Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Kardeşim şu gereksiz algıları bırakın, oynadığınız oyun girdiğiniz pozisyon sayısı ortada.

    Aklıma gelen ve Var’dan verilmeyen penaltılarımız bunlar, hangisi algı?


    Bjk maçı: Icardi topuğuna vurma

    Fb maçı: Djiku yumruk

    Sivas maçı: Yerdeki oyuncunun eli

    Hatay maçı: Icardi ayağa basma


    Oynadığımız oyunda ve girdiğimiz pozisyon sayısında ne var ki? :)

  • Oyun vasat,bitiricilik berbat. Fener bizden 2 gömlek önde. Delikanlı gibi. Ben de mutlu sona fenerin daha yakın olduğunu düşünüyorum . Yeter ki hakem hataları olmasın uzasın lig. 25. Hafta biteceğine son birkac haftada bitsin ki izleyelim. Yoksa dediğim gibi görünen o ki fb ciddi avantajlı. Bizim takımda bir problem var,takım oynamıyor. Taktiğimiz yok. Oyun planımız yok. Oyuncular potansiyellerini göstermiyor. Soru işareti çok...

  • Fenerbahçe maçında Djiku’nun yumruk atmadığı yakın çekim görüntüsünde belli oldu. Hala bunu nasıl savunabiliyorsunuz? Sivas maçında yere düşen adamın eline çarpan topu penaltı olarak sayarsanız daha 250 tane penaltınız verilmemiş olabilir uğraşma bende sayarım. Hatay maçı için haklısın pozisyon penaltıydı. Kastetmek istediğim şu bizim şampiyon yapmacaklar algısına girmeniz inanılmaz saçma sizin lehinize çalınan çok kararda sayabilirim inan bana. Geçen sene hakederek şampiyon oldunuz, bu sene Fenerbahçe hakederek ezici oyunla lider. Görünen o ki şampiyonda olacağız. Olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok.

  • Bitiricilik konusuna laf yapsanız haklısınızda oyuna laf yapmanız saçma olmuş sanki

    84a72609e6ee.png

    b93af.png

    Her maç sonrası şunu söylüyorum ama hala oyun eleştiriliyor. Kendi taraftarımız da böyle mesela. Galatasaray kusursuza yakın top oynuyor, HER MAÇ! Sorun bitiricilik dostlar bitiricilik. Atamıyoruz, atamıyoruz ve evet atamıyoruz. Olayın özeti bu. 2. gol verilse mesela oyun eleştirilir miydi? Ve ya Tete boş pozisyonda atsa, Mertens boş pozisyonda atsa? Bunları gole çevirsek maç oluyor zaten 4-0 falan. Hayır şutları ceza sahası dışından kafamıza göre vuruyoruz desek hak vericem, bütün şutlar ceza sahası içinden geliyor.

  • Her maç sonrası şunu söylüyorum ama hala oyun eleştiriliyor. Galatasaray kusursuza yakın top oynuyor, HER MAÇ! Sorun bitiricilik dostlar bitiricilik. Atamıyoruz, atamıyoruz ve evet atamıyoruz. Olayın özeti bu. 2. gol verilse mesela oyun eleştirilir miydi? Ve ya Tete boş pozisyonda atsa, Mertens boş pozisyonda atsa? Bunları gole çevirsek maç oluyor zaten 4-0 falan. Hayır şutları ceza sahası dışından kafamıza göre vuruyoruz desek hak vericem, bütün şutlar ceza sahası içinden geliyor.

    Hocam samimi olun bu maç iyi mi oynadınız? Oynadığınız top tamamen vasat.Adam akıllı oynayan kadroda bir Mertens bir de Muslera vardı.

  • Fenerbahçe maçında Djiku’nun yumruk atmadığı yakın çekim görüntüsünde belli oldu. Hala bunu nasıl savunabiliyorsunuz? Sivas maçında yere düşen adamın eline çarpan topu penaltı olarak sayarsanız daha 250 tane penaltınız verilmemiş olabilir uğraşma bende sayarım. Hatay maçı için haklısın pozisyon penaltıydı. Kastetmek istediğim şu bizim şampiyon yapmacaklar algısına girmeniz inanılmaz saçma sizin lehinize çalınan çok kararda sayabilirim inan bana. Geçen sene hakederek şampiyon oldunuz, bu sene Fenerbahçe hakederek ezici oyunla lider. Görünen o ki şampiyonda olacağız. Olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok.

    Lig daha çok uzun şampiyon oluruz olmayız kısmına katılmıyorum diğerlerine imza. Hak savunuluyorsa çıkıp doğruca savunulmalı fenerbahçe üzerinden algı yaparak değil.

