Sıkıntı çıkmaz ondan
Bir şekilde etkiliyor ya. Soğuk olarak etkilemese bile yağış açısından bize gelecek yağışları başka yere taşıyor. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Sıkıntı çıkmaz ondan
Bir şekilde etkiliyor ya. Soğuk olarak etkilemese bile yağış açısından bize gelecek yağışları başka yere taşıyor. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Şu sochiyi artık yollamamız lazım. Sıktı bu.
Sochi derinleşip siklona dönüştüğü için risk yok hatta gezici siklon buradan Marmara'ya bile gidebilir o yüzden herkes aynı anda yağış almayacak ama herkes beklediği yağışa kavuşacak inşallah
Bir de şu var. Sistemin potansiyeli çok yüksek. Sochiyi bastırıyor. her yere en az -10 giriyor. Olsa olsa sadece sochi durumuna yerine bağlı olarak yağış olarak sıkıntı yaratır gibi. Ama nedense ben umutluyum. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bazı saatlerde sochi trabzona bile çalışıyor gibi duruyor.
Bu Sochi başta Trabzon olmak üzere Doğu Karadeniz'i üzüyor ama başta Samsun olmak üzere Orta Karadeniz'e cenneti yaşatıyor yaz yağışlarında da böyle ama daha kısıtlı alanda etkili
Şuan sanırsam sochi tehlikesi yok gibi..
Yaw burda Trabzon 20cm yazıyor da etrafı deniz felan en az 45 50cm renk skalasına göre. Şimdi bu durumda biz neyi baz almalıyız?
Beğenmedim ben bu kar haritalarını. 100 cm görmeden bu sistem benim için mucurumun bir tık üstüdür. (!)
Şu 19'u alabilirmiyim. 1 Öğrenci olacak yanlız.
Sistemin ilk zamanlarında kar taneleri yüzüme vurdukça şu şekil takılmayı planlıyorum.
Ayın 23'ündeki sochi biraz daha zorlasa benim evin üstüne çıkacak. Neyse soğuk güçlü çok ta bişey yapacağını sanmam.
Bana güzel bir şamyel lazım. Kayarken alt takımları bozmamak için
Haha konu sayfasına yarım saat girmedim 1.Kar Bölge savaşı başlamış xd Karsızlık milleti delirtmiş. İnşallah hafta içi herkes fabrika ayarlarına dönecek.
Vanilyalı dondurma sandım ilk bakışta xd
Giresun sahil kesiminde oturan arkadaşım var, örtü beklentisi içine girmeli mi? Yoksa sistem bir anda havada kara dönebilir mi?
Aslında şuan hala herşey muamma. Sisteme vakit olarak çok var. 40 takla da atabilir böyle de gelebilir. Pazar akşamı ve pazartesi %80 sistemin ne olup olmayacağı netleşir.
Güzel gelen her model için
İyi ya yağış konusunda çok sıkıntı yok gibi. Bence iyi kötü sistem bu şekilde gelecektir.
Arkadaşlar sistem boyunca Trabzon Görele arası Karadeniz sahil yolu kapanma tehlikesi yaşar mı? O zaman dilimi içinde git gellik bir işim olabilir de .
Sistem en kötü böyle gelmeli.
Sistem konum ve tarih olarak ötelendi mi? Sanki biraz daha marmaya doğru ve bir kaç gün daha ileri ötelenmiş gibi geldi.
Şu Trabzon'da 20'nin orda sıfırın içindeki boşluk ne alaka yaw fkwkkdkw. Harita bile subliminal mesaj veriyor. Ama yemezler o yarım metre kar gelecek bu sahile.
Hafta sonuna kadar sochi gitti gitti gitmedi akçaabat trabzon ve belki rize sahili bişey beklemesin. Umut edelim ki sochi kırılsın veya bizden uzakta nereye giderse gitsin.