geçen hafta bugün Zigana yolu
Posts by Arda Alper
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arda Alper hoş geldin kardeşim
Hoşbulduk abim
-
Arda Alper Hoşgeldin hocam
Hoşbulduk hocam hoşbulduk, sonunda gelebildim işleri rayına sokup 😂
-
Hoş geldin dost, sende ben gibi kıyılarda kar bekleyenlerdensin
Hoşbulduk hoşbulduk, O zaten şart bu sene beeeee
-
Sonunda geri gelebildim tekrardan herkese merhabalar
-
Palanci hocam taa Aralığın başlarında, Ocak ayının sonlarına ilk sen dikkat çekmiştin yanlış hatırlamıyorsam tahminlerin tutacak gibi de gerçekten emeğine sağlık tebrik ederim
-
-
Arda sen gel yeter sistem gelmese de olur Ama illa sistem diyorsan biraz oynaşmalar var ve benim kendi tahminim olan 20'sinden sonra kıpraşmalar olabilir.
Yok ya sistem daha önemli ben her zaman gelirim de sistem az gelir öz gelir beee 🥲
-
Yav 4-5 gün uzak kaldım takip edemedim hayırdır sistem mi geliyor hocalarım 🤨
-
Amin rabbim yardımcımız olsun. Nasıl olsun usta yürek burkan haberlerden derslerin yoğunluğundan pek iyi değiliz.. Sen nasılsın
Ben de üç gündür teknik çizimle uğraşıp onun yorgunluğunu taşırken üstüne bir de bu haberler gelince iyice çöktüm stres yaptım, bir anda 5-6 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi maalesef
-
Doğrudur bı 5 dakka önce ya şimşek çaktı yada trafo patladı hava masmavi oldu bı an sonra gene Ruzgara devam işte 😂
Sokakta elektrik gitti bi ara Yomra tarafında belki trafo patlamıştır
-
Hocalarım abilerim görüşmeyeli nasılsınız yav. Bu arada hepimizin başı sağolsun
-
Trabzonda kuvvetli rüzgar var ıslık sesi dinliyorum 20 dakikadır
-
Boztepe ye çık , bir çay için , olumsuz etki falan kalmaz ama Orasa toprağımı davet etmeyi unutma
Gİdersem çıkacağım zaten 😂
-
Rabbim yardımcın olsun kardeşim.
Amin inşallah abim.
-
Daha yolun başındasın Ardam , bu ne hal
Ben gayet memnunum halimden valla abim sadece etkilerden bahsettim 😂
-
Bu konu niye bu kadar sessiz.Nerde bu konumun baronları:))
Abi üstümden 3 tır geçse bu kadar kötü olurdum anca mimarlık sağolsun zihinsel ve fiziksel olmak üzere her konuda üstümde baya iyi etki ediyor. Eskisi kadar giremiyorum foruma sınav senemde bile daha çok zamanım oluyordu 😂
-
Allah razı olsun abiciğim gerçekten çok güzel bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin Vatana Millete Dinimize hayırlı bir evlat olsun inşallah. Yeni bir HavaForum üyesi geldi 😃
Abim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🙋
-
Ustam çek ordan şubat 2 bakalım.Biri tam yağlı😂
Şubat 1 olsun doğum günü hediyesi olsun bana 😂
-
Abim çok geçmiş olsun hayırdır neyin var