Beiträge von Onurmakkonen

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Koskoca sezondan ıkına ıkına 28 saniyelik video çıkartabilmişler yarısı da doğru karar. Bizi aklamak için bu kadar çaba gösteren Trabzonsporlu editçi kardeşimize teşekkürler. Şimdi soruyorum;


    Trabzonspor'un şampiyon olduğu sene neden 15 hakem görevden alındı? TFF ve MHK başkanları neden istifa etti? O seneye ait sadece iki maçtan bir dakikalık Trabzonspor lehine hata videosu çıkar mı çıkmaz mı?


    Amacı etkileşim üzerinden para kazanmak olan hesapların provokatif ve içi boş paylaşımlarının buraya atılmasını doğru bulmuyorum. Trabzonspor Fenerbahçe'yi kendine rakip olarak görmeyi bırakır, Fenerbahçe kendini sürekli bir yersiz savunma halinden çıkarsa Türk futbolu iyi yönde gelişim gösterebilir.

    Pozisyonu yorumcular yorumlar fakat penaltı değilse bile nasıl senin lehine son dakikalarda olmayan penaltı verilip maçı aldıysan simdide aleyhine verilebiliyormuş demekki.Tabi ben burada penaltı değil denilen yazıları varsayarak yazıyorum.

    Pozisyon yorumlayanlar bu işin okulunu mu okumuşlar? Trio'da 2 hakemden birisi her maç kendisine küfür ettiriyodu diğeri ise yaptığı hatalar yüzünden yaka paça görevinden edildi. Şu objektif ayağına yatan insanları fazla ciddiye alıyosunuz.

    Neresi sert bunların hocam. Bunlara katılmayacak Fenerbahçe taraftarı olduğunu-bu forum konusunda- düşünmüyorum. Hepsi doğru sebep-sonuçlar. Oyuncu kadrosunun nasıl teknik heyet ve yönetim tarafından engellendiği ortada. Elinize sağlık.

    Livadan dolayı penaltı verdilerse kafaları güzel herhalde.


    Ben Djiku’nun arkadan müdahalesini gördüm, ondan dolayı penaltı verdi sandım.


    Şimdi baktım da ne Liva ne de Djiku sarı kart görmüş, bu da işin ayrı bir garip tarafı.

    Var monitöründe Livakovic'in müdahalesi var. Liva değil de Djiku'ya verse zaten net sarı kart o. Garip ya bir şey diyemiyorum.

    Çok bariz bir şekilde livakoviçin müdahalesine çaldı penaltıyı djikunun pozisyonuyla ilgili tek bir gösterim yok zaten izlemediği müdahaleye penaltı çalmadı herhalde sadece livakoviçin müdahalesini izledi oda penaltı değil zaten başkada birşey anlatmaya gerek yok atamaz denildi attı yer denildi yemedi sonuç bitti

    Yayıncı kuruluşta da Livakovic'in müdahalesi gösterildi. Ben 2 ay önce buraya saha içi umrumda değil demiştim yine öyle. Önce Fenerbahçe değişecek. Bu düzeni değiştiremeyen adamlarla yola devam edilmez.

    hakemin verdiği penaltı livakoviçin müdahalesi irfana top çıkmadan dokundu diye söylüyor ki bariz belli oldu söylediği livakoviçin müdahalesi penaltı olmaz boşuna hikaye

    Penaltıyı o pozisyonu izleyerek verdi ki bence de penaltı değil o. Djiku'nun müdahalesi varsa penaltı ama Livakovic'e penaltı vermek inanılmaz

    Hocam biz böyle olduktan sonra ikisi de farketmezdi.

    Bu takım konferans finalini hakeden bir takım, ama teknik direktörü buyken, iki takımdan da fark yerdik.

    Konferans ligi için süper kupayı oynamadan rakibine verdin, şimdi konferans kupasına da veda ettin. Şampiyonluk içinse umut zaten yok, iş rams parka kalmaz, kalırsa bu teknik direktör orada asla galibiyet alamaz.

    Dolayısıyla, 6 senelik başarısızlık, artık zirve yapmıştır ve gitmesi gerekenler net bellidir

    Aynı şekilde düşünüyorum. Bu seviyelerde hoca faktörü belirleyici oluyor. Adana Demirspor'dan hallice bir takım geldi dağıttı geçti. Hocaları geçen sene Avrupa Ligi'ni kazanan takımın hocası. O kadar kilitlediler ki 60 tane orta açmışız maç boyu.


    Takımın başında hoca olsa o Süper Kupa'ya da çıkartırdı takımını. Geçen seneki Jesus olsa Ali Koç biz çıkmıyoruz diyebilir miydi mesela? Ziraat ve Konferans hoca yüzünden, Süper kupa da başkanı yüzünden toplam 3 kupası kendi camiası tarafından sabote edilen bir oyuncu grubu var. Bu oyunculara saygımız sonsuz. Sorumluları gelecek sene burada olmayacak umarım.