Bu akşam kar ihtimali varmı
Var , yağış olursa görsellik kar olur. Şuan görünen akşamdan sonra nem toparlanıyor. Bu iyi haber diyebilirim.
Bu akşam kar ihtimali varmı
Var , yağış olursa görsellik kar olur. Şuan görünen akşamdan sonra nem toparlanıyor. Bu iyi haber diyebilirim.
Şuan Samsun araştırmanın ordayım. Tek tük kar atıyor. Ama gerçekten hemen iç kesimlerde kar yağışı bariz belli. Merkez adına sağlam yağışta henüz oluşmadı. Beklemedeyiz
Samsun merkezde bütün katmanlarda rüzgar kuvvetli mübarek. Nemi biz iç kesimlere saldık. Ama dönüyor bu devran ramak kaldı. İnşallah kuvvetli yağış esmasında kar alırız ki olacak bence.
Samsun merkez tek tük kar atıyor.
Güçlü yağış katmanlar arasında soğuk geçirgenliğine yol açtı. Sık görülen bir durum. Seninki de bilipte bilmemezlikten gelme sanatı ha
Aynen 😂😂 şuan 850 hpa da bile -8 olmadık . Akşama -8 i bırak -10 bile gözüküyor samsunda inanılmaz.
Şimdi ben bakmadımda Samsun merkezde yağmur yağarken orduda kar yapmasını açıklayabilcek bir babayiğit arıyorum
Samsun merkez yağmura devam ama kar yağsa yeridir yani o kadar soğuk
3 gün önce 32°C olan konumum şimdi 3.2 °C
Bu akşam , gece ve yarın aksiyonlu olcak
Samsun boşluğu şuanlık tam gaz devam ediyor. Bu akşama işler değişiyor. Hodri meydan
Hocam Ordu perşembe 0 rakım ne olur
Arkadaş denizde mi yaşıyosun 0 rakım nedir
Arkadaşlar kar haritası var mı atabilir misiniz
Samsun'da dışarıda yürünmüyor niyetli olanlar ihtiyaç olmadıkça dışarı çıkmasın bu ne ya
Yaz mevsiminde de insanlar yürürdü ama bi anda soğuktan sıcağa geçince insanlar bunalabilir yani
Yağış haritası yok mu hemşolar.
13:14 saatinde ölçülen sıcaklık.
Soğuklar Samsuna kadar iyi. Ama bizim bölgemiz adına soğuklar daha da doğulaması şart. Bekleyelim bakalım. Her hsliyle soğuk var..
Samsun merkezden atakuma geçişteki baruthane tarafına radarın oralarda abi ne kar yağmış be , baya baya yağmış
Merkez ve ilçe diye ayırt etmiyorum ben . İlla ayırım istiyorsunuz :))
2 metreyse o zaman mgm yanlış biliyor 😂
Selamikaya Samsun Merkez'de ne rekoru kırıldı ben anlamadım yazdığınızdan.
Ladik'teki sıcaklık ve kar kalınlığını yazarak rekor yazıyorsanız o yanlış ifade oluyor.
Ladik 3 sene önce 2 metre kar örtüsü gördü mesela.
76 cm yazan kısım Samsun Merkez istasyonu. İlçelerin rekorları bu değil.
Merkez ve ilçe diye ayırt etmiyorum ben . İlla ayırım istiyorsunuz :))
Rekor samsun merkezin rekoru ilçelerin değil
O önemli değil, sonuçta rekor kırılmış. Uygun basınç dizilimleriyle samsun da metrelik kar alabiliyormuş.