Arkadaşlar sistem boyunca Trabzon Görele arası Karadeniz sahil yolu kapanma tehlikesi yaşar mı? O zaman dilimi içinde git gellik bir işim olabilir de .
Posts by dodo61
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sistem en kötü böyle gelmeli.
-
Sistem konum ve tarih olarak ötelendi mi? Sanki biraz daha marmaya doğru ve bir kaç gün daha ileri ötelenmiş gibi geldi.
-
Şu Trabzon'da 20'nin orda sıfırın içindeki boşluk ne alaka yaw fkwkkdkw. Harita bile subliminal mesaj veriyor. Ama yemezler o yarım metre kar gelecek bu sahile.
-
Hafta sonuna kadar sochi gitti gitti gitmedi akçaabat trabzon ve belki rize sahili bişey beklemesin. Umut edelim ki sochi kırılsın veya bizden uzakta nereye giderse gitsin.
-
buna göre sochi sanırsam bizden biraz daha uzaklaşıp rusya sınırlarına gitmiş. Böyle gelirse sahiller için güzel olur. Bizim Yorozdan doğu kısma kadar şuan en önemli etken sochi.
Yanlız burda marmaya ne olmuş böyle yaw. Bizden çok yağış alacaklar gibi.
-
Sochi ab.si işleri bozuyor mu Trabzon adına??
-
-
Hissediyorum akçabatlı ve beşirliler sunucuları ele geçirmeye çalışıyor ondan gecikti.
-
Şuan sochi sadece gfs'de mi görünüyor??
-
Trabzon sahile 3 metre kar hayırlı olsun.
-
Valla bir sistem var onda hem fikiriz ama şu sochi felan olacak mı bu sorunun cevabını verebilecek var mı? Yoksa zamanla mı görecez
-
Sistemden ziyade artık sochi ab'sini takip etmemiz gerekecek sahiller için
-
Display More
Şu tarz etkinliklere bayılıyorum da. Büyük tuvalet gelirse sıkıntı ya. Sırf bundan dolayı çekiniyorum 🤣🤣
-
Sochi sağolsun Yorozdan Beşirli sahili hatta belki Yomra sahile kadar bu sistem de boş geçeceğiz.
-
Modeller her gün değişiyor. Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.
-
Acil güncel kar haritası lazım
-
Bu kar haritasının ecmfw olanı var mı ya? Gfs bol keseden sallıyor da ecmf ne diyor bu işe
-
buda kar haritası
Kesin trabzon boşluğu olacak son gün. sonra saç baş yolacaz.
-
bune yaw sabah efsane akşam kestane