Bu yağışlar el nino nun ayak izleri.Bakalım yaz tam anlamıyla ne zaman gelecek
Posts by Gerzeli57
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu arada aşırı yağış ta iyi değildir.O da kıtlık getirir.Her şeyin fazlası zarar.
-
Kerem hocam bu sene yaz gelmeyecek herhalde.Bu yağışlar yanlış bilmiyorsam el nino etkisi olması lazım.Sizin yorumunuz nedir ??
-
Ab merkezi Samsun a mı konumlanmış yoksa o bir radar hatası mı ?
-
Radar alev alev...
-
Hava kapandı ve gök gürlemeye başladı bakalım ne gibi aksiyonlar bizi bekliyor.
-
Bir şey sormak istiyorum kuzey kutbunda 5 yıl içinde rekor sıcaklıklar bekleniyormuş.Bu orta enlemlere ne gibi yansır cevaplayabilir misiniz ?
-
Uyarıdan sonra radar baya canlandı.
-
Atakum Körfez 'de graupel geçişi oldu az önce.
500 hPa da - 34/-35 ler var.
Hocam bugün de Sinop Merkezde kar geçişi olmuş.Gece -38 oluyor değer gece yağış olursa daha iyi olabilir.
-
Trabzona da gelir mi yağışlar
Ben çok anlamam hocam kusura bakmayın.Kerem hocama sorabilirsin.
-
Radar canlanmaya başladı.
-
Mart dokuzları diye boşa dememişler dehşet soğuk var.Kar yağdı Şubat ta bu kadar soğuk yapmamıştı hava.
-
Gökgürültüsünden sonra kuvvetli yağış başladı özlemişim.
-
Kışın göremediğimiz olaylar bu aylarda olmaya başladı.Bakalım kaç yıl böyle sürecek..?
-
Mgm ay sonuna ışığı yakmış.
-
Bütün bölgeye geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
-
Karadeniz sürekli deprem üretiyordu, yeni değil hocam.Maraşta deprem olmasaydı kimsenin umrunda olmazdı bu olan depremler.Medyada öyle bir yansıtılıyorki sanki ilkkez deprem oluyor.Deprem konusunda bilgili değilim/uzman değilim ama okuduğum yazılar olsun ve tarihte bilinen büyük bir deprem üretmemesi vs olsun korkulacak birsey yok bence. Karadenizin ürettiği 2 büyük deprem.var son 100 yılda ve onlarda 6.5 ve 5.8.Birisi Batı Karadeniz birisi Batum açıkları
Samsun açıklarında sondaj vs yoksa sürekli şu noktalarda deprem oluyor
Hocam Sinop un ve Bafra nın ortasından geçen fay var uzun baya.2015 gibi orada da deprem oldu gece saati 4.5 büyüklüğünde ara ara korkutuyor orası.Sinop ve Gerze olarak baya sallandık.2-3 sene önce Celal hoca uyardı o fayı canlı olarak dinlemiştim o günden beri ara ara takip ederim.
2016 yılıymış hocam.Haberi de burada.
-
Hayır,
Bu sefer daha uzakta olmuş.Genellikle sabah 8-10 arası oluyorsürekli, dikkatimi çekti.
Peşinede 2.0'lık olmuş biraz daha yakın
Hep 2 tane oluyor oldu mu.
Hocam noluyor bu faya anlamadım telaşlanmaya gerek yoktur umarım
-
Bugün saat gece birde ilk gökgürültüsünü yakaladım sağlam gürledi ama.Güzel de yağdı gece gece.
-
Şu an bizi bir kütle sıyırıyor denizin üstü kapkara ama Bafra ya gidecek gibi gerçekten elimizden kayıp gidiyor...