Eskişehir büyükdere lapa lapa yerler hemen tuttu bu gece devamı gelir mi acaba ya ona göre uyumayacağım
Posts by Kleasron
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kötü oldu ya böyle çok şey kaçırdık eskişehir olarak
-
Yağış neden Eskişehir'e bir türlü giriş yapmadı ya hep aynı yerde sabit
-
mgm eskişehir için pazar gününü karlı gösteriyor
-
1 saatte sokaklar 10 santimetreye yakın oldu şuan durdu sayılır DEK etkisi çok farklı yine ilk kez anlamış gibi oldum yani
-
Enes Güleç(17) hocam gece bursa dek alacak mı uyumasam değer mi? Teşekkür ederim
-
Örtü oluştu hava buz gibi
-
GabelBerg10 bursa niye böyle oldu ya valla uyuyacağım senin videoyu gördüm onu izliyorum dkfnckdndk aşırı canım çekti
-
Araba üstleri sonunda beyazladı
-
tahminci hocam öncelikle hayırlı geceler yanlış konuda mıyım bilmiyorum ama kısa vade adına bilginiz varsa bursa hakkında yorumunuzu alabilir miyiz yanlış konuysa çok özür dilerim
-
sıcaklık arttı kar sulu oldu resmen beklemeye devam
-
https://streamable.com/fanecp 4 Şubat
https://streamable.com/3axj6r Şuan yağan karımsı
-
Aslında bakarsan çoğu tahminci bursa geneline çok güzel yağış tahmini yaptılar. 3 günlük süreçte yaklaşık 50-60 cm örtü olabileceğini söylediler. Mesela dediğim gibi bulunduğum yerde rüzgar 20-25 dakika önce şiddetlenmeye başladı. İstanbul gündüzden beri uçuyor. Belki sistem bize gecikmeli gelecek. Belki de dek yağışlar sağlam vuracak
Enes Güleç(17) hocamın paylaştığı haritalı tahmine göre ilerliyor aslında her şey ama böyle cılız yağıyor ya insan sabırsızlanıyor beni dek yağışı heyecanlandırıyor beni şu zamana kadar dek yağışlar hep tatmin etti
-
Direkt evimin dibinde istasyon sonuç budur
-
merinos ne alaka hadi tophane benim konumumdan 100 m yüksek ama merinosla aynıyız utanmasa yağmur yağacak
-
Cold.EFso hocam hayırlı akşamlar bursa için etkili yağış tam ne zaman başlar şimdiden teşekkür ederim
-
yarın saat 5te bursadan boluya yola çıkacağım yine sormuştum ama değişen bir şey oldu mu acaba gidebilir miyim?
-
Bursa yağmurla başlangıç yapacak herhalde bu arada yağış ilaç gibi geldi barajların dolması şart
-
Enes Güleç(17) hocam öncelikle elinize emeğinize sağlık detaylı tahmin için ama kafama bir şey takıldı vorteks girişi yağmura çevirme olayı şimdi bursa içinde bu durum konuşuluyordu kar yağışı yağmura dönecek sonra tekrar kar olacak bu hala geçerli mi acaba şimdiden teşekkür ederim hayırlı geceler
-
fizik 1 bütünden 5 almışım ama dışarıda kar yağıyor fizik şuan umrum dışı