Hareketsiz duran üst katmanda kuvvetli güneydoğudan rüzgar başladı. Samsun batısından Trabzon doğusuna kadar olan kesim için kuvvetli yağış başlayacak. Bu saatten sabah 8'e kadar bahsettiğim alanda aksiyon bol olacak

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ecmye göre sabah 9 a kadar iyi yagis var samsunda bakalim
-
Hareketsiz duran üst katmanda kuvvetli güneydoğudan rüzgar başladı. Samsun batısından Trabzon doğusuna kadar olan kesim için kuvvetli yağış başlayacak. Bu saatten sabah 8'e kadar bahsettiğim alanda aksiyon bol olacak
Giresun merkez sabahtandır durgun hocam😞
-
Aynen hocam yağış haritasıda onu söylüyor bakalım
-
sürekli yağmur yağmur yeto ya
-
Silverhand Bulvar'da da çatıları beyazlattı hocam 😀 buna da şükür diyelim . İnşallah çok daha fazlasını görürüz kış bitmeden.
-
Hafiften sokaklar tutmaya başladı 100rakım
-
Abi uyumam bak
-
Alanlı Mahallesi üstleri kocadağa tırmanışa geçmeden öncesi tahmini 400 rakım.
-
Yerler baya cıvık kar oldu gece bizim oraya yağış vurur mu hocam sizin oradan mı başlar eğer yağarsa buraya da sabaha ufak bi beyazlık olur gibi.
-
Gfs doğru öngördü o zaman inşallah beklediğimizi alırız sen de en kötü 35-40 cm görürsün diye umuyorum abi
-
ben gece 2 3 e kadar beklerim sonra yatış herhalde bir şeyler olur
-
Yerler baya cıvık kar oldu gece bizim oraya yağış vurur mu hocam sizin oradan mı başlar eğer yağarsa buraya da sabaha ufak bi beyazlık olur gibi.
Hiç takip yapmadım valla sistem ile ilgili sadece kar verilerine baktım o yüzden ne desem boş, radar takip et dostum.Sisteme sıfır beklentiyle girdim şuan gayet iyi geldi sistem bana
-
Ümit zaman yolculuğuna çıktı sonu gelmeyen bir karadeligin içinde gibi
Trabzon belediye başkanını hemen arıyorum
-
Ecmf 216 dan 240 a geçişi beğenmedim ok gibi dalmalıydı tepeye kadar inen sistemi mucurum kokusu sardı
ayrıca ne biliyimki azor dayanacak alttan eğer bağı zayıflar ise batıdan gelen alçak ile tokuşup bütün düzeni bozabilir riskli çok
kar haritasındada o deniz üstü niye kızarmadı mavişlikler var:)
gfs de böyle bir sinyal yok ikisi mutabık olmalı böyle büyük sistem en az 6-7 gün öncesinde istikameti varlığı çöküş alanı ortak olmalı biri verip bizi bozaraa bozana evrilir mucurum olur
-
DEK'in gücü, sağlam kütle varsa o sıcaklık her türlü düşüyor ağa, siklon bunu yapamıyor
-
Ecmf 216 dan 240 a geçişi beğenmedim ok gibi dalmalıydı tepeye kadar inen sistemi mucurum kokusu sardı
ayrıca ne biliyimki azor dayanacak alttan eğer bağı zayıflar ise batıdan gelen alçak ile tokuşup bütün düzeni bozabilir riskli çok
gfs de böyle bir sinyal yok ikisi mutabık olmalı böyle büyük sistem en az 6-7 gün öncesinde istikameti varlığı çöküş alanı ortak olmalı biri verip bizi bozaraa bozana evrilir mucurum olur
PES ordada bir şey buldu
-
Tekkeköy de kar yeniden başladı
-
4 yıldır böyle kar yağdığını görmedim valla
-
-