çorum amasya ve tokat iç kesimde olmalarına rağmen kar yok galiba oralarda çöl gibiler

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
3 gün daha sabretin buralar dahada şenlenecek Allahın izniyle
-
Samsun tekkeköy sarıyurtun alçakları kar başladı
-
işaretli yer ne diyor
-
Şuanda çok fena tipiye denk geldim özlemişim valla bunları ya🥳🥳
-
yine hayalerimizle oynuyon eyşan gfs
-
işaretli yer ne diyor
Alçak basınç var orada samsun çok sever yağışı çok arttırır
-
Alçak basınç var orada samsun çok sever yağışı çok arttırır
en az 30 saat yağiş aralıksız görüyorum
-
Siz Samsuna şükredin okumaya ankaraya geldim kar görürüm diye düşünüyodum hava sürekli - derecelerde bir kar tanesi yok bi kasımda gördük o kadar
-
daha şimdiden diyagram ateş ediyor
-
senaryolarda ki oluşumlar güzel riskler mevcut ama bizde potaya giren control ve ortalama mevcut
-
Gözümü açamaz oldum kardan 😂
-
Siz Samsuna şükredin okumaya ankaraya geldim kar görürüm diye düşünüyodum hava sürekli - derecelerde bir kar tanesi yok bi kasımda gördük o kadar
ankara sahra çölüdür zaten kuzeyden gelse almıyo güneyden gelse almıyo batidan gelse almıyo
-
ankara sahra çölüdür zaten kuzeyden gelse almıyo güneyden gelse almıyo batidan gelse almıyo
Valla hiç sorma ya batı karadenizden gelse dağlar yutuyor aşağıdan gelse eriyor gelemeden safi kuru soğuk
-
Büyük sistemler genelde hep böyle gelir.-16 lara inen ana çıktılar,senaryolar derken gün gelir -11 lik sistemi kaparsın:)
-
-
Hayaller -16 hayatlar -7
-
Darısı akşam başımıza arda iyi eğlenceler
-
Trabzon akçabat mis mis bomboş körolası mucurum böyle dev bir sistem yanaşacak ve izleyeceğiz saç baş yoldurur ama ben mucurumu özümsediğim için alttan kotarıyorum vs baba baba açığa bak lanet olası gudduk
-
B230S80 Yorozun batısına alalım seni abi ?
-