87 Mart'ı buradan kovalayacağız. :hfyeni (29):

Marmara Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hayırlı olsun tüm Marmaralılara.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. :hfyeni (29):
-
Hayırlı olsun, 87'yi diye diye torununu getireceğiz herhalde
:hfyeni (29):
-
Hayırlı olsun Marmara güzel bir kapanış olsun bizlere :hfyeni (29):
-
Oraya bi 87 yazmanızı rica edeceğim.
-
Oraya bi 87 yazmanızı rica edeceğim.
Salı günü yazacağım söz 😎
-
Ben 2012 de tutuklu kaldım
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
Biz bitti demeden bitmez!
-
Hayırlı olsun site başladı kasmaya demekki sistemin geliş habercişi
-
Yeni konumuz hayırlı olsun
-
Şu sistemde gecen sistemin yarısını görsem bu seneyi torunlarıma anlatırım vallahi. şaka gibi görüntü halen korku var içimde mart ayında olmayan şeyler vay be. herşey olabilir.
-
Ulan mangalı hazırlamıştım ben oysa ki. Neyse kar üzerinde sucuk ekmek yaparız
-
Ulan mangalı hazırlamıştım ben oysa ki. Neyse kar üzerinde sucuk ekmek yaparız
Sapancada kayak yaparız bizde olmazmı
-
87 deki 8 ve 7 yi topladik etti 15. Bugün Martin 4 u, 15 den 4 çıktı 11. Yani Martin 11 inde kar var. Bu da tutmazsa 87 yi suçlarım :hfyeni (18):
-
Hayırlısı olsun en rahat benim kafamda kışı bitirdim o yüzden gelirse güzel olur gelmezse de üzülmem:)
-
Ecmwf senaryolarıyla artık sistemi netleştirmeye başladı 168.saate kadar büyük değişim olacağını zannetmiyorum anca yağış durumu değişir alçak basınç oluşabilir vesair. 168.saat sonrası blokaja gidip sistemin uzaması ihtimal dahilindedir yani 15-16'sına kadar soğuk tarafta kalabiliriz.
-
en rahat benim kafamda
Ben de çok rahat hissediyorum kendimi 11 Mart diyerek tarihi verip arkama yaslandım gelişmeleri izliyorum.
-
Hayırlara vesile olsun nice yeni konulara.Ne gelirse kabulüm bende hiç fark etmez :chinese:
-
Kolpa devreleri yakmış şu soğuk olursa bizde yakarız o ayrı
forum.havaforum.com/attachment/148047/forum.havaforum.com/attachment/148046/