Ecmf güncel kar haritası atabilecek. Gerçekte göremedik karı. Bare haritada görek 😂

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ay ortasi için endeksler çok uygun Ortalamalar mükemmel. İskandinav yükseği konumunda olacak. Şu kadar iyi veri varken artık bir engel olursa bu işte başka bişey vardır.
-
Ecmwf 216
-
Hocam azor gayet iyi ne varsa indirecek.
240 a görelim bir ama fikir süper bayağıdır gösteriyor bunu
-
240 a görelim bir ama fikir süper bayağıdır gösteriyor bunu
Hocam ben sana uzun vadeden haber veriyorum indi indi
-
Hocam ben sana uzun vadeden haber veriyorum indi indi
Spoilerrrrrr
-
Ecmwf çok güzel ama hiç güven vermiyor
Her güncelde sistem veriyor tuhaf valla
-
Yok bu koloniciler çok uzağı hedefledi olmuyor böyle kuzeyin_oglu adam dağlara çıkmış güncellemeye bakacak
-
Böyle bir azor oldukça üst üste sistemler gelir ya Allah bismillahhhh
-
ECMWF Akşam
-
bence herkes böyle mutlu olur umarım gelir vade uzun takip edelim
-
Beğenmedim samsun trabzon boşluğu var
-
Zagaa hocam burda ne sorun var?
-
Abawwwwwwwwwwwwwwwwwww
-
Ankarada yaşayanlar nası mutlu olsun 🫠
-
-
Bu güncelleme "MİLAT" valla bu neymiş devamında birdaha iner fenasal bişi Allah ım inşallah gelir
-
Samsun merkez adalet mahallesi, yağmur arasında tek tük sulu kar atıyor. Hava daha da soğudu artık geceye odaklandık
-
Herkesin isyanlarda gezindigi Ocak ortasında yaptığım değerlendirmede dedim ki, Kasım ve Aralık sistemleri sonrası sistem alamadık ama, zehir gibi soğuk var, totomuz donuyor, ısınma hiç olmadı bu sene, zaten la Nina danda beklenen budur. Ama Karadeniz la Nina filan dinlemez, pat diye yağışı yakalar, efsane oluruz.
Niye dediğimi herkes anlamıştır.
Gelelim bu güne. Büyük balığı, balinayı takibe başlamadan, 12-13 Şubat ikinci hamleyi takibe alalım. Önce yemeği yiyelim. Tatlı keyif işi
-
Yağış haritaları bence yanıltıcı. Bu sistem de bekleneni vermiş değil. Ecmwf nin gösterdiği sistem tahminimce bir güncellemelik. Yarın sabaha da heralde afrikadan bir atak gösterir.
-