Beiträge von Snowman 41

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Benim için dejavu olacak ama yaklaşık 1 ay önce de benzer suçlamaları başka üyelerden ben gördüm metin tanıdık geldi hocam.Lafı uzatmanın anlamı yok.Espri yaptığım dediğim mesajın orjinali altta gerekçesi de aynı yerde yazıyor.Ben gerekçesinde trollük yazdığını görmüyorum.

    1.png

    Yani çok da fazla uzatmak istemiyorum konu az çok malumum zaten bizler yönetim olarak çok yıllı üyelerimizden iki günlük hiç bir şey bilmeyen üye gibi değil de yılların verdiği tecrübe ile hareket etmesini bekliyoruz ama iş ne yazık ki öyle olmuyor.Kıdemli üyemiz mesajı silinince değişik tavırlara giriyor.Nasıl benim mesajımı silersiniz tavrı bunun adı.Kusura bakmayın yazdığınız konu bu forumun en aktif en fazla ziyaretçi alan formu sizin mesajınızı ne normal üyeler ne de biz niyet okuyarak acaba espri mi yaptı yoksa yapmadı mı sarmalına sokamayız. Zaten mesaj rapor aldı buna göre işlem yapıldı. Bunu izmir konusundan da söylemiştim bu mesajları size yazmayın demiyoruz zaten yine bu forum da olan karalama tahtasına istediğiniz kadar yazabilirsiniz.Bunu daha önce de söyledim.Şimdi bunu bilen kıdemli eski üye ne yapar doğrusunu yapar değil mi pek siz niye bu yolu seçmiyorsunuz.Mesajınızın içeriği geçmişten bu yana dolmuşluklarla dolu bende bunu anlamıyorum madem bu kadar dolusunuz size göre adaletin olmadığı bir yerde niye vakit geçirirsiniz. Hem bunu yazıp ardından güzel forum diyorsunuz anlamak gerçekten güç.Son olarak kararınıza saygı duyuyor sitemizde üyelik silme işlemi olmadığını söylüyorum.İyi forumlar.

    Bugüne kadar benim yüzlerce mesajım silinmiştir. Biri hariç size yazma gereği bile duymadım. Saygı duydum haklıydı zira. Fakat bugün attığım mesajın silinecek hiçbir yanı yoktu. Ayrıca mesele silinmesi değil.Bunu yukarıda da anlattım. Adil bir şekilde inceleyecekseniz Aykut53 arkadaşımızla olan tüm mesajlaşma içeriğine bakmanızı tavsiye ediyorum.

    Ben yakın zamanda yaşanan olaylarda direk taraftar olmadığım için müdahil olmadım. Sadece izledim. Ancak bugün dahi o tavrınız maalesef devam ediyor. Tek mesaj üzerine açıklama yapmak, üyeye madem beden buradasınız demek. Emin olun dolu olduğum bir nokta yok. Ancak siz hala aynı şekilde hareket ediyorsunuz.

    Aslında bu kararı belki de daha önce vermem gerekiyordu. Fakat olayların içinde olmadığım için bırakmak istemedim. Ancak nasip bugüne imiş. Adaletin olmadığı , üstten bakış ile üyelere bakıldığı ve dediğim dedik olan bir ortama dönüşen bu güzel foruma vefa etmenin zamanı gelmiş. 8 yıldır binlerce mesaj attık, yeri geldi çok güldük, eğlendik. Yeri geldi bir arkadaşımızın derdine ortak olduk. Güzel dostluklar edindik buranın vesilesiyle. Ancak her güzel şeyin maalesef sonu varmış.

    Ben yapım gereği kimsenin arkasından konuşmam.İstanbul sayfasında espri mahiyetinde yazılan" Bu zehirli oku birimizin atması gerekiyordu. Kış bitti :) "mesajım trollük ve hergün kışı bitirdiğim gerekçesiyle Aykut53 admin tarafından silindi. Üstüne yazmış olduğumuz eleştiri ve sitem yazısı üzerine İsterseniz çıkış yapabilirsiniz deyip açıkça kapı gösterme gibi üstten bakış ile mesaj atıldı. Tabi bu mesajlar tartışma nedeniyle silindi. Fakat görenler varsa olayın bu minvalde olduğu aşikardır. Bu tavır özellikle kıdemli üyelere takınılan bu benim dediğim olur, benim yaptığım doğru tavrı tüm HavaForuma uzun vade de daha çok zarar vermeye devam edecektir. Bir ayrımcılık beklentisi beklediğim için söylemiyorum bu kıdemli üye sözünü yanlış anlaşılmasın.Sadece bazı şeyler doğru yapılmalı, söz ağızdan ona göre çıkmalı. Çıkmıyorsa ve bu forumun admini kapıyı gösteriyorsa bu tavır karşısında susacak ve burada bulunmaya devam edecek değilim. Belki Samet'e mesaj atabilirdim. Ancak böyle durumlarda aksiyon alınan taraf emektar üyeler veyahut durumun gelişimine objektif yaklaşım yönünde olmuyor.

    Beni tanıyanınız vardır. Hiç tanımayan vardır. Kimseyi kırdıysam hakkı varsa üzerimde helallik almak isterim. Benden yana herkese helal olsun. Tüm puanlarımı isteyen bir forum üyesi arkadaşımız varsa özelden kendisine göndereceğim. Bunun sonrasında Samet ve Aytac hocamdan hesabımın silinmesini isteyeceğim.

    Ne demişti Attila İlhan "Ayrılıkta sevdaya dahil" ortak paydamız atmosfer sevgisi. Elbet yine o payda da buluşuruz..

    Mikdat Kadıoğlu şimdi yine birine saldırmış. Bir de kendisini destekleyen tweetleri retweet yapıp marifet gibi görmüş. Mikdat Kadıoğlundan akademiysen falan olmaz. Başlı başına bir egoist bu adam. İnşallah en kısa zamanda meteoroloji camiası kendini tarihe gömer. Tek bildiği kendi doğruları ve amatör hobicilere saldırmak.

    Geçtiğimiz yıl herkesi engelleyip, tüm hava tahmini hobisi ile uğraşanlara hakaret etmişti. Kişiliği oturmamış ve kibirli birisi.

    Üç gün şunu diyeceğiz. Yalnız iyi yağmur, kky yağıyor. Keşke sıcaklık üç derece daha düşük olsaydı. Kar anlamında berbat bir sezon geçiriyoruz. Ancak son yılların en yağışlı kışı oluyor. Su sıkıntımız ortadan kalktı sayılır.