Bir bana Muratlı nin. Orta takrakya boşluğunda olmadığını ve kar yağacagini soylesin
Posts by smart_hava
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Muratlı nasıl. Olur kar alirmi
-
Orta Trakya boşluğu sevmiyorum
-
Muratlı da kar olacakmi
-
Bu sene muratli iyi kar alirmi en son 2017 de kar yağdı birdaha da doğru düzgün yagmadi
-
Pazar gunu sistem tekirdag muratli corlu ergene hayrabolu buralarda yağmur olamamış görülecek kar da varmi
-
EKİM BİTTİ ☔ yağmur yok trakya da durum fahim Anlaşılan bu senede kış yok resmen kuruduk çöl lesmeye gidiyoruz
-
-
tekirdag hayrabol muratli civarı uzun zamandır yagis almiyor umarım bu kış bol bol kar yağmur alır ayçiçeği bu sene yok denecek kadar az geçen sene kar yağmadı bu senede yapmazsa heryer kurak arazi olacak
-
BU KIŞ COK KURAK GECIYOR Allah hayırlara tebdil eylesin
-
Enes Güleç(17) hocam başka kar varmi muratli ya sabah hafif serpti gitti yok şöyle 1 gunluk Yağış veya 7 8 saatlik güzel örtü yapacak
-
edirne corlu luleburgaz hayrabol ergene suleyman pasa muratli yarın kuru soğuk ruzgar olacak kar yok hava eksili seviyelerde iyi aksamlar
-
edirne corlu luleburgaz hayrabol ergene suleyman pasa muratli yarın kuru soğuk ruzgar olacak kar yok hava eksili seviyelerde iyi aksamlar
-
Bakın luleburgaz hayrabol telirdag muratli ergene ve civarı köyleri buralada Hala Kuraklık hakim bakınız ne Doğru düzgün yağmur yağdı Nede kar buralarda çiftçilik yapılıyor ayçiçeği 🌻 buğday 🌾 vb yapilliyor kar geçtik yağmur bile razıyız saygilar
-
Vay arkadaş Ne.karmis yav sabah toz gibi yağdı bir daha da göstermedi kendini hava soğuk ❄ ama kar yok Ben artık yapacağını pek sanmıyorum yağmurda yok buralar hala kurak Epson 2017 de yağdı bir daha da doğru düzgün yagmadi
-
Enes Güleç(17) saat kaç gibi başlar muratli.kar yağışı hocam
-
Enes Güleç(17) BU GECE SAAT 12 DE HARITALI KAR tahmini cm. Ve mm detaylı paylaşım yapacak
-
Enes Güleç(17) haritalı ilçe detaylı bilgi verecekmisin baskan
-
en şanlı yerler saray Çerkezköy Silivri civarı edirne luleburgaz corlu muratli suleymanpasa buralar hafif olacak yer yer 0.5mm yada 1cm civarı yani gene boş
-
Değeri ustalar tekirdag muratli Neladar kar yapar mm mi cm mi