Gebze / Kocaeli (08-02-2023) Saat 08:58
Posts by Aristokrat
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Deprem sayfasına bakamıyorum, 99 depremini uyanık bir halde iş yerinde canlı canlı yaşamış biri olarak piskolojim bunu kaldırmıyor arkadaşlar. Rabbim kimseye yaşatmasın, zor bir süreç ve inşallah en kısa zamanda birlik beraberlik için de toparlanırız. Elimden geldiğince de yardım etmeye çalışıyorum.
Kafam dağılsın diye de dışarıyı izliyorum buralar Kar yağışı bakımından bereketli geçiyor sanıyorum, insanlar moral bozukluğundan paylaşım yapmayınca bilemiyorum nerelerde ne var ne yok, vortexten bekledikleri etkiyi aldılar mı, memnunlar mı bilmiyorum. Öyle işte kafa dağıtmaya çalışıyorum.
Gebze / Kocaeli
-
Gebze / Kocaeli
-
6 yaşındaki oğlum öldü. Allah razısı için dua edin. Aklımı oynatacağım
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun.
-
GabelBerg_10 hocam atlamış arabaya geliyor dayanamadı
Çıks organizeden eve gidiyorum. Gebzedeyim.
Gelmeme gerek kalmadı yağıyor mübarek.
-
Gebze / Kocaeli
Gosb
-
-
Şu an Balıkesir'de sadece ben şov yapıyorum galiba
Kim demiş Gebze arafta kalır diye. Ayıp olmasın diye ses çıkarmıyorum.
-
İstasyonla aramda 0,8°-0,9° oynuyor konumumdaki sıcaklık. İstasyonda sıcaklık 3,9° iken konumumdaki sıcaklık 3,0°-3,1° ölçtüm en düşük. Yeri geldi 1,0°-1,5° fark gördüğüm olmuştu
-
Güney Anadolu Bölgesi / Batman
-
Hocam şuan siz Gebze'nin tam olarak neresinde oturuyorsunuz. Çoğu yer yağmur alırken Gebze'de kar yağma olasılığı çok yüksek.
Merkez hocam, çaktırma bende öyle hissediyorum.
-
Aristokrat hocam dost musunuz düşman mı
Aynı yolun yolcuları değil miyiz biz
Ayıpsın, aynı yolun yolcularıyız tabiki 'de Kar haritaları öyle göstermesede.
-
maratonumuz ne zaman başlıyor hocam
Yarın akşama doğru start veririz diye düşünüyorum hocam
-
-
Hocam inşallah diyelim. En son ciddi olarak 6 Ocak 2017'de sağlam kar yağışı almıştık. Geçtiğimiz senelerde de oldu ama 6 Ocak 2017 kadar olmadı. Bakmayın şanslı gözüküyor olabiliriz ama ben de denize kıyısı olan bir ilçede oturuyorum. O yüzden hop oturup hop kalkıyorum. İnşallah bu sefer şeytanın bacağını kırarız
Denize kıyısı olan ilçe mi,
Üç tarafı denizle kaplı bir ilçe diyelim.
Karadan çok su var.
-
ECM öğle güncellemesinde vortexin merkezi daha batıya kayarak Tekirdağ'ı daha fazla kaplamış herhalde yanlış görmüyorsam. Eğer böyle olursa bizim buralara yağış olarak etkisi daha fazla olur gibi. Haritada hemen hemen aynı hizada gözüküyoruz vortexin merkezini baz alırsak
Vortex vortex olacağı söylimmi sana ama kimseye söyleme moralleri bozulmasın. Fırtına, şimşek, gökgürültüsü eşliğinde yağmur.
-
-
Bu nedir arkadaş bir tutturmuşsunuz siklon siklon, vortex de, vortex. Dek ciyiz arkadaş biz.
Yav hele şuna bir bakın belki kurtarır, ölçtüm biçtim bu kadar çıkıyor.
-
Aristokrat hocam yola çıkmadın değil mi daha
Mecbur bekliyorum yeğenin nişanı var, gerçi gazlamaya başladım 6 yıl bekledim bu fırsatı kacirttirma bana, bunu kaçıracağıma kızı kaçıralım beni salın demeye başladım ufaktan ufaktan.