Eğer geceye kadar dek almaya devam edersek örtü de artış olur mu?
Posts by Kapgan
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Onu sorguluyorum bende. Adam bu sistem için sistemlerin sistemi dedi yav. Bu arada 40cm olursa somon sözümü iptal ediyorum hocam. 45e anlaşalım
Ne kadar var şu an Giresun'da?
-
Bülent hocam söyledi o üçe kadar dedi ben 12ye kadar bekliyorum inşallah Bülent hocamın dediği gibi üçe kadar devam eder ama unutmayalım dek işi birazda şans işi şansımız bol olsun
İnşallah hocam, vedayı güzel yapıyor.
-
Abi devamı gelir mi bu gece ne diyosun?
-
Gerçekten inanılmaz ya radar müthiş rüzgar yuzunden Ordu Giresun arasına kütle giremiyor
Bundan sonra Ordu Giresun için kütle girmesi zor. Keşke girse ama rüzgardan gireceğini sanmam.
-
Giresunada yolla :)))
Vedasını yapıcak bugün. Sonra da gidicek. Aynı şekilde bende Ordu'dan gidicem. Sırf bunun için kalmıştım. Karın benimle aynı zamanlarda bölgemizi terketmesi bende bi hüzün yarattı.
-
Ordu kar yağışlı.
-
Trabzon merkez de büyük bir beklenti yoktu açıkcası ama yarın öğleyinden sonra yine kuvvetli kar yağışı var oralardan bir şeyler alabilir yarın son yağışlar
Aynı şekilde Ordu için de 15'den sonra 4 5 saat sürecek bi yağış gözüküyo.
Bakalım nolcak?
-
Hocam sistem bize güzel bir hediye sundu +15 cm ekletti valla bende beklemiyordum.
Yarın da son son bir vurur veda eder bize..
Şu an ne kadar var?
-
Hocam Orduda yağış yok mu perşembede devam ediyor
Şu an yok ama sanki bi 20 dk içinde bişiler olabilir.
-
Radar hareketli rüzgar dönüşüne bakar kanka
Radar çok iyi ama rüzgarın döneceği yok gibi sahilin hemen dibinden sıyırıp geçiyo. Size de vurnuyo gibi. Doğu ilçeleriniz güzel ama. Şu an örtünüz kaç cm, ne kadar kar var?
-
Ordu için artık bi yağış olmaz gibi bu gece. Dün geceden sonra bu gece uyumayı hakettik.
-
Ordu Giresun hazır ol aksiyon başlıyor
Rüzgar dönüyo gibi sanki kütleler sıyırcak gibi. Ne diyosunuz?
-
-
Ordu şu an kapandı, deniz çok dalgalı. İyi bir yağış var.
İlerleyen saatlerde uzun soluklu 3 4 saatlik bi yağış yakalayacağımızı düşünüyorum.
-
HasanBugra Reis Ordu'da hala yağış devam ediyo. Bu saatten sonra nasıl bir beklentide olmalıyım? Neler olur Ordu'da, güzel yağış yakalayabilir miyiz?
-
Arkadan dek desteği gelecek bence
Bize gelirse size de geliyor zaten.
-
Hocam kaçta başladı biliyor musun ? Çok çok bi birikinti olmamış ama şu an inanılmaz yağıyor
Daha yeni başladı. Aşağı yukarı 1 saat civarında...
-
Evet artık ufaktan başladık
Yarın ki yağışların da artıyor oluşu güzel sağlam dekler gelecek gibi gözüküyor
Ordu için yağış kesilir mi diye bi düşünüyorum. Umarım nazar etmeyiz, Allah korusun...
-
Ordu 1 saattir muhteşem
Dayı konuşmayalım çok, nazar ederiz sonra vallah.