Kimsenin gündüz kar beklentisi yoktu kky denmişti oda gerçekleşti zaten ne olacaksa bu saatlerden sonra görünüyor
Sabah kadar bursa ve balikesir yardiracak. Soguk daha yeni geliyor sabredin.
Kimsenin gündüz kar beklentisi yoktu kky denmişti oda gerçekleşti zaten ne olacaksa bu saatlerden sonra görünüyor
Sabah kadar bursa ve balikesir yardiracak. Soguk daha yeni geliyor sabredin.
bursada gunduz gozuyle izleyemicez bugun. Yarin sabah ise gidis cilesi ile beraber izleriz artikin😀
ben omrumde kartopu yagdigini gormemistim. Avucumu kapliyordu tanleri😂😂😂
ecm süpriz olarak akşam saatleri balıkesir ve çevresine sulu kar kar verdi bakalım şidetlide görünüyor
Biz suan aliyotuz Bursada. %80 kar %20 yagmur. Olctum geldim 😂😂
FSM den gol haberi geldi. Hayirli olsun. Hava beklenen kadar isinmadi bu nedenle kar izliyoruz😀
bir tik dogulamis bir tik daha dogularsa bursada yagmur yemeyiz. Yoksa icimdeki his ysgmuru yicez diyor😀
Yine akıllarda aynı soru Sıcaklık riski olan siklon mu? Yoksa Dek mi ?
Benim tercihim sıcaklık riski de taşısa siklon. Diğerinde şıpır şıpır ses duymak moral bozuyor:)
Mgm Bursa Yıldırıma 3 gün yoğun kar koymuş gerçekleşmese bile görüntüsünü özlemişik
MGM ye baksak dün gece kara gömülmüştük:) Sabaha beyazlarız dememin sebebi zana MGM nin saçmalını belirtmekti:)
Display MoreKar haritalarından ziyade kar derinlikleri sıcaklık yağış bakımından daha fikir verici olabilir.
UKMO
ECMWF
ICON
GFS
GEM
Bakılması gereken dediğiniz gibi kar derinlikleri. Mesela Bursaya baktığınızda havada kar göreceğimizi söylüyor. Bu da sıcaklık sorunuyla alakalı. Önemli olan dağlara yağması bu yönden her şey çok olumlu.
Kral size haftasonu kar falan yok demiş. Ama akşama yine kar var diyecek. Haftasonu planı yapamıyoruz vallahi.
bursada bu gece yogun kar var 4 gibi baslicak. Sabah beyaza kalkicaz😀
Ne beyazdı ortalık bugün gözlerim kamaştı
bursada bu gece yogun kar var 4 gibi baslicak. Sabah beyaza kalkicaz😀
Son 24 saate kadar sistemden yagmur mu camur mu alicaz yine belli olmayacak. Bu nedenle radar ve sicaklik takibine baslicaz. Keyifli bir haftasonu olacak😂
Valla 2 senedir konumum adına bir hayal kırıklığı göremiyorum bursanın batısı olarak. Özlüce Görükle 2 seneden beri gömülüyor şehrin doğusunda kar taneleri havada uçuşurken
Bende FSM deyim pek fena olmasa da yağış aldık tabiki ama siklonik yağışta yağmurda kalmıştık. Şuan için pek bir önemi yok yağmur da olur
Bursa olarak yine hayal kırıklığının başrolü olmayız inşallah Şuan her şey çok güzel devam ediyor. 2 gün sonra başlıyoruz:)
Yağdır mevlamm suuu:) Çeşidinin bir önemi yok şu aşamada.
Bursa Pazartesi okullar tatil olur Rahatça kar topu oynarız "0" derece hava en sevdiğim:)
Beyler GFS ye baksak şuan kara gömülmüştük. GFS yi düşünüp kafaya takmak yerine akşam yemeğinde ne yiyeceğimi düşünmek daha mantıklı iş:)
Anı yaşamaya devam mesela şuan bol güneşle devam ediyoruz. Cumartesi mesai başlıyor tekrar
şıpır şıpır yağmur var bursada şükür
Önümüzdeki süreçte sıcaklık sorunu ile baş edeceğe benziyoruz. Modellerin hemen hemen hepsi bunu veriyor. Şükür ki yağış yönünden iyiler.
Bence anı yaşayın modellere bakarsanız hep kar yağdırıyor. Ama ne kar var ne yağmur. Yağış istiyoruz türü önemli değil.