Posts by Havameraklısı
-
-
En Yüksek:24,2 En Düşük:17,4
-
-
En Yüksek:30.7 En Düşük:18,7
-
-
Boşuna titredik 32,4 çıkar diye.Tekrar anladım ki bu hayatta beklentin olmazsa üzüntü de olmaz insana.İnsanı üzen hep bu beklentiler.. Neyse felsefeyi onu bunu bırakmak gerekirse artık önümüzdeki haftalara bakacağız 😀
-
Çok ani bi sıçrama olmazsa en yüksek şuana kadar 32.4 gördük. Bu hafta benden bu kadar
32.4 dedim titreyerek bekliyorum
-
En Yüksek:32,4 En Düşük:21,3
-
Geçmiş olsun forum.Sadece meraktan soruyorum art niyetim yok.Zaten hergün girsem de uzun süre online olan birisi değilim beni bilen bilir az da olsa
Ama böyle büyük bir foruma yakışıyor mı eskiden de 1 2 böyle birşeyler olmuştu.Bu kadar basit mi böyle olaylar yaşamak merak ediyorum
-
Son hafta tam isabet yapmışım ama tam isabet avcı listesinde ismimi göremedim kendimi
Ayrıca dereceye giren arkadaşları tebrik ederim..
-
Hocam, eski defterleri mi karıştırıyorsun ?:hfyeni (18): :hfyeni (18):
Evet hocam.Unutmuştum valla.Sonra bi baktım millet milyarderliği de katlamış.Oradan aklıma geldi
-
Hf yılbaşı çekilişi amorti puanları dağıtılan oldu mu arkadaşlar.Benim tam 12 ader amorti rakamım vardı
-
Benim bu yılbaşı hf amortileri yatmamış.12 amorti rakamdan çarpı 20 milyondu galiba.eder 240
-
Yüksek:12.4 Düşük:1.6
-
-
En acı çekici şekilde kaybetmişiz maçı.Ve üstüne bir de kuzey makedonya çıkmış karşı taraftan .)
-
En Yüksek:17 En Düşük:8
-
-
Mart 19 Allah bereket versin 😎forum.havaforum.com/attachment/155824/
-
Valla sakadya kopuyor.Mart ayında ocak şubat tarzı kar yağıyorsrr