En iyisi ecmwf valla gerisi hoş değil

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
20si çöp olmadı çöp olmadığı gibi gelmeside kesinleşmedi vade çok uzun daha 40 takla atacaktır gelirmi gelmezmi ona sonra bakacağız totem falan yok dümdüz bakıyorum göz doktoru bana uzağı göremiyorsun demişti bende 120. Saat sonrasına bakmıyorum bugün kolonigillerden bir arkadaş aradı burjuvalar gibi kahve içecekmiş Zenginlik işte ben çayımı yudumlarken oda kahvesini içecek
Asla taviz vermem başkanım😂
-
-
Bizde yamuk olmaz. Söyleyin ona dik oynasın
-
Bizde yamuk olmaz. Söyleyin ona dik oynasın
Dansöz gibi kıvırmasınn
-
GEM kontroldeki azor GFS nin yarısı bile olmadığı halde kuzeydoğudan akan soğuğu görüyormusunuz.Eğer kuzeydoğudan yılan gibi kıvrılmış bir sinıptk görürseniz en az -16 lar kırım kafkas hattındadır.Senin ben süperbilgisayarlarını seveyim GFS.Allah da seni alsın hemi😂
-
-
-
20 sindeki sistem ihtimalinin batıya yarama ihtimali bence çok düşük,ens verisine göre de orta ve doğu karadenize uğrayıp gidiyor diğer bi ihtimal sıyıracak
-
-10 kümelenmelerden bile neler kaybettik neler.Ve aynı zamanda Gençler bazı sistemlerin aniden ortaya çıkabileceğini anlayacakta işte olmuyor bir türlü eskisi gibi kardeşim.Herkeste bir yılgınlık:)
Ne dedik Ümitim sezon başında bu sene son 120 de bile birden beliren sistemler olacak dedik tıpkı 2017 gibi .14-20 arası dahi birden sistem belirebilir gençler yaşayarak öğrenecek
-
Ecmf'nin basınç dizilimine hayran kaldım mükemmel nerdeyse birleşik krallığa tırmanmış mükemmel görüntü önemli olan orası zaten sistemi verir ben inanıyorum bu ay güzel olacak 😎😂
-
Bunun orta ortaya girişini düşünün işte öyle birşey
-
Geliyor gelmekte olan. Sistemler bizim olacak Allahın izniyle. Eldeki verilerin ortalamasıda bu yönde.
-
Ao nao veriside güzel hadi helva yapsanaa
-
Gece gfs sağlam sistem verecek benc
-
Gece gfs sağlam sistem verecek benc
Zehirli oku attın bahar gelir artık
-
Gfs takip yapacağım kahve eşliğinde
-
-
Gfs takip yapacağım kahve eşliğinde
Sistem iptal bende diyorum ne oldu 100.saateki sistem uçtu tek güncelde daha önümüzü göremiyoruz 20 ocak da ne olur kim bilir
-