Arkadaşlar aslında bir mesaj atmayı düşünmüyordum hem konunun daha fazla uzamaması adına hemde acıtasyon yaratmak gibi yanlış bir görünüm olmaması adına.Daha öncesinde hakkınızı helal edin benim için defter kapanmıştır tarzında bir yorum yazmıştım fakat yorumum silindi.Ne yazık ki kendimi açıklama fırsatı bulamadım, yorumum tekrardan silinmezse eğer iki kelam edip ardından üyeliğimin dondurulmasını rica edicem.İlk olarak destek veren vermeyen haklı bulan bulmayan herkese teşekkür ediyorum burada dokuz yıldır aile havasında tadında havadan sudan her konudan çok güzel vakitler geçirdim.Dokuz yılın ardından bugün hiç tasvip etmediğim aklımın ucuna dahi gelmeyecek şeyler gerçekleşti ki defter bende kapandı.Gururum ,aklım zihnim fikirlerim bazı şeylere müsade etmez.Şu suçlu bu suçlu demiyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun.Kendinize iyi bakın.
Forumda ki bu son mesajımında silinmemesi dileğiyle alıntılara ve yorumlara gerek yoktur.
Sabahla öğlen güncellemerine baktım Gfs’nin sunduğu çalıştırma tahminlere uygun diyebilirim.Onun haricinde ne ortalamalara baktım ne senaryolara akşama da 240 saat içerisinde hoş görüntüler görmezsem bir kaç gün kafa tatili yapıcam
Bu arada GEFS senaryolarını da pek beğenmedim, bu sistem kısa ömürlü ve hemen arkasından azor üzerimize gelirken avrupaya baba soğuklar inme eğiliminde. Neyse atmosfer bu ne yapacağı belli olmaz.
Senaryolara göz atmadım hiç biraz inzivaya çekilmeyi düşünüyorum 😀
Bu güncellemede zor belki model sonunda bir deneme yapar fakat yıllardır ameriga bütün soğuğu çaldı diye söylenip durduk avrasya amerigaya gram soğuk bırakmadı bu sefer
Başka yere evrilecek sanki atlantikteki arkadaş işi bozacak gibi
Kalpler birmiş diyicem sinoptikler bir atlantik aradan çekilip azor grönlanda grönland kutbu aşsa avrasyaya öyle bir soğuk akacak ki biraz önce gördüğümüz gfs senaryosuna denk düşecek.Hayali bile çılgınca