Aklımı topladım iyice düşündüm ve dedim ki yarın 12 Nisan 2025 tarihinde Samsunspor-Galatasaray maçında kar göreceğiz büyük olasılıkla bu tarihi bir an arkadaşlar
Hocam, mesaj akışı içinde kaçırmış olabilir ya da uzak kalmış olabilirim o yüzden sormak istedim: sahil için kar yağışı ihtimali mi var? Varsa ne zaman? Son olarak da Bafra'ya bu ihtimalden bir pay düşer mi? Teşekkürler.
Sochi bu sistemde de Orta Karadeniz'e çalışacak Samsun'da yarın öğleden sonra cephenin son anlarında kar görüleceğini düşünüyorum. Gece saatlerinde ise dek tarzı oluşumlar var sıcaklıklar 0 derece civarında ince bir örtü bekliyorum okul tatili bile olası. Perşembe alçak basınç iyice yaklaşacağı için öğle saatlerinden itibaren sıcaklıklar yükselmeye ve kar yağışı yüksek kesimlere çekilmeye başlayacak. 400-500 rakım üstü için Kastamonu-Ordu arasında 30-50 cm arası kar örtüsü bekliyorum. İç kesimlerde yani Tokat-Amasya sıcaklık sınırlarda geziyor Amasya'yı bilmem ama Tokat kar görür örtü de alabilir.
Bafra için durumlar nasıl hocam, inceden son bir örtü görür müyüz? Teşekkürler...
Bafra merkezde bir saat önce şöyle bir tur attım. Karlar ara sokaklarda direniyor ama hava acayip yumuşak geldi bana. Bahar alttan alttan sanki göz kırpıyor. Günler de uzadığı için böyle bir tablo hissi oluşturdu bende. Sisteme vedayı da dibine kadar yaşıyoruz 😀
Bafra'da gece ayaz sonrası sağlam buzlanma yapmış. Ara caddeler ve sokaklarda kar olduğu gibi duruyor. Araçlar için sıkıntı oluyor epey. Karın çile kısmına geçtik sanırım.
Vortex olmasaydı bu seferde Samsun Sinop izleyecekti büyük ihtimalle, herseyde bir hayir vardir.Kar yağan yerlerdeki arkadaslara iyi eglenceler biz yorgunuz ve sıramızı saldik simdi sira sizde☺️☺️