Kışı bitirenlere sesleniyorum bu linkteki videoda 5 saatde 10 cm kar birikimi yaptı hemde Samsun merkezde hemde MARTIN 20 SİNDE daha şubatın başındayız az sakin
Posts by lormanas
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bir ekleme daha yapayım Ümit, bu benim beklentimin altındAa
Aman Yarabbi Balon hoca çıldırdı.
-
Samsunda şimşek çaktı.
-
Şuan yağış kuvvetinden heralde merkezde kky döndü
-
Samsunda çok fena yağış var 250 300 metreler çoşuyordur şimdi
-
Samsunum döktürüyor gene yağmur olunca Bu sefer örtü Samsun ünininde altına inmiş bizde 4 derecede yağmur seyrediyoruz
-
Şu yağış önceki sistemde olsaydı 10cm üstü olurdu şuan fena kky yağıyo
-
Samsunda buz yağdı araba üstleri beyazladı canikte ama bildiğimiz buz yani
-
Canikte sağlam yağmur var
-
canikte ki üniyi mi diyosun hocam
evet
-
Samsun üni bembeyaz olmuş kar sınır örtü 200 250 metreye kadar inmiş sanırsam
-
1 kişi buzda kayıp hayatını kaybetmiş maalesef Samsun'da
Buzdan kayarak korkuluktan düşüp hayatını kaybetti
SAMSUN (İHA) - Samsun'da bir kişi yaya olarak rampa aşağı iki bina arasında yürürken buzdan kayarak korkulukları aşıp binanın bahçesine düşerek hayatını kaybetti.
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki bina arasındaki kenarında korkuluk demir bulunan rampa aşağı alt sokağa inmek için yaya olarak yürüyen Ali Işıtan (55) ıslak yerde oluşan buzdan kayarak korkuluklardan aşağı düştü. Işıtan, saatler sonra fark edildi. Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri ve polis Ali Işıtan'ın düştüğü yerde hayatını kaybettiğini tespit etti. Vatandaşlar, aynı yoldan geçenlerin daha öncede kayarak düştüğünü belirterek, yetkililerin buraya merdiven yapıp ya da yaya geçişine kapatmasını istediler. Ali Işıtan'ın cansız bedeni otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Detaylar için profilden Bafrahaber.com’a tıklayınız
#Samsun #Samsunhaber #Samsunhaberleri
Dershanedeyken çok fena siren sesleri gelmişti bizde bu ne demiştik demek buymuş ama bizim burada öyle buzlanma yapacak kadar soğuk değildi Allah Allah
-
Tam tutmaya başladı yağış bitti klasik Samsun :)) buna da şükür
Bende ilkadımdayım ben yıldız sayıyom
-
Atakum 200 Rakimda çatılar çimenler beyazladı...
devam ediyor mu hala ?
-
Anladığım kadarıyla Fatsa hariç her yere hemen hemen kar yağmış Fatsa nın 500 rakımlık yerinde bile kar yok Samsunu da geçti bura 1 tane bile düştüğünü görmedim karı geç yağmur bile yok
samsun merkeze de düşmedi maalesef
-
Display More
Bu kütle merkezi vurur mu ben bilemedim baktım ama ?
-
Akşam 10 da akrabaları Çarşamba havalimanına almaya gidicem arabada kar lastiği yok yolda kar buz var mıdır sıkıntı yaşar mıyım ?
-
Samsun ünin ilerisi Arap binasının oralar bile 1 cm bile olmamış sırf çimen üstü beyaz
-
Radarda kütle yok ama güzel yağış alıyoruz alt seviye çalışıyor heralde anlamadım ?
-
Samsun hep beklenenden yüksek yağış alıyor bu sistemde de öyle olursa hiç şaşırmam