Model sonları hep güzel bitiyor nedense😅😊
Değişir, değişmez bilemem ama şu görüntü batı, orta, doğu karadeniz harici TIRT. İstanbul ve batısı için güzel bitmiyor yani.
Model sonları hep güzel bitiyor nedense😅😊
Değişir, değişmez bilemem ama şu görüntü batı, orta, doğu karadeniz harici TIRT. İstanbul ve batısı için güzel bitmiyor yani.
Bu şekliyle beğenmedim pehhh kuru soğuk, batı Marmara izler.
İki bilet almışım galiba anlamadım hata mesajı verince almadım sandım, tekrar aldım, alamayan varsa affetsin yanlışlıkla oldu.
Çok genel ve geniş bir zaman aralığı olabilir bazılarınıza göre ve haklı da olabilirsiniz ama ben 18-22 Aralık tarihleri arasından önce ciddi bir sistem beklemiyorum. O tarihler muhtemelen istanbul dahi marmara kıyılarda kar yapabilecek balkanlar kökenli ve fakat islandinav destekli bir sistem alacağız.
Şöyle birseymi hocam
Abi deprem nerede oldu, evet sallandık?
Aristokrat hocam ısmarlama böyle gelsin ne güzel işte:)
Gelsin tabi hocam, Rakım sıfır olarak biz kumsaldakiler kardan adam yapmasınlar mı?
her ne kadar bu modellerin değişeceğini bilsekte ay ortası bazı senaryoların ciddi düşüş gösterdiği görünüyor, temennimiz bu senaryoların sayısının dahada artması..
Bunun gibimi mesela
Bolu/Mudurnu (27/11/2023)
Bolu/Mudurnu (26/11/2023)
Kar bize gelmez ise biz kara gideriz.
Bir rivayete göre o tarihlerde hoca nefes tazeleyecekmiş, nefesini ne kadar tutarda ne kadar aşağı enlemlere iner ve biz o zamanda evde olurmuyuz yoksa kargo evde değildiniz deyip bizim paketi şubeye gerimi götürür tam emin olamadım hocam.
Abicim kim kime atıyor hangi takım atıyor şunlarıda yazın da. Skoru tam yazsanız olmaz mı, bir giriyorum sayfaya sadece gooolllll yazıyor.
3/4 sene kıyılarda Kar/Kış beklemeyin.
Doğu Marmara efsaneleri yükleniyor
![]()
Bu sene o sene Batı Marmara kışı yükleniyor.
Sonunda üşüdüğümü hissettim arkadaş, oh be özlemişim. Benden ötede tutun şu basramıdır nedir. Ülke yeterince yangın yeri zaten, hiç yoktan havamız iyi olsun.
Malum basra sıcağı geliyor Gfs'ye göre 15 Ağustos günü İzmit ve Sakarya nemle beraber hissedilen sıcaklık 45 derece üstünü geçebilir yine yer yer.
Bunun geri dönüşü yokmu, daha yeni yeni serinlemeye başlamıştım.