  • Her maç sonrası şunu söylüyorum ama hala oyun eleştiriliyor. Kendi taraftarımız da böyle mesela. Galatasaray kusursuza yakın top oynuyor, HER MAÇ! Sorun bitiricilik dostlar bitiricilik. Atamıyoruz, atamıyoruz ve evet atamıyoruz. Olayın özeti bu. 2. gol verilse mesela oyun eleştirilir miydi? Ve ya Tete boş pozisyonda atsa, Mertens boş pozisyonda atsa? Bunları gole çevirsek maç oluyor zaten 4-0 falan. Hayır şutları ceza sahası dışından kafamıza göre vuruyoruz desek hak vericem, bütün şutlar ceza sahası içinden geliyor.

    Bak bu yoruma bir yorum yaparım işte.

    Dzeko, irfan, şimanski, üçlüsünü geçtim, cengiz King ve batshuai üçlüsü Galatasaray da olsun yarışta Galatasaray önde bile olabilirdi

  • Hocam samimi olun bu maç iyi mi oynadınız? Oynadığınız top tamamen vasat.Adam akıllı oynayan kadroda bir Mertens bir de Muslera vardı.

    Evet iyi oynadık. Ben burada Okan hocayı belki de en çok eleştiren insanlardan biriyim. Ama şu futbola rağmen eleştirmek doğru değil. Ha deriz değişiklikler geç yapılıyor ona eyvallah, ama şu futbola kötü demek doğru değil. Galatasaray her maç ceza sahası içinden minimum 5 tane %100 gol kaçırıyorsa, bu hocanın suçu değil.

  • Galatasaray şu an makineye bağlı yaşıyor büyük ihtimal Trabzon fişi çeker bırakın hakemdir şudur budur abi dökülüyoruz.

    Döküldüğümüz doğru o ayrı konu üst üste hakemin bizi doğraması ayrı konu. Ne yani kötü oynuyoruz diye herşeye eyvallah mı diyeceğiz. Averajla veya 1 puanla şampiyonun belli olacağı bir son yaşayabiliriz. Belki yapılacak transferlerle oyun düzelir ama kaybedilen puanlar geri gelmez.

  • Konya maçı öncesindeki ve sonrasındaki yorumlara bakıyorum da burada da başlamış Hıncal Rasim taktikleri. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklar imaları falan. Yıllarca böyle böyle algı yaparak güle oynaya şampiyon olup sonra sus pus olmaya bayılıyor bu kafadaki insanlar. İnsanın bir duruşu olur, ne cevap verebilir ki ne oldu hani Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklardı diye sorulduğunda. 10 yıldır şampiyon olamayan bir futbol takımı var ortada ve son 20 yılda üç kez son haftada şampiyonluk da kaybetmiş ama soran olursa Fenerasyon, hakemler Fener’i kolluyor ve her seni Fener’i şampiyon yapıyorlar. Bu mesajım silinmesin lütfen bu arada çünkü hakaret falan içermiyor yalnızca malumun ilanı var

  • Birde değinmek istediğim bir konu var Fenerbahçe ve Galatasaray bu kalitenin altına düşmemeli, hatta daha üstüne çıkıp artık Avrupa hedefinde yarışmalı.

    Ben kendi takımımdan konferans Ligi'nde en az bir yarı final, hatta final, Galatasaray danda uefada yarı final beklerim bu sene.

    Önümüzdeki yıl, iki takımın en önemli hedefi şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final olmalı.

    Beni kendi ligimizdeki rekabet kesmiyor, kulüplerimiz artık Avrupa da rekabet etmeli.

  • Tete çıkarken yuhlandı. Aynı geçen senelerde bize olan olaylar. Galatasaray stres yapmaya başladı, üstelik fikstürleri de bizimkinden zor.Aradaki puan farkı biraz açılsın stres daha da büyür, bizim geçen senelerde yaşadığımızın aynısını yaşarlar.

  • Bak bu yoruma bir yorum yaparım işte.

    Dzeko, irfan, şimanski, üçlüsünü geçtim, cengiz King ve batshuai üçlüsü Galatasaray da olsun yarışta Galatasaray önde bile olabilirdi

    Bunu anlatamıyorum işte. Kendi Galatasaray'lı arkadaşlarım da böyle. Galatasaray top mu oynuyor? Yahu Galatasaray daha ne yapsın. Her maç minimum 20 şut çekiyor zaten 40 şut mu çeksin? Şutları orta sahadan ceza sahası dışından kafalarına göre çekseler vallahi hak vericem tamam dicem siz haklısınız. Bütün şutlar kale dibinden geliyor yav kale dibinden. Kerem her maç %100 2 tane kaçırıyorsa, Tete kaçırıyorsa, Mertens boş kaleye atamıyorsa bu kötü futbol mu demek? Beceriksizlik, başka bir şey değil.

  • Djiku yumruk atsa iyi elinde balyoz var onunla vuruyor görmediniz mi? Pozisyonun kaç tane daha net olan açısı gösterildi Allah aşkına yapmayın ya. Geçen hafta Sivas maçında yerde yuvarlanan adamın görmeden elinin değmesine bile inanarak penaltı bekleyenler vardı