Eylülün ortasında ev sauna gibi. Balkonda bile esinti yok.
Posts by hknnn
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bafra'da da durum aynı. Üstüne bir de viral enfeksiyon geçiriyorum. İki saat önce ilaç aldım, onun etkisi ile de birlikte oturduğum yerde çeşme açık kalmış gibi ter akıyor. Gündüz yine yandık, kavrulduk. Ne zaman gidiyor bu sıcaklar acaba ?
-
samsun merkez yine tırt önce bafra 19mayıs yağdi şimdi çarşamba hattına
Bafra'da merkezde yağış olmadı. Birkaç gündür, bulutluyor hava, bir iki kez gök gürültüsü oluyor ama yağış olmadan dağılıyor bulutlar.
-
Silverhand Bafra'ya yok mu serinlik, yağış falan bir şeyler hocam?
-
Ben de diyorum Bafra'da neden yağış yok. Atakum'a yağıyormuş
-
Bafra'da dün AVM de kapalıydı. Bugün bir işimiz için gittik. En alt katta Teknosa yine kapalıydı. Kepenkler yari açıktı. Çalışanlar epey uğraşıyordu içeride, elektronik eşyalarda hasar vardı.
-
Bitti hocam sanırım yağış yok sabah için
Teşekkür ederim.
-
Silverhand hocam, Bafra için bu sabahın benzeri bir tehlike var mı? Evim en üst katta sabah odanın tavanından yağmur yağıyordu. Çatının bir türlü bulunamayan sıkıntısı bizi bir kez daha mahvetti bugün. Temizledik hasarı ama çatıya müdahale edemediğimiz için korkuyorum. Yakakent'te de şu an acayip yağınca yine tırstım açıkçası. Yarın sabah evde bir macera daha kaldıramam.
-
Yakakent'te yine fena yağıyor.
-
Sabah 8.30 gibi Yakakent'ten Bafra'ya doğru şiddetli yağmurla birlikte yola çıktım. Yol resmen korku filmi gibiydi. Bafra'ya 15 km kala falan herkes artık çekmiş sağa durmuştu. Zaten yolda üç beş araba anca vardı. İlk defa ömrümde bu yolda yağıştan dolayı durmak zorunda kaldım. Görüş mesafesi falan kalmadı en son mecbur durdum. Bafra içi zaten pert. Ara sokaklar nereden tutsanız elinizde kalıyordu. Evimin olduğu sokak aynı şekilde. Eve paçaları sıvayip girdim. Su epey yüksekti. Bediyenin de az sorumsuzluğu yok değil. Alttaki iş yerlerini su basınca hemen geldiler mazgallari temizleyip açtılar sular çekildi. Bunu zamanında yapsalar kimse zarar görmeyecekti.
-
Yakakent 'te güzel yağış var yarım saattir.
-
Bugün sabah Çaykara'ya ait Arpaözü yaylasından yola çıktım. Yaylada sabah güneşli bir hava hakimdi ancak pazartesiden beri yakan güneşin etkisi azalmıştı. Ruüzgâr, güneşe rağmen serindi. Zaten hava ben yola çıkana kadar bozmaya başlamıştı. Meşhur sis geliyordu. Aşağıya doğru indikçe dere boyunca vadide güneş ve rüzgâr vardı. Uzungöl 'de de hava kapatmış, üstten sis çökmek üzereydi. Sahil hattında güneş yakmaya başladı hemen. Sıcaklık arttı. Ara ara yağmur yağmış yerler vardı, Of gibi. Öğlende Trabzon'da idim. Rüzgâr esiyordu. Öğlen bir gibi yola çıktım Trabzon'dan. Vakfıkebir 'e doğru ve sonrasında müthiş bir yağmur vardı. Giresun'a doğru iyice azaldı. O bahsettiğim arada çok sağlamdı. Sonrasında ise damla düşmemiş, hava da sıcak ve bunaltıcıydı. Samsun ve Bafra'da aynı şekilde hiçbir şey yoktu
-
Gréy , çok teşekkür ederim. En geç öğleden sonra 13.00 gibi çıkarım yola. Umarım, yakalanmam herhangi sıkıntılı bir duruma.
-
Gréy , yarın Trabzon-Samsun arası yolda sıkıntı yaşanır mı sence? Yola çıkacağım Trabzon'dan sabah.
-
Yaklaşık bir aydır 2500 m rakımlı yayladayim. Bugüne kadar birkaç gün öğlene kadar sıcak yapıp öğleden sonra duman, çise olurdu. Bugün sabahtan beri resmen yandı kavruldu ortalık yaylada. Şu an evin içi sıcak, ilk defa yorgansız yatılabilecek.
-
Ben hayatımda bu kadar ayva görmedim.En azından bizim burda:)Bakalım ayva mı bizi yiyecek biz mi ayvayı yiyeceğiz.Eğer kış güzel geçmezse köydeki yaşlılarla işim var😂
Hocam, geçen sene de bol muydu ayva acaba? Belki de yine bu sene de köylerin, yaylaların kafasını kardan kaldıramayacağı bir kış yaşanır. Yani ayva bolluğu yükseklerde geçecek çetin kışın habercisi olabilir mi?
-
Sinop Erfelek 'te sağlam yağış var.
-
Klimasiz yaşanmıyor vallahi dışarı çıkılmaz acayip bir hava var
10 gün oldu Bafra'dan ayrılalı. Çok aman aman bir yağış olmamıştı ben oradayken. Sanırım 10 gündür de yine damla düşmedi. Samsun’un doğusuna çalıştı hep yağış. Yakakent, Alaçam, Bafra üçlüsü epeydir yağışsız kaldı. Sıcak ve bunaltıcı nem de cabası.
-
Trabzon merkezde de gece 03.00'ten beri güzel yağış oldu.
-
Trabzon merkezde güzel yağış başladı.