Balıkesirim Bursayı izliyor
ALTIEYLÜL 04 Şubat - 17.55(Yükseklik: 110m) |
5,0 | 0,0 | 1 | 80 | 998,2 | 1011,8 |
Balıkesirim Bursayı izliyor
ALTIEYLÜL 04 Şubat - 17.55(Yükseklik: 110m) |
5,0 | 0,0 | 1 | 80 | 998,2 | 1011,8 |
Bugünden böyle heyecanlandırdıysa yarın akşamı ve Pazartesi gününü hayal edemiyorum...
Suratsız yarın Kartepe'de gün içinde güzel bir kar yağışı var mı?Ona göre çıkmayı düşünüyorum.
ben omrumde kartopu yagdigini gormemistim. Avucumu kapliyordu tanleri😂😂😂
Susurluk topraklarına adım attım Bursa’da kar başlamış .Yalnız kar soğuğu var yarın kar yağabilirmiş
Hocam şuan siz Gebze'nin tam olarak neresinde oturuyorsunuz. Çoğu yer yağmur alırken Gebze'de kar yağma olasılığı çok yüksek.
Gebze balkan türkleri parkında kar atıştırıyor şu anda yağmur arasından, gaziler, ballıkayalar taraflarında kar örtü bile yapmış olabilir
Teferrüç rakım 383
GFS bakalım 7-8-9'u verecek mi bize. Artık o tarihleri de çözmesi lazım gfs'nin iyice kısa vadeye girdi. Doğu marmara olarak ümidimiz pazartesi akşam başlayan salı çarşamba süren DEK'lerde. onları alalım bari bizde
Hocam şuan siz Gebze'nin tam olarak neresinde oturuyorsunuz. Çoğu yer yağmur alırken Gebze'de kar yağma olasılığı çok yüksek.
Merkez hocam, çaktırma bende öyle hissediyorum.
Enes Güleç(17) haritalı ilçe detaylı bilgi verecekmisin baskan
Kopuyoruz göz gözü görmüyo
Enes Güleç(17) haritalı ilçe detaylı bilgi verecekmisin baskan
5-6-7-8 Şubat haritalı tahminleri Ecmwf akşam güncellemesinden sonra saat 22:30-23:00 sularında sizlerle olacak.
Ağlayacağım artık valla gelsin şu sistemde ne olacaksa olsun modundayım
fizik 1 bütünden 5 almışım ama dışarıda kar yağıyor fizik şuan umrum dışı
hemso hadi gelmedin mi daha susurluga
gel de getir ardidan su yagisi.Suan kuruduk kaldik.
Susurluk fıs olursa cok madara oluruz bak 😀😀😀
Geldim sağlamda yağış getirdim sıcaklıkta 2 derece birden düştü bak gelişim nelere kadir
doğu marmara : " yediğimiz kazıklar ektedir" 😋😄
Gfs Doğu marmaraya pazartesi akşam saatlerinden itibaren saf kaliteli DEK alırsınız çarşamba geceye kadar demiş. Severiz güzel DEK'leri.
Çarşamba v2 Aynı yer benzer şekil adamı kanser eder.
iki koca kış... Dile kolay 🚮😄