Kütleler ilk defa erimeden tireboluya ulaştı gelirse manyak şeyler olur

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Vardır.. vardır bi bildiği bu kadar boşluk hayra alamet değil
-
Hocam aklımda deli deli şeyler var Trabzon'a kızıyoruz şuan kar yok bişey yok izliyoruz ama bence Trabzon çok şaşırtacak gibime geliyor kütleler sabah saatlerine doğru yapışır kalır diye düşünüyorum kısaca çok sağlam şeyler olabilir
-
Son durum. Bize el sallayan kütleler.
-
Bu tabloda erkenden mi ayrılır kaç saat şiddetli yağış bırakır akçaabat trabzon sahili dibi kısa sürelimi olacak 5-6 saati bulacak mı acaba be devamında şu an yaşanan gibi uzaktan dek geçişini izlemeyiz inşallah
-
Hocam aklımda deli deli şeyler var Trabzon'a kızıyoruz şuan kar yok bişey yok izliyoruz ama bence Trabzon çok şaşırtacak gibime geliyor kütleler sabah saatlerine doğru yapışır kalır diye düşünüyorum kısaca çok sağlam şeyler olabilir
Ben sistemin başından beri gayet rahat bir şekilde bekliyorum Karadeniz'de ne olacağı belli olmaz 😎
-
Giresun boşluğu mu görüyorum yoksa halüsinasyon mu 🤣
-
-
5 den 4 e taktı hemen 5 e geri takacak arkası dopdolu
-
varmı Samsun pidesi isteyen
-
Şimdi bu durumda sürmeneden arsine kadar da terste kalıyor ama oraları bulut gömüyor daha çok çözemedim
-
Siklon dan sonra harika yağışlar var
Giresun için gfs e göre hâlâ kötü geceki ab
-
Ecmwf
Gfs
Siklonun karaya çıkma yeri iki modelde de netleşti, piyango Trabzon'a çıktı. Hayırlı olsun Trabzon. Akçaabat sahil dibi dahi 20 cm üzeri olur.
Trabzon'un da potaya girmesinden sonra, sistem öncesi yaptığım sahilde 20 cm görmeyen kalmaz tahminim gerçekleşmiş olacak.
Aferin kendime
Şimdi bu gece , yarın ve pazartesi analizi için bana müsaade
-
Bu çok yağlı olmuş, yağlı diye boşuna demiyolar burda pideye. Adını hakediyo.
-
Siklonun karaya çıkma yeri iki modelde de netleşti, piyango Trabzon'a çıktı. Hayırlı olsun Trabzon. Akçaabat sahil dibi dahi 20 cm üzeri olur.
Trabzon'un da potaya girmesinden sonra, sistem öncesi yaptığım sahilde 20 cm görmeyen kalmaz tahminim gerçekleşmiş olacak.
Aferin kendime
Hocam bu analizde eynesilide masaya yatırabilirseniz sevinirim
-
Giresun boşluğu mu görüyorum yoksa halüsinasyon mu 🤣
Ecmwf yağış simülasyonuna bakan her seferinde başka bir lokasyonda boşluk görür.
-
Gündüz birikim olması zor. Birikim yapan kar yağışlarını Trabzon gece almıştır.
-
Açık kuşbaşılı mübarek. Stattan dönüyoruz tipi var
-
az öce dişardan geldim eğlence vardi davullu zurnali karda çatalarmutta
eve gelirken bir tipiye yakalandım anam ağladi bu nası soğuk kar suratim dağildi
-
Aferin kendime
Hocam o halini kaç saat korurki 2-3 saat dayanır mı
-