gfs 2 günceldir saçmalıyor,gem de dondu herhalde

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Aynen gfs götür onu italya tarafına azorun da kır ayağını bi de tepeden indir senin gibi modelin gelmişini geçmişini seveyim
-
Ukmo devamı güzel gelecek gibi
-
Yoksa siz hala gfs mi takip ediyorsunuz
gfsyi son 120 saatte kısa vadede takip edin gerisi boş
-
Sabah ECMWF 240 a tamamdık ya:)
-
Yoksa siz hala gfs mi takip ediyorsunuz
gfsyi son 120 saatte kısa vadede takip edin gerisi boş
hocam 23-24 kasım sistemini ilk bilen gfsydi yalnız.
arada bir fena tahminler yapmıyor.
-
hocam 23-24 kasım sistemini ilk bilen gfsydi yalnız.
arada bir fena tahminler yapmıyor.
İllaki bildiği olur hocam ama bu sinoptik çok saçmaydı
-
Diyagramdan da görüldüğü gibi 48. Saatten ayrışmaya başlıyor senaryolar gfs’nin kafası bi hali karışık cuma gününe anca çözmeye başlar adam akıllı
-
Diyagramdaki neredeyse bütün senaryoların-5 e kümelenmesi can sıkıcı
-
Diyagramdaki neredeyse bütün senaryoların-5 e kümelenmesi can sıkıcı
Gfs kuzeyde fazla bir soğuk beklemiyor demekki ancak ana senaryo birkaç kez soğuk senaryo verdiğinde diğerlerini de yanına çeker
-
Buradan da elimiz boş dönmeyiz herhalde
-
Buradan da elimiz boş dönmeyiz herhalde
Her şey olabilir patern bizden yana olsa da kuzeyde soğuk birikimi de olmayabilir olabilir de ama tek gerçek var o da bu paterni boş geçirmemek gerektiği
-
Gfs kuzeyde fazla bir soğuk beklemiyor demekki ancak ana senaryo birkaç kez soğuk senaryo verdiğinde diğerlerini de yanına çeker
-10 kümelenmelerden bile neler kaybettik neler.Ve aynı zamanda Gençler bazı sistemlerin aniden ortaya çıkabileceğini anlayacakta işte olmuyor bir türlü eskisi gibi kardeşim.Herkeste bir yılgınlık:)
-
Gelmeyecek olan sistemi 7 8 güncelleme peş peşe vermez herhalde en kötü -8 felan çıkarsak iyi olur
-
Ecmwf kötü gelmedi doğu Karadeniz merkezli sistem diyor kar haritasında iyi dek var tabii vade uzun
-
-
Hadi 20 si çöp oldu diyelim ay sonuda bişeyler var gibi onuda kaçırmayız herhalde
-
Kimse göremezken 13 sistemini gören gözler,
21 gibi asıl darbeyi de görüyor.
Sahilde bile gürül gürül kar görüyor.
Yoksa rüya mı görüyor, hayal mi görüyor.
Kader ağlarını örüyor.
Balon sanki sönüyor.
Ocağı kapatanlarda dönüyor.
-
Kar haritası tam dogu karadeniz sistemi demis
-
20si çöp olmadı çöp olmadığı gibi gelmeside kesinleşmedi vade çok uzun daha 40 takla atacaktır gelirmi gelmezmi ona sonra bakacağız totem falan yok dümdüz bakıyorum göz doktoru bana uzağı göremiyorsun demişti bende 120. Saat sonrasına bakmıyorum bugün kolonigillerden bir arkadaş aradı burjuvalar gibi kahve içecekmiş Zenginlik işte ben çayımı yudumlarken oda kahvesini içecek
-