Herkese çok geçmiş olsun inşallah can kaybımız yoktur
Posts by Arda Alper
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hocam nasıl kuraklık oluyor karadenizde aklım almıyor Bizim çorak yaylamızın çeşmesi bile hiç kurumaz hep akar. Sudan kastınız dere mi
Önceki sene olması lazım emin değilim ama yazın fındık için köye gittiğimde toprağın kurumaktan çatlayıp da parça parça olduğunu görmüştüm bahçenin içinden geçen derede neredeyse su bile yoktu normalde ben de inanmazdım kuraklık olacağına
-
Toprak çay konusunda sana herkes eşlik edemez zaten ,
Arda Alper komşun ile çay içmişsinizdir diye tahmin ediyorum
Oooooo abim hoşgeldin çok özledik be seni
Çay işine gelince o hala olmadı abim 😂😂😂
-
Aykut53 abim hoşgeldin tekrardan aramıza 😎
-
Bugün saat 2 gibi önce Volkan Konak daha sonra da Eren Bülbül'ün mezarına uğradım mekanlarını Allah cennet eylesin. Eren'in mezarına geldiğim sırada graupel sağanakları geçiyordu.
Ordan uğramışken yakında olduğu için Vazelon manastırına da çıktım tam o esnada şimşek ve gökgürültüsü eşliğinde yoğun kar başlamıştı büyük ihtimalle şuanda tutmuştur karlar
-
kuzeyin_oglu abim çok geçmiş olsun
-
Selamün aleyküm abilerim hocalarım nasılsınız geçmiş bayramınız kutlu olsun
-
Bakacağız Arda abi.Trabzon bu.Sağı solu belli olmaz😂
Valla oyl be abim bi mezosiklon vardı ondan alamadığımız kar yağışını 2-3 saatte dekle aldık ondan şaşırmam Trabzon'a 😅😅
-
Ağabey bundan sonra kapanışı yapalım artık 24-25 i 30u Nisan 10u gelmesin linç yemeyeceksem
Artık şöyle gökgürültüsü şimşek falan istemeye başladı canım bünye alışkın değilim bu kadar soğuk atağa 😂
-
Yarın gece de aynı performansı bekliyoruz:)
Kar gelince öyle olur mu ki abim ya malum kar gelince bi bahtsızlık oluyor Trabzon'da 😂
-
Şöyle kar yağarken iftar yapmayı çok merak ediyorum bakalım nasip olacak mı 😂
-
Mevsimine göre balyozu indirmiş valla abi
Çok garip şeyler olacak galiba bugünkü sıcaktan sonra insan biraz korkmuyor da değil yani
-
Selamün aleyküm abilerim hocalarım nasılsınız napıyorsunuz çok giremiyorum uzak kaldım baya forumdan ya 🙃
-
Arda yazın inşallah önce koloni başkanımızı sonra senle beraber koloni asbaşkanımızı ziyaret edeceğim o zaman kapına dayanırım yeminle bahane üretirsen
Yazın bahane üretecek şeyim olmaz gibi 😅😅😅
-
Mahalleden geçişini yasaklamak üzereyim ona göre.Yüzünü unuttuk😂
Abi valla aklıma geliyor yanına gelmek de arazi analizi falan derken gün bitiyor bu hafta gelecem ama kafamda var 😅😅
-
Geçen sistem bizi çok yordu kardeşim.Bu sistem de gençleri izleyelim diyoruz ama yok.Gençler bizden beter
Valla abim proje işim başladığından beri kafa falan kalmadı bende tam sistemin üstüne gelince bi de iki katı yoruyor insanı yeni sisteme kadar toparlarım herhalde 😂😂
-
Tamam noktayı ben koyayım.-10 da anlaşın bakalım
Bence -13 daha güzel olur anlaşmak için 😂😂
-
Zigana Dağı Manzarası ile herkese iyi akşamlar dileyeyim bir süredir giremedim derslerden dolayı foruma
Yaklaşık 1.5 metreye yakın kar olan yerler vardı arkadaşın boyu ile ölçtüm hata payı yoktur büyük ihtimalle 😂😂
-
Yeni konu hayırlı olsun herkese
-
Hee keyfin yerindedir tabi ben anladım
Her zaman yerinde olsun usta
Yok ya kar yağdı ya ondan başka neden olacak (!)
İnşallah hep böyle devam ederiz