayırlı olsun hocam, başarılar dilerim.
-
Pazartesi okullar acilir sanirim
Sadece buzlanma da tatil nedenidir. Buzlanma ne boyutta olacak bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
-
Yerler buz pisti gibi 3 adımı 20 saniyede falan attım.. Dikkat edin mutlaka özellikle sabah saatlerinde daha kötü olabilir.