Samsun yine yoğun sisli güneş yok xd
Posts by Cobraking1907
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Samsun hava herzamanki gibi yoğun sis
-
samsun hava bak günlerdir kapalı sisli
-
-
Kastamonu ağlı (alıntı)
-
Kastamonu Ağlı kopuşta
sanki ocak ayı
-
Samsun yağiş varmı bugün hazır dewpoint düşükken
-
amasya neden kar ve yağmur az aldiği belli oluyor ortalama 2bin metre dağ silsilesi var 2 sıra halinde biri samsun geçiyo birisi amasyadan geçiyo nemlilik azalıyor amasyada
-
Bu sene istisnasız orta doğu karadeniz yaylalarına yüksek tepelere bildiğiniz üzere erken ve sürekli art arda yoğun kar yağışı oldu ve yerde çok durdu bir anda erimeler olmadı bakalım olumlu etskisi kendini gösterecek mi kaynak suları için
kesinlikle katılıyorum samsun da bu sene çok iyi kar yağdi 4 sistem aldı dağlar içkesimleri kara doydu hatta geçen hafta samsun kavak ilçesine gitmiştim yemyeşil olmuş heryer yaylalar köyler mis gibi olmuş bu kar yağişi da son bulunca erime olunca kaynak suları fokur fokur akacaktır geçen sene kuraktı hava
-
samsun iyi soğuk var dewpoint de oldukca düşük yağiş olsa kar şeklinde düşer
-
bu gece orda rize arası görsel kar alır sonrası erir gider keyfinizi alın ben samsunda keyfimi aldım çok yoğun 3 saat aralıksız yağdi sıcaklık sorunu nedeniyle tutmadi
-
Kaç saattir yoğun kar var çatalarmutta ama sıcaklık sorunu var 1 derece düşük olsa idi 10 cm geçmişti
-
Sıcaklık bir tık düşük olsa tutacak
Akşam üstü sıcaklık düşer
-
Araştirma hastanesinse kar başladi
-
Bafra sıcaklık düşmüş haber yokmu
-
Yarın akşam lapa lapa kar bekliyorum samsunda
-
cuma akşamı cumartesi ilk saatler samsun merkez görsel kar alabilir 100 metre üzeri
-
dolu yağiyo samsunda
-
Hayırlı bayramlar herkese
Samsun güzel yağiş var bereketli olsun
-
Sistem içkesimler için iyi oldu kütleler oraları vuruyo