1 hafta sonra kartepeyi görebildik şehirden 2 metre karın kokusunu şehrin göbeğinden alabiliyorsun
Posts by MARMARA.KAZIM
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
İzmit anlık kar geçişli
Ayrıca dün gece -7 idi
Bu gece -9
Yarın gece -10
Don gizli buzlanma olaylarına dikkatli olalım ⚠️
-
Altaydan beklediğimiz ❄️❄️❄️
Aslında olan -
Sorun Dek Siklon veya Cephe yağışı değik beyler. Tüm yağış cinslerinden de efsane kar birikimleri yaşadık. Ya da bu sistemde olduğu gibi 5/10 cm aralığında kalan cılız sistemlerde yaşadık. Bir sürü parametre var. Kar yağışı için çok zor bi coğrafya burası. Çok şükür ben ve bana yakıj nesiller 2000/2008 arasında bunu her sene yaşadı. Dönemsel bi süreçti ve bizim çocukluğumuza denk geldi ve dibine kadar yaşadık bu hazzı. Sonrasında 5 yılda bir 7/8 yılda bir sağlam sistemler aldık işte. Bu sistemin sorunu gücüydü. Maalesef yağışın geliş rotası bizim için falsoydu. Tüm gücünü orta ve doğu karadenize verdi. Eminimki o yağışlar bize gelse bizim iç denizlerimizinde etkisiyle daha fazla kar alırdık. Ayrıca ege ve akdenizin soluksuz uyku halinde olması tepkisiz kalması babafingo sistem yaşamamızı bu senede engelledi. Kar berekettir gördük yinede çok şükür. Barajlarımıza yarasın. Daha iyi kışlarda diz boyu bel boyu karlarda buluşmak dileğiyle. Allah hepinize sağlıklı mevsimler nasip etsin
-
cedkanbiryafes Aristokrat ben artık ihtiyarım benim tutulmuş balığa ihtiyacım var hocalar. Bu vortexin beklenen zaman aralığı nedir? Rotaya dahiliz onu anladım
-
Gel bakalım fıstık
-
Bu sistem hangi sistemlerden daha üstün?
Hiç kar yağmamış tüm sistemlerden
-
Tipi çıktı resmen 💨❄️😎 mükemmel 🤩
-
İzmit mükemmel yağıyor
beyazladı her yer
-
Döktürüyor ❄️🦦😋 ( şu bant asıl yağış gelene kadar hareketsiz kalabilir mi lütfen )
-
Şu okulların zırt pırt tatil olmasına ayar oluyorum. Ülkede eğitim namına bi şey kalmadı. Kuş taşa çarpsa okullar tatil ediliyor. Bu kadar el bebek gül bebek bir nesil görmedim. Ülkede her şey gibi ( spor adalet ekonomi iç ve dış siyaset ) eğitimde resmen sosyal medya yönlendirmesi ve baskısıyla şekil alıyor. İnanılır gibi değil gerçekten
-
Sonunda kar tanelerini gördüm ❄️
-
-
Damla kar görmedim daha. Bunun acısını cuma cumartesi pazar hatta pazartesi öğlene kadar çıkararak istiyorum. Bize bi 2021 borcun var atmosfer
-
SnowLover03 ücretlimi hocam görüntüler. Görsel paylaşsanızda görsek
-
Gelme sen cephe yağışı gelme. Vortex midir ne zıkkımdır bize gelsinde görcem ben senin cepheliğini cephaneliğini
-
Sistem başlangıcı 2021e benzemiyor mu? O zamanda 2 gün İstanbul izledik. Bizde ufak kar atıştırmalı kuru soğuklu 2 gün geçirdik. Sonra bi akşam saat 22 gibi bir başladı 2.5 gün dev bir denk bandı ile soluksuz kar... Umarım sonumuz yine öyle olur ❄️
-
Sabah öğle akşam olmak üzere günde 3 kez kahve içsem, günde 4 saatten fazla uyumasam, vitaminlerimide alsam, akşamları da ıhlamur kaynatsam 3 gün beyaz güzelliği hiç kaçırmadan izleyebilirim dimi arkadaşlar. İzleyenilirsiniz diyin lütfen
-
Yaşı yetenler bilir 2004 efsanesini bangır bangır dile getiren bünyamindi. Şu adamı bile yerenler oldu. Komik kaçıyo bazen şöyle sallama yorumlar görünce
-
Ahımız yerde kalır mı sandınız icon, gfs, ecmwf